تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 3,5 از 5 ( 1 رای )

بهترین و کاربردی‌ترین ابزارها برای فریلنسرها

با افزایش تعداد فریلنسرها در شاخه‌های مختلف کاری، ابزارهایی که امکانات کاری بهتری را برای آن‌ها فراهم می‌کنند، به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای فریلنسرها مطرح شده است. در واقع فریلنسرها برای انجام کارهای‌شان به ابزارهای مختلفی نیاز دارند. در این مقاله بهترین و کاربردی‌ترین ابزارهایی که به فریلنسرها کمک می‌کند کارهای خود را سر و سامان بدهند و در مسیر رشد و توسعه حرکت کنند با هم مرور خواهیم کرد.

ابزارهایی برای برنامه‌ریزی و تقویم محتوایی

ابزارهایی برای برنامه‌ریزی و تقویم محتوایی

فریلنسرها برای نوشتن تقویم محتوایی و برنامه‌ریزی بهتر، ابزارهای کاربردی مختلفی در اختیار دارند. برای نمونه به موارد زیر توجه کنید.

اولین ابزار Google Calendar است. فریلنسرها می‌توانند از این ابزار برای برنامه‌ریزی و زمان‌بندی کارهای مختلف خودشان استفاده کنند.

دومین ابزار Trello است. یکی از بهترین ابزارها برای برنامه‌ریزی پروژه‌های مختلف، که به شکل یک تخته ‌کار در اختیار فریلنسرها است.

گزینه سوم ابزاری ا‌ست به‌نام Asana که اصولا برای ارتباط با تیم کاری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های مختلف از آن بهره می‌برند.

شماره چهار این فهرست ابزاری‌ است به‌نام  CoSchedule، که بسیار کاربردی است و برای برنامه‌ریزی و مدیریت محتوایی در شبکه‌های اجتماعی به فریلنسرها کمک می‌کند.

ابزار بعدی Hootsuite نام دارد. یک ابزار مدیریت برای شبکه‌های اجتماعی، که به کاربران امکان می‌دهد محتوای خود را در قالب برنامه‌ای مدون در این شبکه‌ها منتشر کنند.

ابزار بعدی Buffer است. این ابزار اصولا برای جمع‌آوری محتوایی که قرار است در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاوه بر این‌ها، برخی فریلنسرها از ابزارهای دیگری مانند Evernote، Excel، و یا Google Sheets نیز در راستای برنامه‌ریزی بهتر کارهای‌شان استفاده می‌کنند.

ابزارهایی برای پیدا کردن پروژه کاری

ابزارهایی برای پیدا کردن پروژه کاری

فریلنسرها برای پیدا کردن پروژه‌های جدید کاری و افزایش فرصت‌های کسب درآمد از ابزارهای مختلفی استفاده می‌کنند، که در ادامه برخی از آن‌ها را معرفی خواهیم کرد:

سایت Upwork: این سایت به فریلنسرها امکان می‌دهد درخواست‌هایی را که با مهارت‌ها و توانمندی‌هایشان تطابق دارد، بررسی کنند.

سایت Freelancer: این سایت نیز دارای یک شبکه بسیار فعال از کارفرمایان و فریلنسرهای بین‌المللی است که می‌تواند فرصت‌های شغلی زیادی را ایجاد کند.

سایت Fiverr: این سایت به فریلنسرها اجازه می‌دهد خدمات خودشان را معرفی کنند و با مشتریان موجود وارد مذاکره شوند.

سایت Guru: این سایت نیز به فریلنسرها امکان می‌دهد پروژه‌هایی را که با مهارت‌های‌شان مطابقت دارد، بررسی کنند.

شبکه  Linkedin: شبکه اجتماعی لینکدین، بستری حرفه‌ای است که فریلنسرها در آن مشخصات شخصی و کاری خودشان را در قالب پروفایل و به منظور جذب کارفرما و پروژه‌ تازه، به نمایش می‌گذارند.

سایت PeoplePerHour: فریلنسرها در این سایت نیز برای جذب پروژه‌هایی اقدام می‌کنند که با مهارت‌ها و خدمات آن‌ها مطابقت دارد.

بیشتر بخوانیم: معرفی سایت‌های فریلنسری خارجی برای ایرانیان – ۲۰۲۳

فریلنسرها و ابزارهای هوش مصنوعی

فریلنسرها نیز از انواع مختلف ابزارهای هوش مصنوعی در راستای اهداف کاری خود بهره می‌برند. برای نمونه به موارد زیر توجه کنید:

الگوریتم‌های یادگیری خودکار: برخی از فریلنسرها  از الگوریتم‌های یادگیری خودکار، برای ارائه پیشنهادات، پیش‌بینی‌ها یا تجزیه و تحلیل داده‌های حوزه‌ کاری خود استفاده می‌کنند.

ابزار پردازش زبان طبیعی: فریلنسرها گاهی از ابزار پردازش زبان طبیعی، برای اهدافی مثل ترجمه، خلاصه‌سازی متن و یا پردازش خودکار متن استفاده می‌کنند.

ابزار تشخیص تصویر: فریلنسرها از ابزارهای تشخیص تصویر برای تشخیص الگو، پردازش تصویر و یا تفسیر داده‌ها استفاده می‌کنند.

ابزارهای داده‌کاوی: برخی از فریلنسرها از ابزارهای داده‌کاوی به منظور شناسایی الگوهای مختلف در داده‌ها، مدل سازی، پیش‌بینی و تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌کنند.

چت جی پی تی: چت‌بات مشهور چت جی پی تی نیز در راستای ارتباط با مشتریان و همچنین بهینه‌سازی فرآیند کاری فریلنسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. چت جی پی تی ابزاری‌ست که با استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی گفتاری، امکان تعامل کاربران با شرکت‌ها و کسب و کارها را نیز به صورت خودکار فراهم می‌کند. این چت‌بات‌ها می‌توانند در بخش‌های مختلفی از کسب و کارها، مانند پشتیبانی مشتریان، فروش، بازاریابی و حتی مدیریت پروژه‌ها کارایی داشته باشند.

از طرف دیگر با استفاده از چت جی پی تی در پروفایل لینکدین، فریلنسرها می‌توانند به سرعت و بدون نیاز به ارسال ایمیل یا پیام، با مشتریان و کارفرمایان خود ارتباط برقرار کنند و به سوالات آن‌ها پاسخ دهند.

به‌علاوه ساخت یک پروفایل لینکدین با چت جی پی تی، در واقع نشان از دانش و تخصص فریلنسر دارد و با ایجاد رابطه‌ای ساده و حرفه‌ای با مشتریان، می‌تواند به سمت جلب توجه بیشتر و ایجاد فرصت شغلی مؤثرتری در لینکدین حرکت کند.

در نهایت نیز به کمک چت جی پی تی، زمان بیش‌تری توسط فریلنسرها، برای مراجعه به سایت کسب و کار، تماس تلفنی و ارسال ایمیل صرفه‌جویی می‌شود، زیرا به سرعت و خودکار به سوالات مشتریان پاسخ داده خواهد شد.

ابزارهای کاربردی مدیریت پروژه برای فریلنسرها

ابزارهای کاربردی مدیریت پروژه برای فریلنسرها

مدیریت پروژه برای فریلنسرها امری ضروری و حیاتی است. از این رو برای کمک به فریلنسرها در مدیریت پروژه‌های کاری و حرکت در مسیر رشد و توسعه شغلی، ابزارهای زیادی وجود دارد که به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

ابزار Trello: ترلو ابزاری‌ست به شکل کارت‌های کار یا تخته‌ کار که به‌طور رایگان قابل دسترسی است. با استفاده از این ابزار، شما می‌توانید وظایف خود را در قالب کارت‌ها نمایش دهید و آن‌ها را به‌راحتی در دسته‌بندی‌های مختلف منتقل کنید. این ابزار به شما کمک می‌کند کارها و پروژه‌های خودتان را دسته‌بندی و مرتب کنید.

ابزار Asana: یک ابزار مدیریت وظایف است که برای فریلنسرها بسیار مفید خواهد بود و رایگان در دسترس است. با استفاده از این ابزار، شما می‌توانید وظایف خود را بر اساس موعد تحویل مرتب‌سازی کنید و همچنین یادآوری‌هایی برای هر وظیفه مشخص کنید.

ابزار Monday: یک ابزار قدرتمند است که به‌خصوص برای تیم‌های کوچک و متوسط که به صورت فریلنسری فعالیت می‌کنند، بسیار کاربردی خواهد بود. با استفاده از این ابزار وظایف تیم به صورت تفکیک شده، در یک صفحه نمایش داده می‌شود و بر اساس گروه‌های کاری واگذار می‌گردد.

ابزار Basecamp: یک ابزار کار گروهی است که به‌ صورت رایگان در دسترس است. با استفاده از این ابزار، فریلنسرها می‌توانند پروژه‌های کاری خودشان را مشاهده و مدیریت کنند و در صورت نیاز فایل‌های خود را به اشتراک بگذارند.

ابزارهای بازاریابی و دیجیتال برای فریلنسرها

ابزارهای بازاریابی و دیجیتال برای فریلنسرها

بازاریابی و دیجیتال از جمله زمینه های کاری پرطرفدار و مهم میان فریلنسرها به شمار می رود. در ادامه، پرکاربردترین ابزارهای بازاریابی و دیجیتال برای فریلنسرها را معرفی خواهیم کرد:

ابزار Google Analytics

ابزار Google Analytics یکی از مشهورترین و قدرتمندترین ابزارهای تحلیل وب در دنیا به شمار می‌رود و به فریلنسرها کمک می‌کند تا به راحتی فعالیت‌های خود در وب‌سایت یا برنامه‌های موبایلی، مانند تعداد بازدیدها، نرخ بازدهی و نوع ابتکارات تبلیغاتی را بررسی و رصد کنند.

برنامه Buffer

برنامه Buffer برای تبلیغات شبکه‌های اجتماعی طراحی شده است و به فریلنسرها کمک می‌کند محتوای خود را بر اساس یک برنامه‌ریزی مدون در شبکه‌های اجتماعی مختلف مثل فیس‌بوک و توییتر و لینکدین منتشر نمایند.

ابزار Hootsuite

ابزار Hootsuite نیز دقیقا مثل Buffer، برای برنامه‌ریزی، انتشار محتوا و مدیریت محتوای شبکه‌های اجتماعی به کار می‌رود.

ابزار Google Adwords

 ابزار Google Adwords یک نوع ابزار تبلیغاتی گوگل است که فریلنسرها به کمک آن می‌توانند تبلیغات خود را در موتور جستجوی Google و سایت‌های وابسته به آن نمایش دهند.

ابزار SEMrush

ابزار SEMrush نوعی ابزار تحلیل سئو است که به کمک مجموعه‌ای از اطلاعات مفید مانند کلیدواژه‌ها، پیوندهای برگشتی، ترافیک و …، به فریلنسرها کمک می‌کند روند رشد وب‌سایت خود را رصد کنند.

ابزار Canva

ابزار Canva ابزاری ساده و در عین حال قوی برای طراحی گرافیکی است که به فریلنسرها در ساخت طرح‌های جذاب‌تر کمک‌ می‌کند.

به طور کلی، ابزارهای بازاریابی و دیجیتال بسیاری وجود دارند و انتخاب بهترین و مناسب‌ترین این ابزارها برای هر فریلنسر، بسته به نیازها و نوع فعالیت کسب و کارش، بسیار مهم است.

نرم‌افزارهای مالی کاربردی برای فریلنسرها

نرم‌افزارهای مالی کاربردی برای فریلنسرها

نرم‌افزار QuickBooks: یک نرم‌افزار محاسبات مالی است. این نرم‌افزار اصولا برای فریلنسرهایی که می‌خواهند محاسبات مالی خود را به‌سادگی انجام دهند کاربرد خواهد داشت. قابلیت‌هایی مانند مدیریت حساب‌های بانکی، محاسبه مالیات و پرداخت بدهی‌ها، از جمله ویژگی‌های کاربردی این نرم‌افزار است.

نرم افزار Xero: یک نرم‌افزار مالی برای مدیریت حساب‌های بانکی، محاسبه مالیات، پرداخت بدهی‌ها و بازپرداخت‌ها، و ارسال فاکتورها به‌شمار می‌رود. فریلنسرها به کمک Xero  به سادگی درآمد و خرج خود را مدیریت و رصد می‌کنند.

نرم‌افزار FreshBooks: نرم‌افزاری با کارکردی آسان‌، که برای مدیریت فاکتورها، پرداخت بدهی‌ها، پیگیری زمان و ارسال پیش‌فاکتورها مفید است.

درگاه پرداخت اینترنتی: یکی از مزایای استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی برای فریلنسرها افزایش اعتبار و اعتماد کارفرماها و مشتریان‌شان است. در واقع با داشتن درگاه پرداخت اینترنتی، مشتریان می‌توانند به راحتی و با اطمینان بیش‌تری پرداخت‌های خود را برای فریلنسر انجام دهند.

همچنین، فریلنسرها با استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی این امکان را خواهند داشت که مبالغ پرداختی را به سرعت و در کم‌ترین زمان ممکن دریافت کنند. به‌علاوه، برای مشتریان خارجی نیز، استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی، در مورد پرداخت‌های ارزی و بین‌المللی به فریلنسرها کمک می‌کند.

در نهایت، استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی به فریلنسرها کمک می‌کند تا هزینه‌های پرداخت و صدور فاکتورهای پیش‌فرض را کاهش دهند و به طور کلی به بهبود مدیریت مالی و مدیریت کسب و کار خود بپردازند.

بیشتر بخوانیم: کسب درآمد ارزی از فریلنسری در سایت گورو Guru

ابزارهای آموزشی برای فریلنسرها

ابزارهای آموزشی برای فریلنسرها

آموزش مدون و دوره‌ای برای فریلنسرها حیاتی است. فریلنسرها باید همواره در زمینه کاری خود به‌روز باشند. از این رو فریلنسرها برای آموزش و یادگیری از ابزارها و نرم افزارهای مختلفی بهره می‌برند که به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

سایت Udemy: یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین سایت‌های آموزشی است که فریلنسرها می‌توانند با استفاده از دوره‌های ویدئویی جامع و کاربردی آن، در انواع موضوعات متنوع، از آموزش‌های لازم برخوردار شوند.

سایت Coursera: یکی دیگر از سایت‌های معتبر آموزشی و ارائه دهنده دوره‌های آموزشی اینترنتی با محتوای کیفی عالی و قابل ارجاع است.

سرویس LinkedIn Learning: یک سرویس آموزشی آنلاین است و برای توسعه مهارت‌ها و یادگیری موضوعات متنوع در بخش‌های مختلف به فریلنسرها کمک می‌کند.

سرویس Skillshare: یک سرویس آموزشی آنلاین دیگر است که به افراد مختلف اجازه می‌دهد برای آموزش به عنوان مربی در امور مختلف ثبت‌نام کنند و محتوای قابل دسترسی تولید نمایند‌. بنابراین می‌تواند مرجعی برای آموزش فریلنسرها به‌شمار آید.

ابزار Zoom: یکی از پرکاربردترین ابزارها ویدئو کنفرانس است که فریلنسرها برای شرکت در کلاس‌های آنلاین آموزشی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

  ابزار Skype: کاربردی شبیه به Zoom دارد و برای برقراری تماس‌های تصویری ویدیویی مورد استفاده فریلنسرها قرار می‌گیرد.

سخن آخر

در این مقاله، به بررسی بهترین و کاربردی‌ترین ابزارها برای فریلنسرها پرداختیم. تلاش کردیم تمام ابزارهای کاربردی که به فریلنسرها کمک می‌کند تا بهترین نتایج را در انجام کارهایشان بگیرند معرفی کنیم‌. برخی از این ابزارها عبارتند از: Asana برای مدیریت پروژه، Trello برای سازماندهی فرایند کاری و… . با استفاده از این ابزارها، فریلنسرها می‌توانند بهترین عملکرد را از خود نشان دهند و کسب و کارشان را در مسیر رشد و توسعه به درستی هدایت کنند.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات