تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

کسب درآمد اینترنت و 10 روش برترآن

راهنمای مطالعه:

  • مقدمه
  • کسب درآمد از اینترنت چیست؟
  • تاریخچه کسب درآمد از اینترنت
  • شبکه جهانی اینترنت
  • چرا کسب درآمد از اینترنت طرفداران زیادی دارد؟
  • ده روش برتر کسب درآمد از اینترنت

 

فرقی ندارد شما یک مادر خانه‌دار باشید یا یک پدر شاغل، دانشجو یا دانش‌آموز! شما در هر سن و موقعیتی که قرار داشته باشید، راه‌های زیادی برای بهره‌ بردن از هر لحظه زندگی خود دارید. یکی از این‌ راه‌ها، کسب درآمد از اینترنت است و برای رسیدن به این منظور، کافی است تنها به یک رایانه و اینترنت دسترسی داشته باشید. خوشبختانه روش‌های مختلفی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که بعضی از آن‌ها، نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفتی نیز ندارند.

به این ترتیب، اگر دیگر از کارمندی و محدودیت‌هایش خسته شده‌اید و دلتان می‌خواهد تنوع در شغلتان ایجاد کنید، با کسب درآمد اینترنتی می‌توانید از کارمند بودن و طی کردن مسیرهای طولانی تا محل کار خود دور شوید. کسانی که از اینترنت پول درمی‌‌آورند، شعارشان این است: رئیس خودتان باشید و بی‌نهایت پول در‌بیاورید.

 

کسب درآمد از اینترنت چیست؟

کسب‌و‌کار آنلاین که با نام کسب‌وکار اینترنتی نیز شناخته می‌شود، در حقیقت نوعی تجارت الکترونیکی است. این کسب‌وکار، هر نوع فعالیت تجاری که به صورت آنلاین (از طریق اینترنت) انجام می‌شود را در بر می‌گیرد.

بدین ترتیب، افرادی که از اینترنت برای فروش محصولات، خدمات و پیشبرد کسب‌وکار خود استفاده می‌کنند، صاحب کسب‌و‌کار اینترنتی یا آنلاین هستند. کسب‌و‌کار آنلاین می‌تواند شامل خریدوفروش و ارائه خدمات آنلاین باشد. با جستجویی کوتاه در اینترنت، می‌توانید به راحتی طیف وسیعی از کسب‌وکارهای آنلاین را ببینید.

 

کسب درآمد اینترنت و 10 روش برترآن

تاریخچه کسب درآمد از اینترنت

1960-1982با راه‌اندازی تجارت الکترونیک، تبادل داده‌‌های الکترونیکی (EDI)، توسعه پیدا کرد. EDI با استفاده از انتقال دیجیتال داده‌ها از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر، موجب حذف روش‌‌های سنتی دادوستد شد.
به این ترتیب، پس از معرفی این تکنولوژی، صاحبان مشاغل توانستند سفارش‌ها، فاکتورها و سایر معاملات تجاری را با استفاده از یک فرمت داده که با ANSI ASC X12 سازگار بود، به صورت غیرحضوری از طریق اینترنت برای یکدیگر ارسال کنند.

با استفاده از این تکنولوژی، پس از ثبت خرید،‌ سفارش مورد نظر توسط VAN (شبکه ارزش افزوده) مورد بررسی قرار می‌گرفت و در نهایت آن را به سیستم پردازش سفارش گیرنده هدایت می‌کرد. تکنولوژی EDI، امکان انتقال داده‌ها را به صورت یکپارچه بدون دخالت انسان فراهم کرد.

مایکل آلدریچ، مخترع انگلیسی، نوآور و کارآفرین، پیشگام خرید آنلاین است. ایده خرید آنلاین، هنگامی به ذهن مایکل رسید که برای خرید با همسرش به سوپرمارکت رفته بودند. او از این کار بیزار بود. به همین دلیل، مایکل آلدریچ، به فکر راهی برای خرید از راه دور افتاد. در پی این ماجرا، او در سال 1979، یک تلویزیون را به یک کامپیوتر پردازشگر تراکنش با یک خط تلفن متصل کرد و نام آن را «tele-shopping» یعنی خرید از راه دور گذاشت.

 

شبکه جهانی اینترنت

با ظهور وب‌سایت جهانی ‌(www) سازمان‌های تجاری سنتی، یک مسیر جدید برای بهبود کسب‌ و‌کار خود پیدا کردند. آن‌ها دریافتند که وب‌سایت، مکان خوبی برای قرار دادن اطلاعات مربوط به خدمات مشتریان است و تا حد زیادی به تصویرسازی از اجناس و کسب اطلاعات درباره‌ آن‌ها کمک می‌کند. راحتی، ایمنی و سرعت دسترسی به اطلاعات شرکت‌های مختلف، از جمله عواملی بود که افراد زیادی را به این راه جذب کرد.

با توسعه وب، کسب‌و‌کارهای مبتنی بر اینترنت متعددی مانند ای‌بای و آمازون توسعه یافتند. پس ‌از آن که طراحی وب‌سایت مبتنی بر گرافیک در اوایل دهه 1990 در دسترس قرار گرفت، کسب‌و‌کارها از وب‌سایت‌ها برای بازاریابی استفاده کردند. اکثر این وب‌‌سایت‌ها با ارائه اطلاعاتی از ‌قبیل شماره تلفن‌ و آدرس ایمیل شرکت و همچنین توضیحات اولیه در مورد محصولات و خدمات توانستند تحول عظیمی در کسب‌وکار خود ایجاد کنند.

علاوه بر کسب‌وکارهای مختلف، اینترنت توانست تأثیر زیادی بر رفتار مصرف‌کنندگان داشته باشد. مصرف‌کنندگان می‌توانستند بدون اتلاف وقت، با جستجو در اینترنت، محصول مورد نظر خود را پیدا و آن را با بقیه محصولات مشابه، مقایسه کنند. حال پس از گذشت سالیان دراز، کسب‌وکار اینترنتی در شکل امروزی خود نمایان شده و تقریباً تمامی کسب‌وکارهای مختلف به نوعی وابسته به اینترنت هستند.

 

کسب درآمد اینترنت و 10 روش برترآن

چرا کسب درآمد از اینترنت طرفداران زیادی دارد؟

در حالی‌ که افراد زیادی معتقدند کار کردن در فضای مجازی، چندان قابل اعتماد نیست، عده‌‌ دیگری بر این باورند که اینترنت، مطمئن و در عین ‌حال راحت‌ترین راه برای کسب درآمد است. امروزه کسب درآمد از اینترنت، مورد استقبال فراوانی قرار گرفته است و عوامل متعددی در محبوبیت این روش کسب درآمد در میان مردم نقش دارند. برخی از مهم‌ترین این عوامل عبارتند از:

 

1-عدم نیاز به ابزار و امکانات متعدد و گران‌ قیمت

اگر مایلید از طریق اینترنت درآمدزایی کنید، تنها کافی است به یک رایانه، تلفن‌ همراه، تبلت یا لپ‌تاپ دسترسی داشته باشید تا بتوانید کسب‌و‌کار خود را شروع کنید. یعنی شما می‌توانید با کم‌ترین و معمولی‌ترین تجهیزات، مشغول به کار شوید. فراموش نکنید که استفاده از ایده‌های نوآورانه در این راه، بهترین سرمایه شما محسوب می‌شود.

2-امکان راه‌اندازی کسب‌وکار در حوزه‌های مختلف برای تمامی سنین

فعالیت در فضای مجازی برای کلیه افراد، بدون محدودیت است. به ‌عبارت ‌دیگر، کسب‌وکار آنلاین برای افراد در سنین مختلف امکان‌پذیر است و همه افراد می‌توانند باتوجه ‌به تخصص خود، در زمینه‌های مختلف به فعالیت بپردازند. مهم‌ترین عامل در موفقیت کسب‌وکار آنلاین، داشتن تخصص است.

به این ترتیب،‌ بهتر است با دریافت آموزش و مطالعه بیشتر، زمینه پیشرفت کسب‌و‌کارتان را در فضای مجازی فراهم کنید. به ‌طور کلی، اگر کمی زیرکانه عمل کنید و برنامه‌ریزی دقیقی برای آینده کسب‌وکار خود داشته باشید.

-5مدیریت شبکه‌های اجتماعی

3-انعطاف‌پذیری در زمان‌بندی

بسته به نوع شغل آنلاینی که انتخاب می‌کنید، در کسب‌وکار اینترنتی می‌توانید زمان‌بندی منعطف‌تری داشته باشید. شما می‌توانید به راحتی ساعات کاری خود را در روز مشخص کنید. این به بدین معنا نیست که می‌توانید تمام مدت زمان خود را با خیالی آسوده استراحت کنید، بلکه می‌توانید ساعاتی که در روز ذهنتان کارایی بیشتری دارد، به کار خود بپردازید.

علاوه بر همه این موارد، شما می‌توانید روزهای کاری خود یا زمان کارتان (به عنوان مثال، شب یا روز) را بدون هیچ محدودیتی مشخص کنید.در کنار همه مزیت‌هایی که در مورد ساعات کاری منعطف ذکر کردیم.

در حقیقت در چنین مشاغلی، تعداد ساعاتی که کار می‌کنید اهمیت ندارد،‌ بلکه بهره‌وری شما مهم است. شما می‌توانید کار خود را در 2 ساعت یا بیشتر تکمیل کنید و بقیه روز را به کارهای شخصی خود برسید.

4-عدم نیاز به زمان و مکانی خاص و مشخص

کسب درآمد از اینترنت، برخلاف روش‌های سنتی دارای چارچوب و قانون خاصی نیست. به‌ طور مثال، اگر شما در یک اداره مشغول به کار هستید، باید هر روز رأس ساعت تعیین‌شده به اداره بروید و پس‌ از پایان کار به خانه برگردید.

برخلاف مشاغل سنتی، فعالیت و درآمدزایی در اینترنت، به گونه‌ای است که شما می‌توانید در هر مکانی که مایلید، به انجام پروژه‌های خود بپردازید. پس اگر اهل انجام کار در شرکت‌ها، ادارات و از این قبیل مکان‌ها در زمان‌های تعیین‌شده نیستید، کسب درآمد از اینترنت گزینه مناسبی برای شما است.

5- امکان داشتن درآمدی نامحدود

افراد هوشمند و دوراندیش در کنار شغل اصلی خود، به‌ دنبال انجام کارهای مختلف به ‌منظور کسب درآمد بیشتر هستند. عدم نیاز به مکان خاص برای فعالیت در فضای مجازی، این امکان را برایتان فراهم می‌کند تا در هر کجا که هستید، حتی در محل کارتان (اگر زمان خالی دارید)، بتوانید از لحظات طلایی خود برای کسب درآمد استفاده کنید.

نکته مثبت دیگر این است که برخلاف روش‌های سنتی، اشتغال در فضای مجازی نامحدود است و شما بسته به توانایی و سرعت‌‌ عمل خود می‌توانید چند پروژه کاری را قبول کرده و به ‌طور هم‌زمان انجام دهید و در نتیجه درآمد قابل توجهی از این راه کسب کنید.

6-هزینه‌های کم بازاریابی و تبلیغات

اینترنت،‌ راه‌های مختلفی را برای بازاریابی کسب‌وکار با هزینه‌ کم یا بدون هیچ گونه هزینه‌ای، پیش پای تمامی صاحبان مشاغل قرار داده‌ است. شما می‌توانید به راحتی با راه‌اندازی یک وبلاگ، نوشتن مقالات و انتشار رپورتاژ‌هایی که اطلاعاتی ارزشمند را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهند، به تبلیغ کسب‌وکار، محصولات و خدمات خود بپردازید. گزینه‌ دیگر برای تبلیغات، ‌استفاده از Google Adwords است که به وسلیه آن می‌توانید تبلیغاتی را ایجاد کنید که بین مخاطبان، محبوبیت بیشتری دارند.

7-محبوبیت در میان مخاطبان

امروزه به دلیل سبک زندگی مدرن و مشغله زیاد مردم، افراد زیادی به خرید اینترنتی، تمایل پیدا کرده‌اند. افراد، کمتر می‌توانند برای خرید حضوری کالا یا جستجوی خدمات، وقت صرف کنند. اینترنت، بستری را فراهم کرده‌ تا صاحبان کسب‌و‌کارهای مختلف بتوانند انواع محصولات و خدمات خود را در اختیار مخاطبان قرار دهند. به این ترتیب، ‌کاربران اینترنتی نیز مدت زمان کمتری را صرف پیدا کردن و مقایسه محصولات و خدمات مورد نظر خود با دیگر محصولات و خدمات می‌کنند.

 

کسب درآمد اینترنت و 10 روش برترآن

ده روش برتر کسب درآمد از اینترنت

حال که دلایل محبوبیت کسب درآمد از اینترنت را می‌دانید، می‌خواهیم روش‌های درآمدزایی اینترنتی را برایتان بازگو کنیم. با ما همراه باشید.

1-محتوانویسی

اکثر وب‌سایت‌هایی که در حال‌ حاضر فعالیت می‌کنند، قسمتی به نام وبلاگ‌ دارند. در این قسمت، مقالاتی مفید و مرتبط با حیطه فعالیت سایت، منتشر می‌شود. اکثر صاحبان کسب‌و‌کارهای اینترنتی، برای نوشتن مقالات استاندارد، زمان کافی ندارند.

از این رو، مایل هستند تا مدیریت قسمت وبلاگ سایت را به دست متخصصان تولید محتوا بسپارند. اگر شما قلم خوبی دارید و با اصول نگارشی و قواعد زبان آشنا هستید، می‌توانید روی این کار، حساب کنید. صاحبان وب‌سایت‌ها به دنبال محتوانویسانی می‌گردند تا این وبلاگ‌ها را با محتوای ارزشمند پر کنند. بنابراین، فکر کپی کردن را از ذهن خود بیرون کنید.

می‌توانید یک وب‌سایت تولید محتوا راه‌اندازی کنید و سفارش محتوای وب‌سایت‌های دیگر را بگیرید. برای راه‌اندازی چنین وب‌سایتی، می‌توانید از شرکت‌های طراحی سایت کمک بگیرید. شما با همکاری چند نویسنده، می‌توانید سایتی خدماتی‌ داشته باشید و برای وب‌سایت‌های گوناگون، محتوا تولید کنید و از این راه به درآمد برسید.

سعی کنید با نویسندگان ماهر، همکاری داشته باشید تا رضایت مشتریان را جلب کنید. اگر مشتریان از محتواهایی که تولید می‌کنید، راضی باشند، شما را به همکاران و دوستان خود نیز معرفی خواهند کرد و روز‌به‌روز درآمد بیشتری نصیب‌تان می‌شود. دستمزد محتوا‌نویسی، معمولاً به صورت کلمه‌ای، خطی یا مقاله‌ای محاسبه می‌شود.

2- طراحی وب‌سایت

یکی از پرطرفدارترین راه‌های کسب درآمد از اینترنت، طراحی وب‌سایت است. دستمزد خوب، می‌تواند دلیل این محبوبیت باشد. البته طراحی وب‌سایت با اینکه پرطرفدار است،‌ دانش و تخصص بالایی را می‌طلبد. به همین خاطر، اگر برنامه‌نویسی و طراحی وب‌سایت را بلد هستید، دانش خود را هدر ندهید و دست‌ به‌ کار شوید.

دستمزد طراحی وب‌سایت به صورت پروژه‌ای پرداخت می‌شود. باتوجه به مبالغ بالایی که طی یک پروژه طراحی وب‌سایت جابه‌جا می‌شوند،‌ بهتر است قرارداد بنویسید و پیش پرداخت هم بگیرید.

ممکن است بعد از اتمام پروژه،‌ صاحب وب‌سایت از شما بخواهد که پشتیبانی سایت را برای مدتی محدود یا برای همیشه بر عهده بگیرید. این می‌تواند یک راه خوب و مطمئن برای کسب درآمد از اینترنت باشد.

3-طراحی گرافیک

طراحان گرافیک نیز از آن دسته از افرادی هستند که می‌توانند به راحتی به فکر کسب درآمد از اینترنت باشند. بسیاری از شرکت‌ها برای تبلیغات،‌ طراحی و صفحه‌آرایی، طراحی جلد و بروشورها و صدها مورد دیگر، نیاز به هنر طراحان گرافیک دارند.

شما به عنوان یک طراح گرافیک می‌توانید پروژه‌ها را قبول کرده و به همراه تیمی از دوستان‌تان که مانند شما در این زمینه فعالیت می‌کنند، کسب‌وکاری پردرآمد راه‌اندازی کنید.بهتر است برای این کار به کمک شرکت‌های طراحی وب‌سایت، یک سایت تخصصی طراحی گرافیک ایجاد کنید تا مشتریان، شما را در آن‌جا پیدا کنند.

4-برنامه‌نویسی کامپیوتر

برنامه‌نویسی کامپیوتر، از پردرآمدترین روش‌های کسب درآمد از اینترنت است. سایت‌های دورکاری و فریلنسینگ زیادی وجود دارند که با مراجعه به آن‌ها می‌توانید پروژه‌های برنامه‌نویسی را انجام دهید و پول خوبی به جیب بزنید.

اما این کاری نیست که شما به دنبال آن باشید و بهتر است اهدافی بزرگ‌تر در سر بپرورانید. داشتن یک سایت تخصصی در این زمینه، اعتبار شما را به عنوان یک برنامه‌نویس، افزایش می‌دهد. مانند هر حوزه دیگر، برنامه‌نویسی کامپیوتر نیز تخصص و دانش مخصوص به خود را می‌طلبد.

پس اگر دانش و تخصص کافی در این زمینه دارید،‌ استعدادتان را هدر ندهید و همین حالا شروع به‌ کار کنید. دستمزد یک برنامه‌نویس کامپیوتر، بسته به روش کارش، به صورت پروژه‌ای یا حقوق ثابت ماهیانه پرداخت می‌شود.

5-مدیریت شبکه‌های اجتماعی

یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد از اینترنت، مدیریت شبکه‌های اجتماعی است. برای این کار باید حتماً در رسانه‌های اجتماعی حضور فعال داشته باشید. بسیاری از کسب‌وکار‌ها نیاز به شبکه‌های اجتماعی دارند، اما زمان رسیدگی به این شبکه‌ها را ندارند.

اگر شما رابطه خوبی با شبکه‌های اجتماعی دارید و می‌خواهید از این راه پول دربیاورید،‌ می‌توانید صفحه یکی از این شرکت‌ها را در شبکه‌های اجتماعی مدیریت کنید و پول بگیرید.

همچنین با داشتن یک تیم قوی در این زمینه، قادر خواهید بود که مدیریت چند صفحه اجتماعی را به صورت هم‌زمان در دست بگیرید و در حیطه محتوا‌نویسی برای شبکه‌های اجتماعی نیز فعالیت کنید. دستمزد مدیران شبکه‌های اجتماعی معمولاً به صورت حقوق ثابت و ماهیانه پرداخت می‌شود.

-5مدیریت شبکه‌های اجتماعی

SEO-6 یا بهینه‌سازی محتوا برای موتورهای جستجو

یکی دیگر از زمینه‌های کسب درآمد از اینترنت، بهینه‌سازی محتوا برای موتورهای جستجو یا همان سئو است. اگر از اصول و قواعد سئو آگاهی دارید و می‌توانید محتواهای نوشته‌شده در وب‌سایت‌ها را بهینه کنید یا خودتان محتوای بهینه بنویسید، ‌بدانید برای شما سرودست می‌شکنند. از این توانایی خود استفاده کنید و پول در‌بیاورید.

وب‌سایت‌های زیادی در این زمینه، مشغول به‌ کار هستند. پس برای موفقیت در این زمینه و رقابت کارآمد، شما نیز به یک سایت حرفه‌ای و تیم کاربلد نیاز دارید. دستمزد یک سئوکار می‌تواند ماهیانه یا به صورت پروژه‌ای پرداخت شود.

 

کسب درآمد اینترنت و 10 روش برترآن

7-نوشتن نقد فنی در مورد محصولات و خدمات سایت‌های دیگر

کسب‌وکارهای زیادی وجود دارند که می‌خواهند سایت‌های پرطرفدار در مورد خدمات و محصولات‌شان، نقد بنویسند و در وب‌سایت خود قرار دهند. اگر وب‌سایت شما پرمخاطب باشد، می‌توانید در مورد محصولات و خدمات کسب‌وکارهای داوطلب، نقد واقع‌بینانه و منصفانه بنویسید و از صاحبان آن‌ها،‌ علاوه بر خدمات رایگان، ‌دستمزد نیز بگیرید.

8-ترجمه و فروش

یکی از شناخته‌شده‌ترین راه‌های کسب درآمد از اینترنت، ترجمه است. اگر به جز زبان فارسی، به زبان دیگری تسلط دارید، می‌توانید به عنوان یک مترجم با سازمان‌های مختلف همکاری کنید.داشتن یک وب‌سایت تخصصی ترجمه، می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای شما به‌ وجود آورد تا ضمن کسب‌ درآمد، نیروی‌های بیشتری را نیز استخدام کنید و به یک کارآفرین تبدیل شوید.

دستمزد مترجمان به صورت کلمه‌ای،‌ خطی یا پروژه‌ای محاسبه می‌شود. همچنین دستمزد ترجمه در هر زمینه و تخصص متفاوت است. به علاوه، هرچه متن تخصصی‌تر باشد، دستمزد مترجم بیشتر خواهد بود.

درست مانند نوشتن کتاب الکترونیکی، می‌توانید با ترجمه کتاب و فروش نسخه الکترونیکی، پول در بیاورید. تنها کافی است کتاب‌هایی پر‌مخاطب به زبان‌های دیگر پیدا کرده و آن‌ها را به فارسی ترجمه کنید.

9-خریدوفروش ارز دیجیتال

بیت‌کوین، معروف‌ترین و اولین ارز دیجیتال است. هر بیت‌‌کوین در سال 2013، تنها 200 دلار قیمت داشت و حالا در سال 2019 به 17 هزار دلار رسیده است. پیش‌بینی می‌شود که این قیمت در سال 2022، به 1 میلیون دلار خواهد رسید.

همه این‌ها را گفتیم تا به این نتیجه برسیم که ارز دیجیتال بخرید و بعد با قیمت بالاتر بفروشید. کاملاً واضح است که کسانی که در سال 2013 ارز دیجیتال خریداری کرده‌اند، امسال چه سود بزرگی را به جیب زده‌اند.

از دیگر ارزهای دیجیتال ارزان‌تر که ارزش و پیشرفت خوبی دارند، می‌توان به اتریوم، دش، ریپل و ترون اشاره کرد که بدون شک در سال‌‌های آینده، بازار را در دست خواهند گرفت. ارزش ارز دیجیتال، بسیار ناپایدار است و به سرعت پیشرفت می‌کند.

10-طراحی وب‌سایت فروشگاهی

شاید ایجاد یک وب‌سایت فروشگاهی، ایده‌ای دشوار و دست‌نیافتنی به نظر برسد، اما در واقع این کار بسیار ساده است. شما می‌توانید با ابزارهایی مانند ووکامرس، یک وب‌سایت ساده بسازید و در یک زمینه خاص شروع به فروش محصولات‌تان کنید.

اما اگر سایت حرفه‌ای‌تری می‌خواهید، طراحان وب‌سایت می‌توانند شما را در این زمینه همراهی کنند. می‌توانید از فروشگاه‌سازهای اختصاصی بهره ببرید.نیازی نیست که محصولات را بخرید و انبار کنید.

 

کسب درآمد اینترنت و 10 روش برترآن

 

 

مطالب مرتبط:

Twitch (توییچ) چیست؟ و چگونه ازآن کسب درآمد کنیم؟

روش های کسب درآمد از اینترنت

کسب درآمد از یوتیوب و نقدکردن آن

 

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات