تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

معرفی آزمون آیلتس ایندیکیتور یا آیلتس آنلاین

آیلتس ایندیکاتور (IELTS Indicator) را می‌توانیم یک تست نجات بخش برای داوطلبانی بدانیم که قصد دارند با آمادگی بیشتری در این آزمون مهم شرکت کرده و نمره خوبی را در آن کسب کنند. آزمون آیلتس، با تعطیل شدن اکثر آزمون‌های جهانی زبان به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، فرصت بسیار مناسبی برای افرادی محسوب می‌شود که قصد دارند در دانشگاه‌های معتبر خارج از کشور تحصیل کرده و کار اپلای خودشان را پیگیری کنند. کسب یک نمره عالی از آزمون آیلتس و کسب مدرک آن، کمک زیادی به شما خواهد کرد و می‌توانید با خیال راحت‌تری اقدام به اپلای کنید.

بسیاری از افراد، فکر می‌کردند که برنامه‌ریزی آن‌ها برای ورود به یک دانشگاه معتبر، به‌دلیل ویروس کرونا با مشکل روبرو شده و حتی لغو خواهد شد. اما خوشبختانه، فناوری به‌اندازه‌ای تکامل پیدا کرده است که به ما اجازه می‌دهد تا آزمون‌های مختلف را به‌راحتی از خانه انجام داده و بتوانیم شرایط لازم را برای قبولی در آن کسب کنیم. ما در این مقاله قصد داریم تمام اطلاعات خود را از آیلتس ایندیکاتور با شما به اشتراک گذاشته و ببینیم که چه شاخص‌های مهم در این آزمون اهمیت دارند. از مزایای آیلتس صحبت کرده و در مورد نحوه برگزاری آزمون و دریافت نتایج نیز اطلاعات جالبی با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

آیلتس ایندیکاتور یا آیلتس آنلاین چیست؟

آیلتس ایندیکاتور

آیلتس ایندیکاتور یک آزمون آنلاین است که می‌توانید در ایمنی کامل و در خانه، اقدام به شرکت در آن کرده و برای ادامه تحصیل در دوران همه گیری کرونا، یک راه بسیار عالی در اختیار داشته باشید که همه داوطلبین این آزمون نیز این کار را انجام می‌دهند. هدف اصلی آیلتس ایندیکاتور، ارزیابی مهارت زبان انگلیسی شما است و به‌همین دلیل، روی چهار مهارت گوش دادن (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتن (Writing) و صحبت کردن (Speaking) استوار شده است. در همین راستا، تمامی کسانی که در آزمون آیلتس آنلاین شرکت می‌کنند، می‌توانید در طول هفت روز، این آزمون را برگزار کرده و در هر بخش، نمره‌ای را دریافت کنند.

همان‌طور که می‌دانید، ما دو نوع آیلتس داریم که متشکل از آیلتس عمومی و آیلتس آکادمیک است. نوع عمومی آن، مختص کسانی است که به‌دنبال مهاجرت به یک کشور انگلیسی زبان، مانند کانادا، ایالات متحده، استرالیا یا انگلستان هستند. از طرف دیگر،  نوع آکادمیک آن مختص دانشجویانی است که به‌دنبال درخواست برای موقعیت‌های علمی یا حرفه‌ای در خارج از کشور هستند. به یاد داشته باشید که اگر مایل به مهاجرت به کانادا هستید، به یک آزمون معتبر انگلیسی نیاز دارید و همچنین، نحوه عملکرد سیستم نمره‌گذاری CLB را هم باید در مقایسه با آزمون آیلتس درک کنید.

بیشتر بخوانید: آمادگی برای آزمون آیلتس با چهار راه ساده و کاربردی

ویژگی‌های کلیدی آیلتس ایندیکاتور

شما می‌توانید آیلتس آنلاین را روی هر لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی مناسب و با دسترسی به اینترنت با کیفیت، برگزار کنید. در طول امتحان، باید تست‌های رایتینگ، ریدینگ و لیسنینگ را در یک جلسه و بدون وقفه سپری کنید. بنابراین، نیاز به آمادگی برای این سه بخش بسیار مهم و حیاتی خواهد بود. با این حال، آزمون اسپیکینگ، چند روز قبل یا بعد از سایر آزمون‌ها در مرکز آزمون محلی شما همراه با یک مصاحبه کننده برگزار خواهد شد. مدت زمان کلی آزمون آیلتس آنلاین نیز ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه است.

فرمت آزمون آیلتس آنلاین چگونه است؟

آیلتس ایندیکاتور

هدف آزمون آیلتس ایندیکاتور، آزمایش جنبه‌های مختلف توانایی زبان انگلیسی شما برای اطمینان از تسلط واقعی است. بنابراین، از طریق تمرینات عملی در بخش‌هایی سازماندهی خواهد شد که به آن‌ها اشاره می‌کنیم. این بخش‌ها به ترتیب عبارتند از: گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن. این آزمون‌ها توسط مسببین برگزاری آزمون تعیین شده و در هر بخش، نمره‌ای کسب خواهید کرد که مربوط به همان گروه بوده و تصمیم‌گیری نیز با آن‌خواهد بود. 

بخش گوش دادن (Listening) آیلتس

داوطلب در این بخش از آزمون باید به چهار فایل ضبط شده از زبان انگلیسی گوش فرا دهد که عبارتند از:

  • یک مونولوگ در مورد یک موضوع اجتماعی
  • مکالمه بین دو نفر در مورد یک موضوع خاص روزمره
  • گفتگوی چهار نفر (یا کمتر) در یک محیط آموزشی
  • مونولوگ مشابه سخنرانی

بعد از اینکه گوش دادن به این چهار فایل تمام شد، داوطلب باید به تعدادی از سوالات آزمون، به‌صورت کتبی در مورد این فایل‌های ضبط شده پاسخ دهد. این ساختار در هر دو نسخه آزمون آیلتس ایندیکاتور (عمومی و آکادمی) مشابه است.

بخش خواندن (Reading) آیلتس

این بخش از آزمون دارای ۴۰ سوال بوده و مهارت‌های درک شما و نحوه درک ایده اصلی مطلب،‌ جزئیات یک بحث، جزئیات و نظرات نویسندگان، لحن و اهداف، مورد آزمایش قرار می‌گیرد. ساختار این آزمون در آیلتس عمومی و آکادمیک یکسان است، اما متون متفاوت خواهد بود. در آزمون آیلتس عمومی، بخش‌هایی از مجله‌ها، کتاب‌ها، روزنامه‌ها و غیره خواهد بود و در آزمون آیلتس آکادمیک، سه متن طولانی به شما ارائه خواهد شد که می‌توانند توصیفی یا مربوط به یک صحنه واقعی باشند. سپس تحلیل و گفتمانی در مورد آن‌ها صورت خواهید دید و مهارت ریدینگ شما در این مرحله مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

بخش نوشتن (رایتینگ) آیلتس

آیلتس ایندیکاتور

این بخش آزمایش بستگی به نوع آزمونی دارد که داوطلب اقدام به شرکت در آن می‌کند. در آزمون آیلتس آکادمیک، این آزمون شامل دو بخش خواهد بود که داوطلب باید داده‌های ارائه شده و جزئیات هر مرحله ارائه شده را شرح دهد. سپس مقاله‌ای در پاسخ به یک موضوع یا یک نقطه نظر خاص می‌نویسد و آن را تحویل خواهد داد.

آزمون عمومی آیلتس هم شامل دو بخش است، اما داوطلب باید نامه‌ای بنویسد و وضعیتی که وجود دارد را شرح دهد. سپس، مقاله‌ای در پاسخ یک نقطه نظر خاص از وی خواسته می‌شود.

بخش صحبت کردن (اسپیکینگ) آیلتس

برخلاف سایر آزمون‌ها، این آزمون به‌صورت شفاهی ارائه خواهد شد که در آن داوطلب با یک مصاحبه کننده همراه شده و آزمون را به شیوه متفاوتی برگزار می‌کند. از شرکت کننده در آزمون در مورد خود و موضوعات مربوط به خانواده، تحصیلات و علایق سوال خواهد شد. بحث در مورد موضوعی مطرح می‌شود که در آن داوطلب یک دقیقه فرصت دارد تا قبل از شروع سوالات توسط مصاحبه کننده، کاملا به آن‌ها فکر کند.

سوالات اضافی در مورد موضوع قبلی هم مطرح خواهد شد و به داوطلب اجازه داده می‌شود تا آزادانه به زبان انگلیسی صحبت کرده و در مورد آن‌ها توضیح دهد.

مزایای آزمون آنلاین آیلتس

آیلتس ایندیکاتور

شرکت کنندگان در آزمون آیلتس آنلاین،‌ می‌توانند از این فرصت برای ارزیابی توانایی خودشان در زبان انگلیسی استفاده کرده و در کنار آن، مهارت‌های گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن خودشان را بالا ببرند. آن‌ها می‌توانند امتحان را به‌صورت آنلاین و در خانه سپری کرده و هیچ نگرانی از بابت کرونا و مسائل مختلف آن نداشته باشند. بسیاری از دانشگاه‌های معتبر جهان و مراکز آموزشی، از آیلتس ایندیکاتور برای اهداف کاربری خودشان یاد کرده و از این آزمون به‌صورت رسمی پشتیبانی می‌کنند. این آزمون محصول رسمی آیلتس بوده و می‌توانید به‌صورت ۱۰۰ درصد به آن اعتماد داشته باشید.

آیلتس آنلاین برای دانشگاه‌ها و ارائه دهندگان آموزش، یک روش کارآمد برای ارزیابی مهارت‌های چهارگانه انگلیسی دانشجویان‌شان بوده و می‌توانند در مدت زمان کمی، تنها با تحلیل نمره کسب شده دانشجویان، آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دهند. آزمون آنلاین آیلتس، یک آزمون رسمی از آیلتس است که سوالات آن، مطابق با معیارهای استاندارد و توسط آزمون گیرندگان واجد شرایط انتخاب می‌شود و همواره می‌توانید با اعتماد کاملی در این آزمون‌ها شرکت کرده و به نمره آن نیز اعتماد کامل داشته باشد.

آیلتس ایندیکاتور به‌طور موقت و به دلیل تعطیلی آزمون اصلی آیلتس به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در اختیار شما بوده و می‌توانید بدون مشکل به آن دسترسی داشته باشید. در ادامه به نکات مهمی اشاره خواهیم کرد که شما باید قبل از شرکت در آزمون آنلاین آیلتس به آن توجه داشته باشید.

بیشتر بخوانید: تفاوت میان آزمون آیلتس و دولینگو

هر آن‌چیزی که باید قبل از آزمون آیلتس ایندیکاتور بدانید

قبل از شرکت در آزمون آیلتس ایندیکاتور، دانستن چند نکته ضروری است. این نکات به شما کمک می‌کنند که استرسی از بابت آزمون نداشته و تمام اتفاقات رخ داده در آن کاملا برای‌تان طبیعی باشد. آزمون آکادمیک آیلتس ایندیکاتور، به‌صورت هفته‌ای یکبار برگزار می‌شود. در طول این آزمون، زمان به شدت تحت کنترل بوده و نمی‌توانید تایم استراحت داشته باشید یا اینکه چند بار در حین آزمون مکث کنید. این آزمون جایگزینی برای آزمون حضوری آیلتس نیست. به این معنی که، داوطلب هنوز باید در آزمون اصلی آیلتس هم در مرکز آزمون شرکت کند تا بتواند شرایط دانشگاه‌ها را برآورده سازد.

اگر از نمره خود راضی نیستید، می‌توانید دوباره در آزمون آیلتس ایندیکاتور شرکت کنید. این روند برای اکثر آزمون‌های آنلاین زبان برقرار بوده و تنها باید از پس هزینه آزمون در هر بار شرکت بربیایید.

نمره آزمون در چه موسساتی قابل تایید است؟

آیلتس ایندیکاتور

از آن‌جایی که آیلتس ایندیکاتور، متفاوت از آزمون اصلی آیلتس است، ممکن است که برخی از موسسات مهم و دانشگاه‌های معتبر، آن را نپذیرند و صرفا آزمون اصلی آیلتس را قبول دارند. بنابراین، قبل از اینکه بخواهید در این آزمون شرکت کنید، حتما با موسسه و دانشگاه مدنظر خود مکاتبه کرده و ببینید که شرکت کردن شما فایده‌ای دارد یا خیر. اطفا توجه داشته باشید که آزمون آیلتس آنلاین برای مهاجرت به کانادا، استرالیا یا نیوزلند هم پذیرفته نمی‌شود. بنابراین، شما باید بدانید که نمرات آزمون آیلتس اصلی را برای کسب تاییدیه برای مهاجرت به کانادا نیاز خواهید داشت.

اگر می‌خواهید به‌عنوان پرستار به کانادا مهاجرت کنید، همان توصیه‌های پاراگراف قبل را به شما می‌کنیم و بهتر است که ابتدا با موسسه یا دانشگاه خود مکاتبه کرده و آزمون اصلی آیلتس را هم داشته باشید.

بیشتر بخوانید: تفاوت میان آزمون آیلتس و تافل؛ کدام را انتخاب می‌کنید؟

هزینه آزمون و روش‌های پرداخت

هزینه این آزمون را باید به‌صورت دلار پرداخت کنید. از آن‌جایی که کاربران ایرانی، چنین امکانی ندارند و ریال نیز مورد پذیرش نخواهد بود، می‌توانید از وب سایت‌های واسطه برای پرداخت هزینه آزمون آیلتس استفاده کنید. نوین پرداخت به‌عنوان یک پلتفرم پیشرو در خدمات پرداخت ارزی، به شما کمک خواهد کرد که هزینه این آزمون را پرداخت کرده و در آن شرکت کنید.

پرداخت هزینه آزمون آیلتس آنلاین برای داوطلبین خارجی بدین صورت است که آن‌ها می‌توانند از کارت‌های اعتباری و بین‌المللی خودشان استفاده کرده یا از اعتبار خود استفاده کنند. قبل از پرداخت با کارت خود، باید با بانک تماس گرفته و بتوانند هماهنگی‌های لازم را در این زمینه ایجاد کنند. آیلتس ایندیکاتور، کارت‌هایی مانند مستر کارت، ویزا، JCB، American Express،‌ Diner، Apple Pay، International، Discover و Google Pay را می‌پذیرد. از آن‌جایی که این پرداخت به‌صورت بین‌المللی انجام می‌شود، حتی داوطلبین خارج از کشور نیز باید با بانک مربوطه هماهنگ کرده و این پرداخت را انجام دهند.

هزینه شرکت در آزمون آیلتس ایندیکاتور، ۱۴۹ دلار است.

بیشتر بخوانید: مستر کارت یا ویزا کارت را چطور بگیریم؟

آزمون آیلتس ایندیکاتور در کجا برگزار می‌شود؟

آیلتس ایندیکاتور

همان‌طور که گفتیم، این آزمون را می‌توانید به‌راحتی در خانه انجام دهید و همه مراحل به‌صورت آنلاین انجام خواهد شد. در روز آزمون، باید به موارد مهمی توجه کنید که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم. پاز فضایی آرام و راحت که مزاحمتی برای شما وجود نداشته باشد، استفاده کنید. یک کامپیوتر شخصی یا یک لپ تاپ که نیازمندی‌های لازم را داشته باشد، استفاده کنید. دقت داشته باشید که تنها کامپیوتر یا لپ تاپ مورد تایید خواهد بود و هیچ دستگاه دیگری مانند تبلت یا گوشی در این زمینه کاربرد ندارد.

قبل از شرکت در آزمون، از اتصال پایدار اینترنت خود اطمینان حاصل کنید. قابلیت نصب IEP را در سیستم خود چک کنید که در واقع، همان پورتال مخصوص امتحان Inspera است. داشتن هدفون بی‌سیم یا سیمی که کیفیت صدای خوبی را ارائه دهد، در این آزمون ضروری است. یک دوربین وب کم خوب هم نیاز خواهید داشت و در نهایت، باید از اپلیکیشن Zoom در کامپیوتر خود هم استفاده کنید.

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم که در مورد آزمون آیلتس آنلاین صحبت کرده و مزایا و شرایط آن را بررسی کنیم. می‌دانید که در دوران کرونا، بهترین روش برای شرکت در آزمون آیلتس، همین روش بوده و بسیاری از موسسات و دانشگاه‌های معتبر در سرتاسر جهان هم از مدرک آن پشتیبانی می‌کنند. شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این رابطه با ما درمیان گذارید. فکر می‌کنید آزمون آیلتس ایندیکاتور، چه تفاوت‌هایی با آزمون اصلی دارد و ترجیه شما در دوران کرونا به چه شکلی است؟ در بخش کامنت‌ها با ما همراه شوید.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات