تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

معرفی بهترین کیف پول های ریپل

XRP که در سال 2012 راه اندازی شد، همچنان یکی از محبوب‌ترین ارزهای رمزنگاری شده برای مالکیت است. اما بهترین کیف پول های ریپل کدامند؟ ما می‌دانیم که انتخاب بهترین کیف پول رمزنگاری، نقطه‌ی حیاتی را در زمان خرید هر ارز دیجیتال، به ویژه ارز ریپل، برای شما به ارمغان می‌آورد. کیف پول ریپل یک دستگاه یا برنامه است که به شما اجازه می‌دهد تا توکن‌های XRP خود را انتقال دهید و به آسانی نگهداری کنید. البته، بهترین کیف پول XRP، کیف پولی است که این عملیات را با سرعت، آسانی و امنیت حداکثری انجام دهد.

این راهنما بهترین کیف پول های ریپل را بررسی خواهد کرد. برای آشنایی با نحوه انتخاب بهترین کیف پول های ریپل و مقایسه کیف پول‌های برتر در ادامه با ما همراه باشید.

ارز دیجیتال ریپل

انواع کیف پول XRP

در اینجا سه ​​نوع کیف پول ریپل وجود دارد:

1- کیف پول سخت افزاری

این نوع کیف پول که شبیه یک USB است، یک دستگاه فیزیکی است که توکن‌های رمزنگاری را ذخیره می‌کند. کلیدهای خصوصی فقط روی دستگاه نگهداری می‌شوند. این کیف پول که به آن “کیف پول سرد” نیز می‌گویند، به اینترنت متصل نیست. از آنجایی که XRP یکی از مهم‌ترین دارایی‌های رمزنگاری با سرمایه بازار است، چندین کیف پول سخت‌افزاری با کوین XRP سازگار هستند. 

کیف پول‌های سخت‌افزاری را می‌توان با نگهداری آن‌ها در دفتر اسناد رسمی یا صندوق امانات در بانک، ایمن کرد. همچنین باید بدانید کیف پول‌های سخت افزاری هزینه بالاتری نسبت به کیف‌پول‌های دیگر دارد که بین 50 تا 150 دلار است.

2- کیف پول دسکتاپ و موبایل (نرم افزار)

این نوع کیف پول‌ها به صورت محلی به عنوان نرم‌افزار روی یک دستگاه دسکتاپ (ویندوز، مک، لینوکس) نصب می‌شوند و به عنوان برنامه‌هایی اجراء می‌شوند که برای پیوند به بلاک چین، نیاز به اتصال به اینترنت دارند. کیف پول‌های نرم‌افزاری، ارزهای دیجیتال و جزئیات را در دستگاه محلی ذخیره می‌کنند.

این کیف پول‌ها، کیف‌پول‌های رمزنگاری مبتنی بر اپلیکیشن هستند که روی گوشی‌های هوشمند iOS و Android نصب شده و اجرا می‌شوند و به عنوان پرمصرف‌ترین نوع کیف پول، شناخته می‌شوند.

این کیف‌پول‌ها سطح امنیت بالاتری نسبت به سایرین دارد و در هر مکان و هر زمان می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.

3- کیف پول کاغذی

همانطور که از نام آن پیداست، کیف پول‌های کاغذی اساساً جزئیات دارایی‌های رمزنگاری شده را روی یک تکه کاغذ نگه می‌دارند. استفاده از این نوع کیف پول شامل ساخت یک کیف پول جدید توسط دارنده دارایی از طریق وب سایت‌های خاص و چاپ جزئیات ضروری بر روی یک تکه کاغذ است. نگهدارنده سپس آن کاغذ را در مکانی امن ذخیره می‌کند.

از بهترین کیف پول ریپل چه انتظاری می‌توانم داشته باشم؟

در حال حاضر، انتخاب بهترین کیف پول برای ذخیره و مدیریت رمزارز ریپل (XRP) می‌تواند به عنوان یکی از امور حیاتی در دنیای رمزارزها مطرح شود. در زیر، به مشخصاتی از بهترین کیف پول های ریپل اشاره می‌شود:

  • امنیت بسیار بالا و مجهز بودن به تکنولوژی‌های پیشرفته امنیتی
  • پشتیبانی از مجموعه گسترده‌ای از رمزارزها، از جمله ریپل (XRP)
  • رابط کاربری ساده و قابل استفاده
  • تراکنش‌های سریع و کم‌هزینه
  • کیف پول Ripple شما باید با پشتیبان‌گیری کیف پول کاغذی، ذخیره‌سازی کیف پول سرد و برنامه‌های کیف پول گرم سازگار باشد.
نحوه خرید ریپل

معرفی و بررسی بهترین بهترین کیف پول های ریپل

توجه داشته باشید که امنیت و اعتماد به کیف پول بسیار اهمیت دارند، بنابراین اطمینان حاصل کنید که هر کیف پولی که انتخاب می‌کنید، استانداردهای امنیتی را رعایت می‌کند و امکانات مناسبی برای مدیریت کلیدهای خصوصی و اموال فراهم می‌کند. همچنین، به روز بودن نرم‌افزار کیف پول نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

در ادامه به معرفی و بررسی بهترین کیف پول های ریپل می‌پردازیم که می‌تواند نیازهای شما را برآورده سازد:

1-    کیف پول Blocktrade

یکی از امن‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین کیف پول‌های XRP که می‌توانید انتخاب کنید، Blocktrade است. می‌توانید به راحتی توکن‌های مختلف را در این پلتفرم بخرید، بفروشید، مبادله کنید و برنامه را برای استفاده در گوشی خود دانلود کنید.

Blocktrade یک پلتفرم مبتدی پسند و آسان و جزو بهترین کیف پول های ریپل برای استفاده است که هر کسی با مهارت‌های اولیه کامپیوتر می‌تواند از آن استفاده کند، همچنین هیچ هزینه ای ندارد که این یک خبر عالی است! علاوه بر این، Blocktrade در وب یا از طریق دستگاه‌های تلفن همراه اندروید و iOS در دسترس است. اگر تا به حال سهام را از طریق یک کارگزاری آنلاین معامله کرده باشید، تجربه مشابهی با این کیف پول خواهید داشت. 

ویژگی های Blocktrade به صورت زیر است:

  • رابط کاربری بسیار آسان برای درک، به ویژه برای مبتدیان
  • شما می توانید حداقل XRP های مورد نیاز را با کمترین هزینه ممکن (10 دلار) خریداری کنید.
  • در 120 کشور موجود است.
  • کارمزد صفر

2-    کیف پول نرم افزاری بایننس

یکی دیگر از انواع کیف پول های‌ ریپل که می‌توانید برای ذخیره توکن‌های خود انتخاب کنید، بایننس است. بسته به ترجیحات و نیازهای خود، می‌توانید کیف پول‌های مختلف بایننس را انتخاب کنید. به عنوان مثال، کیف پول Binance Web3 و Binance Chain Wallet از بهترین کیف پول‌های XRP هستند که می‌توانید انتخاب کنید.

ویژگی‌های بایننس به صورت زیر است:

  • بایننس بیش از 365 ارز رمزنگاری شده در صرافی خود دارد، اما تنها 65+ آن در ایالات متحده موجود است.
  • بایننس کارمزد ثابت 0.1 درصدی معامله را دریافت می‌کند.
  • پلتفرم پیچیده است و ممکن است برای مبتدیان گیج کننده باشد.

3-    کیف پول نرم افزاری کیف پول اتمی:

کیف پول اتمی یک کیف پول غیرمتمرکز است که چندین ارز دیجیتال از جمله XRP را در خود جای می‌دهد.

با رابط کاربری آسان، این کیف پول برای سرمایه گذاران جدید و قدیمی XRP مناسب است که در حین مدیریت پرتفولیو و تراکنش، سرعت، امنیت، حفظ حریم خصوصی و ناشناس بودن را می‌خواهند.

این کیف پول یک آدرس جدید برای هر تراکنش ایجاد نمی‌کند و به صورت coinjoin فعال نیست، و تراکنش‌ها ناشناس هستند. بنابراین، اگر به ناشناس بودن اهمیت می‌دهید، این کیف پول انتخاب خوبی است.

ویژگی‌های کیف پول اتمی به صورت زیر است:

  • کاربران کیف پول ریپل از نوع اتمی، کنترل کاملی بر کلیدهای خصوصی خود دارند که معمولاً رمزگذاری شده و در دستگاه‌هایشان ذخیره می‌شوند و به آنها حضانت کامل از وجوه خود را می‌دهند.
  • می توانید XRP را با کارت‌های بانکی خریداری کنید.
  • هزینه ثابت 2٪ با حداقل 10 دلار در هر عملیات
  • تعداد محدودی از دارایی‌های کریپتو برای خرید در دسترس است.
  • پشتیبانی 24/7

4-    کیف پول کوین بیس:

Coinbase یک صرافی معروف ارز دیجیتال است که خرید، فروش و مبادله سکه‌های XRP را آسان می‌کند. با این حال، کارمزد معاملات می‌تواند کمتر باشد. این پلتفرم از شیوه‌های امنیتی پیشرو در صنعت برای ایمن نگه داشتن سپرده‌ها و دارایی‌های مشتریان استفاده می‌کند. 

ویژگی‌های کیف پول کوین بیس به صورت زیر است:

  • یکی از بزرگترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال در جهان.
  • کاربران می‌توانند معاملات XRP خود را به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه برنامه‌ریزی کنند.
  • رابط کاربری آسان        
  • کارمزد تراکنش بالقوه بالا
  • امنیت بسیار بالا

5-    کیف پول لجر نانو اس (Ledger Nano S)

زمانی که قصد داریم بهترین کیف پول های ریپل را به شما معرفی کنیم، گزینه بعدی لیست ما، کیف پول ریپل به نام لجر نانو اس است. این کیف پول به خوبی با ویژگی‌های منحصر به فرد خود، از ارز دیجیتال ریپل حمایت می‌کند.

حتماً به یاد داشته باشید که برای بهره‌مندی از خدمات کیف پول Ledger Nano S، شما باید آن را خریداری نمایید.

مشخصات کیف پول Ledger Nano S به صورت زیر است:

  • امنیت بسیار بالا
  • ذخیره کلیدها به صورت آفلاین
  • رابط کاربری آسان
  • پشتیبانی از ۱۵۰۰ ارز و توکن (Token) از جمله ریپل
  • برخوردار از قابلیت بازیابی
  • ضد بدافزار
  • دارای حافظه کم

6-    کیف پول کیپ کی (KeepKey)

KeepKey یک کیف پول قدیمی است که توسط شرکت ShapeShift به بازار عرضه شده است و توانمندی پشتیبانی از ارزهای دیجیتال متعدد را دارا است. اگر در جستجوی یک کیف پول ریپل با قابلیت توسعه و بهبود مداوم هستید، KeepKey ممکن است گزینه مناسبی برای شما باشد.

مزایای کیف پول KeepKey:

1. رابط کاربری ساده و جذاب: KeepKey به یک رابط کاربری ساده و جذاب مجهز است که تجربه استفاده را برای کاربران سهولت می‌بخشد.

2. امنیت بر اساس فضای آفلاین: کلیدهای خصوصی کیف پول KeepKey به دلیل نگه‌داری در فضای آفلاین، امنیت بسیار بالایی را برای دارایی‌های کاربر فراهم می‌کنند.

3. امکان تهیه نسخه پشتیبان: KeepKey امکان تهیه نسخه پشتیبان از دارایی‌ها را فراهم کرده و این کار تنها با استفاده از عبارت بازیابی قابل انجام است.

4. قیمت مناسب: قیمت مقرون به صرفه این کیف پول، آن را به یک گزینه جذاب و مقرون به صرفه برای کاربران تبدیل کرده است.

5. بدنه محکم و جذاب: بدنه KeepKey با طراحی محکم و جذاب، کیفیت ساخت بالایی را نشان می‌دهد.

6. دکمه فیزیکی برای تأیید تراکنش: به منظور افزایش امنیت، KeepKey با اضافه کردن یک دکمه فیزیکی برای تأیید تراکنش، اقدام به افزایش سطح امان کاربران می‌نماید.

معایب کیف پول KeepKey:

1. پشتیبانی محدود از ارزهای دیجیتال: این کیف پول از تعداد محدودی از ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کند که ممکن است برای برخی کاربران محدودیت ایجاد کند.

2. اندازه بزرگ: KeepKey از نظر اندازه، بزرگ‌تر از برخی از کیف پول‌های سخت‌افزاری دیگر است که ممکن است حمل و نقل آن را مشکل کند.

7-    کیف پول سخت افزاری تروزن

یکی دیگر از کیف پول‌های سخت افزاری عالی برای ذخیره XRP، کیف پول معروف Trezor است.

کیف پول‌های سخت افزاری ایمن طراحی شده توسط Trezor کاربر پسند و ایمن برای ذخیره XRP هستند. این کیف پول ها جزو بهترین کیف پول های ریپل و دارای ویژگی‌های فنی و قابلیت استفاده عالی هستند. با این حال، قیمت بالای این کیف پول می‌تواند مانعی برای مبتدیانی شود که هنوز می‌خواهند قدرت خود را در بازار ارزهای دیجیتال امتحان کنند؛ اما حاضر نیستند پول زیادی را برای خود کیف پول خرج کنند.

ویژگی های Trezor به صورت زیر است:

  • Trezor از استانداردهای مختلف رمزنگاری بالا پشتیبانی کرده که به افزایش امنیت تراکنش‌ها کمک می‌کند.
  • Trezor تمرکز فوق العاده‌ای بر امنیت کیف پول خود دارد.
  • Trezor’s Model T از نظر خوانایی بهترین صفحه نمایش لمسی را در بین کیف پول‌های سخت افزاری دارد.

8-    کیف پول نرم‌افزاری تراست (Trust Wallet)

یکی از بهترین کیف پول‌های نرم‌افزاری که از ارز دیجیتال ریپل پشتیبانی می‌کند. تراست ولت به معامله‌گرها این امکان را می‌دهد تا بتوانند در هر زمانی و مکانی تنها از طریق اتصال به اینترنت معاملات خود را در یک بستر امن انجام دهند. مزایا و معایب این کیف پول XRP به شرح زیر است:

معایب کیف پول ریپل

مزایای کیف پول Trust Wallet:

1. حفظ حریم خصوصی: اطلاعات کاربران در Trust Wallet ذخیره نمی‌شود، که این موضوع نشان‌دهنده امنیت بالای این کیف پول است.

2. رابط کاربری ساده: رابط کاربری ساده این کیف پول، کار با آن را برای هر کاربری از هر سطح دانشی، آسان می‌کند.

3. کاملاً رایگان:Trust Wallet به صورت کاملاً رایگان در دسترس قرار گرفته است، بدون هزینه‌های مخفی

4. پشتیبانی از ارزهای متنوع: این کیف پول امکان ذخیره کردن ارزهای دیجیتال مختلف را فراهم می‌کند.

5. امکان استیکینگ (Staking): امکان استیکینگ در Trust Wallet به کاربران این امکان را می‌دهد که ارزهای خود را استیک کرده و سودهای زیادی به دست آورند.

6. کنترل کامل بر کلیدهای خصوصی: تمام کلیدهای خصوصی در این کیف پول در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، که این ویژگی به کاربران امکان کنترل کامل بر دارایی‌های خود را می‌دهد.

7. پشتیبانی از سیستم‌های عامل Android و iOS : تراست ولت به راحتی از سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS پشتیبانی کرده و تجربه استفاده را برای هر دو گروه کاربری بهینه می‌کند.

8. صرافی داخلی غیرمتمرکز: این کیف پول در داخل خود دارای یک صرافی غیرمتمرکز است که به کاربران امکان معامله به صورت مستقیم فراهم می‌کند.

معایب کیف پول Trust Wallet:

1. عدم پشتیبانی از برخی ارزها: این ممکن است برای کاربرانی که از ارزهای متنوعی استفاده می‌کنند، محدودیت ایجاد کند.

2. سطح امنیت پایین تر نسبت به کیف پول‌های سخت‌افزاری: امنیت Trust Wallet هرچند بالاست اما به اندازه کیف پول‌های سخت‌افزاری ممکن است نباشد. این موضوع به دلیل اتصال به اینترنت و نیاز به ذخیره کلیدهای خصوصی در دستگاه متصل، ریسک افزایش یافته است.

3. عدم امکان احراز هویت دو عاملی: این کیف پول امکان احراز هویت دو عاملی را فراهم نمی‌کند که این می‌تواند به افزایش امنیت در فرآیندهای ورود به سیستم کاربران کمک کند.

بیشتر بخوانیم: بهترین کیف پول تتر برای ایرانی‌ها

سخن پایانی

انتخاب بهترین کیف پول های ریپل به ترجیحات و نیازهای شما بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید XRP را به عنوان یک سرمایه گذاری طولانی مدت نگه دارید، انتخاب کیف پول سخت افزاری ممکن است گزینه بهتری باشد. از طرف دیگر، اگر می‌خواهید توکن‌های خود را خرج یا آنها را معامله کنید، ممکن است با استفاده از کیف پول‌های نرم افزاری راحت‌تر باشید.

در نهایت، اگر به دنبال یک کیف پول سخت افزاری با امنیت فوق العاده بالا هستید، Trezor یک گزینه ایده آل است، اگرچه بسیار گران است. اگر ناشناس‌بودن کامل برای شما ضروری است، کیف پول اتمی انتخاب خوبی است. بایننس پشتیبانی مشتری بسیار خوبی دارد و سازش‌پذیرترین گزینه برای مبتدیان ممکن است Blocktrad باشد. نوین پرداخت، یک مجموعه ایده‌آل از تجربه و کارنامه بی‌نظیر در زمینه پرداخت‌های بین‌المللی است. این تیم با بهره‌مندی از سابقه پرافتخار و تجربه فراوان در زمینه خرید ارزهای دیجیتال در دهه‌ی گذشته، برای خدمت رسانی به شما عزیزان به شکل 24 ساعته آماده می‌باشد.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات