تازه نیست؛ خیلی وقت است که بازار گیفت کارتهایی از جمله گیفت کارت گوگل پلی داغ است با وجود این هنوز گیفت کارت برای بسیاری از کاربران فضای مجازی موضوعی گنگ و مبهم به حساب میآید! هنوز بسیاری با این، یکی از مهمترین ابزارهای مبادلات مالی در فضای مجازی، نا آشنااند؛ نمیدانند چیست و چگونه به دست میآید و چگونه باید ازش بهره برد!
از میان این همه گیفت کارت گوگل پلی یکی از معماهای هنوز حل ناشدهی بسیاری از ماست! گیفت کارت گوگل پلی با گیفت کارتهای دیگر مثل گیفت کارت آیتونز چه فرقی دارد؟! چگونه میتوانیم یکی از آنها داشته باشیم و هزار و یک سوال دیگر!
اما معما آنقدرها هم پیچیده نیست! کافی است چند خطی زمان بگذارید تا ابتدا با گیفت کارت آشنا شوید و بعد از گیفت کارت گوگل پلی سر در بیاورید. چرا که دیگر نمیتوان به این سادگیهای از جواب مسئله گذشت؛ خواه و یا ناخواه، دیر و یا زود گذرِ همهی کسانی که به نحوی با فضای مجازی سر و کار دارند (و مگر دیگر امروز کسی هست که با این فضا بیگانه باشد؟!) به گیفت کارت گوگل پلی خواهد افتاد.
لابد با مفهوم کارت هدیه آشنایی دارید و یا به هر مناسبت یکی از آنها به دستتان رسیده است! همان کارتهایی که مبلغی پول با خود دارند و به راحتی میتوانید با آن، البته به قدرِ ارزششان، خرید کنید! گیفت کارت( که ترکیب انگلیسی کارت هدیه است) درست همین کار را میکند؛ دست شما را برای خرید باز میگذارد. شما با تهیهی یک گیفت کارت میتوانید متناسب با ارزشش خرید کنید.
گیفت کارتهایی نظیر گیفت کارت گوگل پلی ، گیفت آیتونز و اپل و قصعلیهذا نیز با اندکی تفاوت، درست به همین کار میآیند. تصور کنید میخواهید از اپل خرید کنید اما چگونه؟! یک گیفت کارت 20 دلاری دست و پا میکنید و بعد عملیات خرید را متناسب با آن انجام میدهید.
آنگونه که تا به اینجا، لابد، دستگیرتان شده است، گیفت کارتها فقط به گیفت کارت گوگل پلی خلاصه نمیشوند. انواع و اقسام گوناگونی دارند: گیفت کارت مایکروسافت، گیفت کارت پلیاستیشنها 3 و 4 ، گیفت کارت ایکسباکس، گیفت کارت آمازون، گیفت کارت eBay ، گیفت کارت فیسبوک، گیفت کارت Steam، گیفت کارت اسکایپ، گیفت کارت والمارات، گیفت کارت اسپاتیفای و غیره.
در این یادداشت اما قرار است، به طور مشخص، از گیفت کارت گوگل پلی را زیر ذرهبین ببریم، تفاوتش را با دیگر گیفت کارتها بسنجیم و ببینیم به چه کار میآید و اصلا چگونه باید جفت و جورش کرد!
به هزار و یک دلیل، که دستکم، ممکن است از نیمی از آنها مواجه باشید، نقل و انتقال مالی از ایران به سایر کشورها دردسرهای بسیار دارد! اگرچه هنوز هم راههای همچون استفاده از مستر کارتهای مجازی میتوانند راهگشا باشند اما هر گاه پای خرید از فروشگاههای خارجی به میان میآید، تن و بدنِ ایرانی جماعت میلرزد که:«وای! باز هم شروع شد!». نیمی از آنها همان ابتدا، قیدِ خرید از فروشگاههای مجازی را میزنند و عطایش را به لقایش میبخشند.
دانشجویی که در پیِ خرید یک کتاب از گوگل پلی است، چه راهی پیش پا دارد؟ چگونه میتواند e-book اش را راحت و بیدردسر تهیه کند و محدودیتهای ناشی نقل و انتقال مالی به یک پلتفرم خارجی را پشت سر بگذارد؟! خب خبر خوب این است که گیفت کارت گوگول پلی در شرایط فعلی بهترین گزینه است.
گیفت کارت گوگل پلی ارزشهای متفاوتی دارد؛ از پنج دلار تا بیست دلار و بالاتر از آن. گیفت کارتها لزوما شکل فیزیکی ندارند؛ گاه میتوانید با تهیه یک کد ساده، به گوگل پلی بروید، محصولتان را بردارید و از طریق وارد کردن کد در یک باکس مخصوص حسابتان را با گوگل پلی تسویه کنید.
کافی است ترکیب خرید گیفت کارت گوگل پلی را جست و جو کنید تا حجم عظیمی از وبسایتها دستتان را بگیرند و ببرندتان تو و انواع و اقسام گیفت کارت گوگل پلی را پیشرویتان بگذارند.
در این وبسایتها، گیفت کارت گوگل پلی به ترتیب ارزششان صف کشیدهاند: گیفت کارت پنج دلاری گوگل پلی، گیفت کارت ده دلاری گوگل پلی و غیره. متناسب با میزان نیازتان میتوانید روی یکی از آنها کلیک کنید و یک گیفت کارت گوگل پلی به جیب بزنید.
در مقالهی «گیفت کارت چیست و انواع آن کداماند؟» به تفصیل از نکاتی که هنگام خرید هر گیفت کارت، از جمله گیفت کارت گوگل پلی، باید در نظر بیاورید سخن گفتهایم. بد نیست باری دیگر این راهنمای ضروری خرید گیفت کارت را مرور کنیم:
هنگام خرید گیفت کارت گوگل پلی حتما حواستان به تاریخ انقضایش باشد. حتما هنگام خرید یک رسید از وبسایت و یا همان شرکت فروشنده دریافت نمایید. از سویی دیگر مهم است که این گیفت کارت از کدام کشور صادر شده است و شما با کدام آیپی از گیفت کارت بهره میبرید. هنگام استفاده از گیفت کارت حتما آیپی خود را با کشور مقصد تنظیم کنید. گیفت کارت را به ارزش مورد نیازتان بخرید چرا که این گیفت کارتها هرگز قابلیت شارژ مجدد ندارند.
بسیار خوب! فرض بگیرید که گیفت کارت گوگل پلی را با رعایت نکات ایمنی خریداری کردهاید! حالا چگونه میتوانید از آن استفاده کنید.
آنگونه که شرحش رفت، پس از خرید کدی در اختیارتان قرار میگیرد؛ کد گیفت کارت گوگل پلی! بروید به اپلیکیشن گوگل پلی و یک اکانت بسازید. بعد گزینه Redeem را فشار دهید و کد گیفت کارتتان را وارد کنید. اینگونه حساب کاربری شما در گوگل پلی شارژ شده است و دیگر میتوانید مطابق با ارزش گیفت کارت محصولی را انتخاب و خرید کنید.
بله! همهچیز به همین سادگی اتفاق میافتد، بیآنکه لازم باشد برای یک خرید ساده مدتها زمان و انرژی بگذارید تا که راهی برای پرداخت پیدا کنید. لابد دقت کردهاید که برخی از برنامهها در گوگلپلی به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد اما وقتی برنامه را دانلود و استفاده میکنید، از جایی به بعد، امکانات برنامه (به اصطلاح) پولی میشود و برای استفادهی بیشتر از امکانات باید پولی بپردازید؛ این پرداختیها را پرداختیهای درونبرنامهای نیز میگویند.
اینجا هم گیفت کارتها به کمکتان خواهند آمد و خرید برنامه را تسهیل خواهند کرد. در نتیجه لازم نیست که از خیرِ حتی پیشپا افتادهترین برنامهها از گوگل پلی بگذرید. گیفت کارتها اینجا هستند تا راه را برای خرید شما هموار کنند.