تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 4,1 از 5 ( 310 رای )

معرفی سایت‌های فریلنسری خارجی برای ایرانیان – 2023

این روز‌ها بسیاری از افراد فریلنسر به سایت‌های فریلنسری خارجی مراجعه می‌کنند تا فرصت‌های شغلی مورد نظر خود را پیدا کنند و درآمد دلاری داشته باشند. یکی از مزایای داشتن درآمد دلاری این است که همیشه ارزش پول‌تان حفظ می‌شود؛ در واقع درآمد دلاری در هر کشوری اعتبار بالایی دارد و شما با درآمد دلاری، می‌توانید حساب خود را همیشه فعال نگه دارید و حتی نیازی به نقد کردن هم نداشته باشید. در نهایت اگر تصمیم دارید تا برای وب سایت‌های فریلنسری در خارج از کشور کار کنید، برای دریافت درآمد دلاری، یورویی و نقد آن، به پرداخت ارزی نیاز دارید که می‌توانید درآمدهای ارزی خود را با استفاده از خدمات نقد درآمد ارزی در وب‌سایت نوین پرداخت، به آسانی به ریال تبدیل کنید. در ادامه قصد داریم تا به معرفی سایت‌های فریلنسری خارجی در سال 2023 بپردازیم.

معرفی بهترین سایت های فریلنسری خارجی:

فایور Fiverr:

در سایت fiverr خدمات بسیار زیادی وجود دارد تا افراد با هر نوع مهارتی که دارند، به راحتی شغل مورد نظر خود را پیدا کنند و مشغول به کار شوند. مهارت‌هایی مثل طراحی دیجیتال، نویسندگی، ترجمه، توسعه وب، وکالت و حتی نوازندگی از پرطرفدارترین شغل‌ها هستند.  این وب‌ سایت بهترین گزینه برای کارهایی است که سریع و کم هزینه باشند؛ در واقع حجم کارها زیاد نیست مثلا شما می‌توانید یک پروژه کوچک تحویل بگیرید و در مدت 1 یا 2 ساعت به اتمام برسانید و تحویل مشتری بدهید. در این سایت نرخ‌ها به صورت ثابت یا ساعتی محاسبه می‌شود و کارفرمایان می‌توانند پروژه‌های ساعتی یا ثابت قراردهند و قرار داد ببندند. جالب است بدانید که در Fiverr تقریباً هر نوع خدمات مورد نظر را می‌توان پیدا کرد؛ از برنامه نویسی نرم افزار گرفته تا ساخت فیلم. در بعضی مواقع حتی می‌توانید پروژه‌هایی را در سایت Fiverr یافت کنید که از شما خواسته اند با مشتریانشان صحبت کنید و درآمد از این راه داشته باشید؛ همچنین پروژه‌های 5 دلاری در سایت Fiverr وجود دارد که شما می‌توانید با انجام پروژه های 5 دلاری شانس بیشتری برای گرفتن پروژه داشته باشید. برای دیدن کل درآمد فریلنسری حاصل از سایت فایور، می‌توانید در قسمت selling روی earning کلیک نموده و تمام مبلغ دریافت کرده خود را مشاهده کنید. درآمد حاصل از سایت فایور را می‌توانید از طریق پی پال دریافت کنید و سپس زمانی که به مبلغ خاص و مشخصی رسید، از طریق نوین پرداخت اقدام به نقد کردن درآمد دریافتی خود نمایید.

بیشتر بخوانیم : نحوه کسب درآمد دلاری از فایور fiverr و نقدکردن آن

کسب درآمد از فایور

تاپتل Toptal:

یکی از سایت‌های فریلنسری بسیار معروف Toptal بوده که بسیار متفاوت با سایر سایت‌های فریلنسری عمل می‌کند. درحقیقت سایت Toptal برای برترین‌ها طراحی شده است و پروژه‌های گران و عالی به فریلنسرهای این سایت تعلق می‌گیرد. جالب است بدانید که درآمد فریلنسر‌ها در این سایت نسبت به تمامی سایت‌های دیگر بالاتر است و بهترین پیشنهادها برای کسب درآمد دلاری، برای طراحان یا برنامه نویسانی است که مهارت‌های خاص دارند. برای ثبت نام در این سایت و کسب درآمد از سایت Toptal این مراحل را دنبال کنید. ابتدا در سایت ثبت نام کنید و درخواست کار ارسال کنید. مشتریانی که به دنبال استخدام فریلنسر هستند باید شرایط خود را از طریق فرم در وب سایت Toptal با جزئیات مربوط به کار ارسال کنند؛ سپس با تیم Toptal تماس بگیرید و نیازهای خود را با جزئیات به اشتراک بگذارید. پس از ارائه توضیحات شغل توسط مشتری، تیم داخلی Toptal آن را بررسی می‌کند و با مشتری در ارتباط است. طی یک مکالمه، تیم Toptal سعی می‌کند درک عمیقی از الزامات بدست آورد. در مرحله بعدی، توصیه‌هایی از Toptal دریافت می‌کنید. در نهایت پس از به دست آوردن بررسی‌های لازم، Toptal دست به کار می‌شود تا فریلنسرهایی را پیدا کند که برای کار مورد نظر مناسب باشند. در این مرحله اگر فریلنسرها بلافاصله در دسترس باشند، Toptal با به اشتراک گذاشتن رزومه‌های دیجیتالی آن‌ها، فریلنسر را به مشتری توصیه می‌کند؛ که بدین ترتیب، کسب درآمد از سایت Toptal انجام خواهد شد.هنگامی که فریلنسرهای توصیه شده را از طریق مصاحبه‌های خود مرور و ارزیابی نمود، مشتری می‌تواند فریلنسرهای توصیه شده را انتخاب کرده و آن‌ها را بر اساس شرایط خود ارزیابی کند. در نهایت، فریلنسر مناسب برای این شغل را انتخاب کرده و کار با یک دوره آزمایشی آغاز خواهد شد. اگر مشتری از فریلنسر راضی باشد، می‌‎تواند بلافاصله پس از امضای قرارداد با آن‌ها شروع به کار کند. Toptal همچنین به سپرده اولیه 500 دلار توسط مشتریان نیاز دارد که به عنوان اعتبار در نظر گرفته شده و در اولین فاکتور آن‌ها در تعهد تسویه می‌شود.

سایت toptal

جوبل Jooble:

بهترین وب‌سایت فریلنسری برای طراحی گرافیکی، ورود اطلاعات و کپی‌راتینگ، سایت Jooble است. یکی از مزایای این وب‌سایت این است که به‌راحتی می‌توانید ثبت نام کنید و تنها کاری که باید انجام دهید این است که کلمه کلیدی شغل مورد نظر خود را در کادر جستجو وارد کنید و فیلترهای مختلفی مانند حقوق، سابقه کار و تاریخ ارسال را برای کمک به یافتن شغل مورد نظر خود اعمال کنید.

Jooble

Freelancer.com:

سایت freelancer جزو اولین سایت‌ها در حوزه فریلنسری بین‌المللی است. فریلنسرها در این سایت‌ می‌توانند با توجه به علایق و توانایی‌های خود به‌صورت دورکاری پروژه‌هایی را دریافت و در منزل انجام دهند. تمرکز اصلی این وب‌سایت بیشتر برای مشاغل ترجمه محتوا، توسعه وب و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی است. هدف از ساختن این سایت، ایجاد پلتفرمی برای ارائه خدمات فریلنسری و ارتباط بین کارفرما و کارمند بوده‌ است. کارفرمایان از طریق وب سایت freelancer کار و پروژه خود را در سایت منتشر می‌کنند، سپس فریلنسرها از طریق شرکت در یک مناقصه رقابتی، برای انجام آن داوطلب می‌شوند. برای ثبت نام به عنوان فریلنسر، فقط باید فرم ثبت نام کوتاهی را پر کنید و اطلاعات دقیق از جمله مهارت‌ها، سوابق تحصیلی و تجربه کاری خود را ارائه دهید و در نهایت کار مورد نظر خود را پیدا کنید.

Freelancer.com

Upwork:

وب‌سایت Upwork یک پلتفرم مستقل با جامعه‌ی کاربری بالا است که فریلنسرها در آن ثبت نام می‌کنند و نمایه‌ای ایجاد می‌کنند که مهارت‌های آن‌ها را برجسته می‌کند. نحوه کار سایت ممکن است در آغاز کمی مبهم به نظر برسد؛ اما با ادامه‌ی استفاده از آن، کار با آن آسان‌تر می‌شود و مانند اکثر سایت‌های فریلنسینگ، کار یافتن برخی مشتریان به عهده خود شما است. مشتریان معمولاً مشاغلی را که می‌خواهند انجام شوند، در سایت ارسال می‌کنند؛ سپس شما می‌توانید با ارسال پیشنهاد به مشتری، در مشاغلی که می‌خواهید در آن‌ها کار کنید، صاحب شغل شوید. تعداد بسیاری شغل در Upwork وجود دارد از جمله وب، موبایل و توسعه نرم افزار، طراحی و خلاقیت، پشتیبانی، فناوری اطلاعات و شبکه، نوشتن، خدمات مشتری، فروش و بازاریابی، ترجمه و بسیاری مشاغل فریلنسری دیگر دارد. روش دریافت پول پروژه که توسط فریلنسرها در سایت Upwork دریافت می‌شود به نوع قرارداد بستگی دارد که شما می‌توانید به عنوان آزادکار دو روش قرارداد ساعتی و یا تعرفه ثابت را مشخص کنید. اگر روش ساعتی را برای دریافت مبلغ پروژه مشخص کرده باشید از ساعتی که شروع به کار کرده اید می‌توانید در سایت Upwork به درآمد برسید. پروژه‌هایی که به صورت ساعتی و هفتگی هستند از روز دوشنبه تا یکشنبه هفته بعد محاسبه و شمارش می‌شوند. در این روش فریلنسر باید بررسی کند آیا ساعات کاری‌اش در بخش دفترچه یادداشت Upwork ثبت و ضبط شده است یا خیر؟ در پایان هفته جاری، هر مشتری 5 روز زمان خواهد داشت تا نظر دقیق‌تر خود را نسبت به اعلام قیمت جدید خود اعلام کند و آن را تغییر دهد.

Upwork

Flexjobs:

FlexJobs، یک وب‌سایت فریلنسری برای یافتن مشاغل منعطف است. این وب‌سایت موقعیت‌های کاری را از طریق وب سایت‌های شرکت و آژانس‌های کاریابی دیگر پیدا می‌کند. در FlexJobs بیش از 50 زمینه شغلی وجود دارد که از معروف‌ترین‌های آن می‌توان به حسابداری و امور مالی، مشاغل مرکز تماس، آموزش، مشاغل بیمه، تجارت اینترنتی و تجارت الکترونیکی، مشاغل بلاگ نویسی و ورود اطلاعات اشاره کرد. این نکته را درنظر بگیرید که همه مشاغل موجود در سایت FlexJobs مناسب منزل نیست. برای بهره مندی از خدمات سایت و شروع کار در آن لازم است که در سایت FlexJobs اشتراک داشته باشید. البته بسیاری از خدمات در آن به صورت رایگان ارائه شده است اما برای استفاده از تمامی امکانات موجود و البته ویژه این سایت لازم است که اشتراک داشته باشید. هزینه های اشتراک در سایت FlexJobs عبارتست از: ۶.۹۵ دلار برای یک‌هفته، ۱۴.۹۵ دلار برای یک ماه، ۲۹.۹۵ دلار به مدت ۳ ماه و  ۴۹.۹۵ دلار برای یک سال. جالب است بدانید هر اشتراک با ضمانت رضایت همراه است و اگر پس از اشتراک رضایت کافی نداشتید، ظرف مدت ۳۰ روز به سادگی می توانید درخواست بازپرداخت دهید.

Flexjobs

SimplyHired:

 سایت SimplyHired، مانند سایر موتورهای جستجوی کار، پست‌های شغلی را از سراسر اینترنت جمع می‌کند. یکی از مزایای این وب‌سایت این است که به شما این امکان را می‌دهد تا تمرکز بیشتری را در محدوده مشخصی داشته باشید. با وارد کردن کد پستی می‌توانید تمام مشاغل موجود را در منطقه محلی خود جستجو کنید؛ همچنین وب‌سایت SimplyHired دارای یک گزینه موتور جستجوی قوی است، بنابراین شما می‌توانید کارهای ارسال شده در لیست های شغلی را ببینید که دارای موقعیت‌های مختلفی هستند. این سایت دارای یک رابط کاربری است که پیدا کردن مشاغل بر اساس دسته بندی را آسان‌ترمی‌کند. فرصت‌های فریلنسری گوناگونی در زمینه‌های مختلف از جمله مالی و بازاریابی وجود دارد. فقط کافی است برای یافتن یک شغل خاص، در کادر جستجو، کلمات کلیدی مرتبط با شغل خود را پر کنید. جویندگان کار همچنین می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر مانند نمای کلی حقوق و دستمزد یک شرکت و لیستی از مزایای ارائه شده به صفحات شرکت دسترسی داشته باشند.

SimplyHired

Guru:

وب‌سایت guru، یک بازار بزرگ برای بسیاری از فریلسنرها و کارفرمایان بوده که هدف اصلی آن توسعه تجارت در فضای اینترنت است. ساختار عضویت سایت guru  برای فریلنسرهابه گونه‌ای است که باعث تشویق متخصصان با‌تجربه‌تر می‌شود. جالب است بدانید این پلتفرم چندین روش مختلف برای راه‌اندازی کار، مانند قراردادهای ساعتی ارائه می‌دهد و با یک روش استاندارد از هر فریلنسر کمیسیون دریافت می‌کند که این مبلغ جدا از 2.9% هزینه رسیدگی است که افراد باید بپردازند؛ همچنین قراردادهای بلند مدت و کوتاه مدت برای کسب درآمد از سایت guru امکان‌پذیر است. این وب‌سایت می‌تواند از پروژه‌های کوتاه‌مدت تا همکاری‌های چند ساله از هر رابطه کاری که نیاز دارید را پشتیبانی کند. بهتر است بدانید دستمزد شما با توجه به پیشنهادتان تعین می‌شود و مبلغی که کارفرمای شما مایل به پرداخت آن است، درآمدتان را تعیین خواهد کرد؛ با این حال درآمد شما بسته به اندازه و نوع پروژه متفاوت است. به عنوان مثال به موارد زیر توجه کنید:

1– انجام پروژه براساس محاسبه تعداد ساعت‌های کاری: به توافق رسیدن در این روش با مشتریان قاعدتا سخت‌تر است. افراد کمتری به شما اعتماد می‌کنند چون نظارتی بر کارتان ندارند؛ اما در پروژه‌های حضوری شاید شانس بیشتری برای این مدل درآمدزایی داشته باشید.

 2- پرداخت های مکرر بر اساس پیشرفت پروژه: این رویه ترکیبی از پرداخت‌های ساعتی است؛ اما با این تفاوت که به نسبت پیشرفت در کارتان می‌توانید از کارفرما تقاضای پول کنید. دراین روش احتمال بیشتری وجود دارد تا با مشتریان به نتیجه برسید؛ اما قبل از انجام هر پروژه‌ای با آنها یک قرارداد تنظیم کنید.

3- گرفتن کامل هزینه بعد از انجام کار: یک روش به نسبت مرسوم‌تر می‌باشد اما تنها ایراد آن نبود اعتماد کامل و درآخر رضایت کارفرماست؛ به این دلیل که هزینه کامل را دریافت نکردید و ممکن است در پرداخت آن کمی تاخیر ایجاد شود یا مطابق با سلیقه مشتری عمل نکنید. با این وجود می‌توانید اعتبار بسیار بالایی را در رتبه‌بندی سایت guru به دست آورید؛ اما اگر درآخر هیچ روشی را برای کسب درآمد پذیرا نیستید، بهترین گزینه روبه‌روی شما کار کردن روی کسب وکار خودتان است.

Guru

Linkdin:

لینکدین یکی از محبوب‌ترین سایت‌های کاریابی است که راهی آسان برای یافتن شغل در زمینه‌های مختلف را به کاربران ارائه می‌دهد؛ همچنین لینکدین یک پلتفرم شبکه اجتماعی برای ارتباط و تعامل با افراد دیگر است. یکی از مزیت‌های اصلی لینکدین این است که متخصصان جهان را به هم متصل می‌کند. برای شروع کافی است ثبت نام کنید و یک حساب شخصی برای خود ایجاد کنید و تا آن‌جا که ممکن است اطلاعاتی مانند مهارت‌ها، تحصیلات و تجربه کاری خود را در قسمت پروفایل وارد کنید. جالب است بدانید یک پروفایل جامع لینکدین می‌تواند فرصت‌های شغلی بیشتری را برای شما ایجاد کند؛ همچنین افزودن یک پست جدید می‌تواند پروفایل شما را بیشتر در معرض دید قرار دهد. به عنوان مثال، اگر یک نویسنده هستید و در وب‌سایت محتوا تولید می‌کنید، بهتر است پستی را در صفحه شخصی خود بگذارید تا تخصص خود را توضیح دهد و نمونه کارهای‌تان را پیوست کنید. کارفرمایان به مرور می‌توانند شما را پیدا کنند و به شما پیشنهاد کاری دهند. ۹۳ درصد افراد از لینکدین برای تحقیق و استخدام داوطلبان استفاده می‌کنند؛ همچنین لینکدین به شما امکان می‌دهد یک برند شخصی آنلاین داشته باشید و شما در معرض دید تصمیم‌گیرندگان و استخدام‌کنندگان اصلی قرار بگیرید. داشتن پروفایل لینکدین به ایجاد اعتماد در کارفرمایان و استخدام‌کنندگان کمک می‌کند زیرا آن‌ها می‌توانند توصیه‌ها و ارتباطات و شواهدی از ارزش‌افزوده شمارا ببینند؛ در نهایت می‌توانید پروژه‌های بسیاری با توجه به فیلد کاری خود دریافت کنید و درباره‌ی حقوق و دریافت آن با کارفرما به‌راحتی گفت و گو کنید.

لینکدین

Behance:

سایت Behance، یک پلتفرم آنلاین برای نمایش نمونه کارها است که با هدف طراحی خلاق و نمایش آن به عنوان پل ارتباطی بین گرافیست‌ها و مشتریان ساخته شده است. فریلنسرهایی که در زمینه طراحی گرافیک، نقاشی یا فتوشاپ خوب هستند اما فاقد مهارت‌های برنامه‌نویسی هستند از سایت Behance به عنوان ابزاری برای نمایش خلاقیت‌های خود و کسب درآمد ارزی استفاده می‌کنند. یکی از مزیت‌های این وب‌سایت این است که به گرافیست‌ها اجازه می‌دهد تا شغلی آنلاین و تمام وقت اما به عنوان فریلنسر داشته باشند. علاوه بر گرافیست‌ها، عکاسان و فیلم‌سازان نیز می‌توانند پروفایلی در این پلتفرم ساخته و نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارند. ثبت نام در سایت بیهنس بسیار ساده است، ایمیل و نام کاربری برای خود انتخاب می‌کنید و ثبت نام شما انجام می‌شود؛ همچنین امکان ورود به سایت از طریق جی‌میل نیز وجود دارد.

  • مرحله اول: ایجاد یک پروژه، پس از ثبت نام در سایت شما در صفحه‌ی اصلی گزینه‌ی Create A Project را مشاهده می‌کنید. با کلیک روی این گزینه وارد ویرایش‌گر سایت می‌شوید؛ در این قسمت تنطیماتی مثل تعویض پس زمینه و ویرایش‌های ساده در نظر گرفته شده است.
  • مرحله دوم: اولین تصویر خود را بارگذاری کنید.
  • مرحله سوم: پروژه خود را تعریف کنید. (توضیحاتی مانند عنوان و استفاده از تگ‌ها بسیار مهم هستند).
  • مرحله چهارم: روی گزینه ی publish کلیک کنید و پروژه ی خود را به اشتراک بگذارید.
Behance

بیشتر بخوانیم : کسب درآمد دلاری از سایت Rev با مترجمی

نتیجه گیری:

همان‌طور که در ابتدای این مقاله اشاره کرده‌ایم، اگر به دنبال روش‌های مختلف کسب درآمد هستید بهترین گزینه، مراجعه به سایت‌های فریلنسری خارجی است. برای گرفتن پروژه از سایت‌های خارجی فقط کافی است تا به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید و بعد در حرفه‌ای قوی باشید، آنگاه می‌توانید به هر طریقی با پروژه‌های خارجی ارتباط برقرار کنید. پی پال یکی از درگاه‌های بسیار خوب و معتبر برای کاربران ایرانی است که این سیستم پرداخت آنلاین در دنیا محبوب بوده و می‌توانید فعالیت‌های ارزی بین‌المللی خود را با آن انجام دهید. تراکنش‌های بین‌المللی، خریدهای اینترنتی و خدمات دیگری در این سایت ارائه شده و یکی از آن‌ها، امکان نقد کردن درآمد ارزی از سایت‌های فریلنسری خواهد بود. شما می‌توانید درآمد خود را به این سایت‌ها منتقل کرده و سپس از طریق نوین پرداخت، آن را نقد کنید. نوین پرداخت توسط باسابقه‌ترین و مجرب‌ترین افراد در حوزه پرداخت‌های بین المللی تشکیل شده است؛ همچنین نوین پرداخت می‌تواند هر پرداخت ارزی آنلاین را با بهترین نرخ‌ها و متمایز ترین خدمات برای شما انجام دهد.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات