تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 3,3 از 5 ( 10 رای )

نحوه خرید کالا از سایت های چینی

چین به‌عنوان صادرکننده پیشرو در جهان شناخته شده و خانه‌ای برای بزرگ‌ترین بازار تجارت الکترونیکی هم محسوب می‌شود. خرید از پلتفرم‌های پیشرو مانند JD.com، Taobao و Pinduoduo برای مصرف کنندگان خارج از چین دشوار است، اما بسیاری از وب سایت‌های مستقر در چین هم وجود دارند که به‌طور خاص، برای مصرف کنندگان خارج از آن کشور ارائه شده‌اند و برای خرید آنلاین از چین بسیار مناسب خواهند بود. این سایت‌ها می‌توانند لوازم الکترونیکی ارزان، پوشاک اولیه و بسیاری از موارد دیگر را برای خریداران تامین کنند. وسایل منازل را نیز می‌توانید از سایت‌ها برحسب شرایط خاصی که دارند تهیه کنید.

در ادامه قصد داریم که لیستی از این سایت‌ها را به شما ارائه کنیم تا بتوانید از آن‌ها برای خرید از چین استفاده کنید. در نظر داشته باشید که برای این منظور باید دانش و آگاهی لازم را داشته و از درگاه‌های پرداخت بین‌المللی مانند پی پال هم استفاده کنید. شیوه‌های پرداخت متفاوتی در این سایت‌ها وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید. گاهی اوقات به دلیل عدم پشتیبانی سایت مورد نظر از پلتفرم پرداخت آنلاین شما، احتمالا مجبور خواهید شد که به سراغ سایت‌های دیگر رفته یا اقدام به افتتاح حساب در پلتفرم مربوطه کنید. به هر حال، در ادامه می‌توانید با هر کدام از این سایت‌ها آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: آموزش خرید زمین در متاورس در سایت آپلند

معرفی محبوب ترین سایت های فروشگاهی چینی:

۱. سایت AliExpress

خرید کالا از سایت های چینی

خارج از کشور چین و برخلاف آمازون، AliExpress هیچ کالایی را به فروش نمی‌رساند. در عوض، این سایت به‌عنوان پلتفرمی شناخته می‌شود که مصرف کنندگان را با فروشندگان سوم شخص مرتبط کرده و این امکان خرید را فراهم می‌کند. شما می‌توانید همه کالاها از لوازم الکترونیکی گرفته تا لباس کودکان و محصولات حیوانات خانگی را از آن خریداری کنید. بسیاری از فروشندگان، امکان ارسال رایگان را هم فراهم کرده‌اند، اما تحویل آن‌ها معمولا هفته‌ها یا حتی ماه‌ها هم برای کاربران خارج از ایران طول می‌کشد. شما حتی می‌توانید از FedEx، UPS و DHL و سایر پیک‌های بین‌المللی هم با هزینه‌های بالاتر استفاده کنید تا کالا بدست شما برسد.

بیشتر بخوانید: چرا خرید مستر کارت مجازی به‌ صرفه‌تر است؟

۲. سایت Joybuy

این مورد در واقع وب سایت رسمی خرید آنلاین جهانی JD.com است. برخلاف گزینه قبلی که مشتریان با فروشندگان سوم شخص مرتبط می‌شدند، شما در Joybuy می‌توانید همانند یک مرکز خرید الکترونیکی از آن استفاده کرده و با برندهای چینی فروشگاه‌های دیجیتال در ارتباط باشید. مصرف کنندگان حتی به‌راحتی می‌توانند محصولات خودشان را براساس برندها مرتب‌سازی کرده و به تولید کنندگان معروفی مانند شیائومی هم به ‌طور برجسته در وب سایت خودشان دسترسی پیدا کنند. ارسال رایگان، از طریق ارائه دهنده خدمات لجستیکی خود شرکت ارائه می‌شود. اگرچه، این خدمات یقینا برای ایران قابل استفاده نیستند و تنها در خارج از کشور می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید.

اگرچه، مانند AliExpress، تحویل کالاها می‌تواند گاهی اوقات تا دو ماه نیز طول بکشد. پیک‌های سوم شخص و بین‌المللی هم در دسترس هستند و برخی موارد بسته به نوع سفارش شما، گزینه‌های تحویل سریع‌تری را بدون هزینه در اختیار شما قرار خواهد داد. بدین ترتیب، کافی است که کالاهای مدنظر خود را از آن به‌صورت رسمی انتخاب کرده و به کاتالوگ گسترده‌تری از محصولات نیز دسترسی پیدا کنید. این سایت بعد از گزینه قبلی، محبوبیت بسیار بالایی در جهان دارد و کاربران آمریکایی و اروپایی از آن برای خرید از داخل چین استفاده می‌کنند. شما نیز با داشتن اکانت پرداخت بین‌المللی، می‌توانید به سایت دسترسی پیدا کنید.

۳. سایت Banggood

خرید کالا از سایت های چینی

این سایت یکی از قدیمی‌ترین فروشگاه‌های چینی است که در فضای دیجیتال به فعالیت خود ادامه می‌دهد. این سایت مشتریان خارجی را زیر پوشش خود قرار داده است و جایگزینی مهم برای AliExpress هم محسوب می‌شود. این سایت از سال ۲۰۰۴ به فعالیت خود ادامه می‌دهد و کالاهای فراوانی از لوازم الکترونیکی گرفته تا ماسک‌های صورت را در اختیار شما می‌گذارد. به‌عنوان یک پلتفرم بزرگ خرده فروشی آنلاین، Banggood هم از چندین شیوه پرداخت پشتیبانی کرده است. از این بین می‌توانیم به کارت‌های اعتباری، حواله‌های ارزی و پی پال اشاره کنیم. همچنین، گزینه‌های سوم شخص دیگری مانند iDEADL و Dotpay هم وجود دارند که می‌توانید برای پرداخت هزینه کالای خود از آن‌ها بهره ببرید.

برخی از سفارشات شما نیز واحد شرایط ارسال رایگان خواهند بود. این سایت هم به دلیل سابقه طولانی مدتی که در ارائه خدمات داشته است، می‌تواند گزینه مناسبی در صورت عدم دسترسی درست به دو مورد قبلی باشد. مخصوصا اگر کالای مدنظر خود را نتوانستید که از AliExpress پیدا کنید، می‌توانید به سادگی به Banggood مراجعه کرده و آن را پیدا کنید. دسترسی به شیوه‌های پرداخت متعدد مانند پی پال هم سبب شده است که دسترسی به آن برای کاربران بیشتری در سرتاسر جهان ممکن باشد و کاربران ایرانی نیز بتوانند اقدام به خرید کنند. در این شرایط، باید کسی را در خارج از کشور داشته باشید که شیپینگ کالای شما را برعهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: خرید از آمازون، مثل آب خوردن

۴. سایت Gearbest

گیربست هم یکی دیگر از سایت‌های خرید محبوب در خارج از کشور چین است. دلیل محبوبیت این سایت، بیشتر همان قیمت پایینی است که در عمده فروشی لوازم الکترونیکی مانند گوشی‌های هوشمند، لپ تاپ‌ها، ساعت‌های هوشمند و هدفون وجود دارد. کالاهای دیگری مانند لباس و وسایل حیوانات خانگی را هم می‌توانید در آن پیدا کرده و کیفیت بالایی را در آن‌ها شاهد باشید. این سایت همچنین سازنده لوازم الکترونیکی چینی شیائومی هم است که به‌طور برجسته، در صفحه وب آن به نمایش درآمده است و می‌توانید معاملات عالی را در لیست پیشنهادات سایت هم تماشا کرده و تخفیف‌های زیادی را در این راستا دریافت کنید.

چهار روش حمل و نقل در این سایت ارائه می‌شود که تنوع بالایی هم نسبت به سایت‌های دیگر وجود دارد. شما در روش اول، نیازی به ثبت نام نخواهید داشت. در روش دوم می‌توانید ابتدا ثبت نام کرده و سپس کالای خود را سفارش دهید. روش سوم مربوط به سفارش‌های اولویت‌دار است و در نهایت روش چهارم هم ارسال سریع است که یقینا هزینه بالایی در ارسال برای شما خواهد داشت. ارسال بدون نیاز به ثبت نام، رایگان است و حداکثر تا ۴۰ روز هم می‌توانید کالای خود را دریافت کنید. هزینه‌ای هم که برای روش سریع انتخاب خواهد شد، براساس وزن کالای شما است و احتمالا سه تا هفت روز هم طول خواهد کشید تا به دست شما برسد.

۵. سایت DHgate

خرید کالا از سایت های چینی

مقر این سایت در پکن قرار دارد و یک خرده فروشی آنلاین چینی است که کالاهای مد را در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد و می‌توانید خرید وسایلی مانند کیف، جواهرات و پوشاک را از طریق آن انجام دیهد. اگرچه× لوازم الکترونیکی مانند محصولات شیائومی را هم از طریق آن می‌توانید دریافت کنید. این سایت در سراسر جهان پشتیبانی می‌شود و انبارهای محلی آن هم در بسیاری از کشورها قرار دارد و توسط مقر اصلی کنترل می‌شود. در برخی از شرایط، تحویل سریع می‌تواند ظرف ۷ روز کاری در اختیار شما قرار می‌گیرد. همین مورد سبب شده است که محبوبیت این سایت بسیار بالا باشد و کاربران زیادی در سرتاسر جهان از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین درگاه پرداخت بین‌المللی برای سایت

۶. سایت Shein

سایت Shein فعالیت اصلی خود را در حوزه مد قرار داده است و مخصوصا تخصص آن در صنعت مد زنانه است. اگرچه، برخی از لباس‌های مردانه، اقلام مربوط به کودکان و برخی از لوازم جانبی هم در این سایت وجود دارد. مشتریان برای سفارش‌های بیش از ۴۹ دلار خود می‌توانند از حمل و نقل رایگان این سایت استفاده کنند. هزینه ارسال سریع هم ۱۲.۹۰ دلار است که برای تمامی سفارش‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید. البته این نرخ برای سفارش‌های بالاتر از ۹۹ دلار کاملا رایگان خواهد بود. این امکان هم برای بازگشت رایگان کالا در صورت عدم پسند فراهم شده است و همه سفارشات خود را می‌توانید با چنین امکانی دریافت کنید.

۷. سایت LightInTheBox

این سایت هم بیشترین محبوبیت خود را به‌دلیل عرضه سریع محصولات خود دارد و از سال ۲۰۰۷ شروع به فعالیت کرده است. کاربران جذابیت اصلی سایت را در خرید بین‌المللی و ارائه محصول به بیش از ۲۰۰ کشور می‌دانند و سایت در طول این سال‌ها هم به وعده‌های خود عمل کرده است. مناطق مختلفی تحت پوشش این سایت قرار دارند. این سایت محصولات را در سه دستی اصلی به فروش می‌رساند که مد، ابزارهای الکترونیکی و محصولات مربوط به خانه و باغ است. در سال ۲۰۱۳، این سایت حتی در بورس اوراق بهادار نیویورک نیز عرضه شد. همین روند به محبوبیت آن کمک کرده است و می‌تواند به‌عنوان گزینه اصلی هنگام خرید از کشور چین مورد توجه قرار گیرد.

این وب سایت از چندین روش پرداخت از جمله کارت‌های اعتباری و پی پال پشتیبانی می‌کند. مصرف کنندگان تنها می‌توانند از بین چندین گزینه حمل و نقل موجود استفاده کرده و کالاهای خودشان را دریافت کنند. همه این روش‌ها براساس وزن تعیین وضعیت می‌شوند و ارسال رایگان در این سایت وجود ندارد. در این سایت، کالاها با بسته‌بندی ویژه به شما ارسال می‌شود و همین باعث شده است که علیرغم دریافت هزینه، همه کاربران از دریافت کالاهای خودشان به شکل سریع و ایمن کاملا اطمینان داشته باشند. شما هم می‌توانید با افتتاح حساب پی پال با کمک نوین پرداخت، امکان خرید از این سایت را داشته باشید.

۸. سایت DX

خرید کالا از سایت های چینی

DX مخففی برای عبارت DealExtreme است و در ارائه محصولات الکترونیکی و لوازم خانگی، از گوشی موبایل گرفته تا جاروبرقی تخصص دارد. این سایت از سال ۲۰۰۶ فعالیت می‌کند و محصولات خود را مستقیما از انبار خود در هنگ کنگ ارسال می‌کند. این سایت محصولات مختلف از برندهای مختلف جمع کرده است و کمک می‌کند که تنوع در سایت همیشه وجود داشته باشد. برندهایی مانند شیائومی، لنوو، سونی و ایسوس در این پلتفرم وجود دارد و کاملا می‌توانید روی آن حساب ویژه باز کنید. DX ارسال رایگان تمام اقلام خود را در سراسر جهان ارائه می‌کند و مصرف کنندگان می‌توانند با پرداخت هزینه اضافی، تحویل سریع پیک را نیز تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: آموزش دریافت تراکنش‌ها در پی پال

۹. سایت GeekBuying

این سایت در هنگ کنگ تاسیس شده است و اولین فعالیت آن هم به سال ۲۰۱۲ برمی‌گردد. در این سایت می‌توانید محصولات درجه یک همراه با قیمت‌های بی‌نظیر را داشته باشید و سایت همیشه به این قابلیت خود افتخار کرده است. همچنین، باید بگوییم که سایت در زمینه قطعات الکترونیک و لوازم خانگی مانند گوشی‌های هوشمند، تلویزیون، کامپیوتر و غیره هم تخصص کافی دارد. این شرکت، انبارهایی در ایالات متحده، چین، انگلستان، فرانسه و آلمان دارد. در صورت استفاده از سرویس تحویل استاندارد این سایت، ارسال کاملا رایگان برای شما انجام خواهد شد و در غیر این‌صورت، می‌توانید از شیوه‌های دیگری مانند DHL و TNT هم استفاده کنید.

۱۰. سایت Chinabrands

یکی از سایت‌های معتبر دیگر، Chinabrands نام دارد که در واقع یک شرکت حمل و نقل پیشرو است و خرید الکترونیکی یک مرحله‌ای را برای مصرف کنندگان در سرتاسر جهان فراهم می‌کند. محصولات این سایت دارای مجموعه بی‌نظیری از تنوع هستند که شامل محصولات الکترونیک، مد، خانه و فضای باز و بسیاری از دسته‌های دیگر می‌شوند. عملکرد این سایت به‌صورت کاملا جهانی بوده است و در بسیاری از کشورها مانند ایالات متحده، فرانسه و لهستان هم انبار دارد. همین انبارها سبب شده است که ارائه تحویل کالاها کاملا به‌شکلی سریع انجام شده و خدمات پس از فروش نیز در اختیار مشتریان قرار گیرد.

این سایت از تخفیف‌هایی هم هنگام فروش استفاده می‌کند که سبب محبوبیت بیشتر آن شده است. در واقع، در بازه‌های زمانی مختلف و مخصوصا مناسبت‌ها، می‌توانید به این سایت مراجعه کرده و تخفیف‌های ویژه‌ای را دریافت کنید. شیوه‌های پرداخت به‌شکل متنوع در این سایت هم فراهم شده است و با داشتن محبوب‌ترین پلتفرم‌های پرداخت آنلاین، می‌توانید امکان خرید از این سایت را داشته باشید. گزینه‌های پرداخت این سایت بیشتر هستند و به دلیل پشتیبانی در کشورهای مختلف جهان، توسعه دهندگان سایت نیاز دیده‌اند که پلتفرم محبوب هر منطقه را در سایت خود پشتیبانی کنند.

۱۱. سایت YesStyle

خرید کالا از سایت های چینی

توسط این سایت می‌توانید محصولات مربوط به مد، پوشاک مردانه، زنانه، کودکانه و محصولات مربوط به سبک زندگی را خریداری کنید. شما می‌توانید از لباس بارداری گرفته تا لباس‌های مربوط به کازپلی را از این سایت دریافت کنید. برخلاف برخی از سایت‌های دیگر در این فهرست، سایت YesStyle می‌توانید برندهای رایج و حتی کمتر شناخته شده را نیز در فهرست خود داشته باشد. با این حال، این برندها عمدتا برچسب‌های ژاپنی و کره‌ای دریافت کرده‌اند و ممکن است که چندان هم برای شما محصولات آشنایی نباشند. خریدارانی که علاقه خاصی به مد در ژاپن و کره دارد، یقینا از این سایت استقبال خواهند کرد.  این سایت بخش‌هایی دارد که به جدیدترین مد در هر کشور هم می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: ریفاند پی پال چیست و چگونه می‌توان برای بازگشت پول از آن استفاده کرد؟

۱۲. سایت RCMoment

این سایت خاص‌ترین موردی است که ابزارهایی مانند هواپیماهای بدون سرنشین، ماشین‌ها، قایق‌ها، هواپیماها و ربات‌ها را می‌توانید در آن پیدا کنید. برخی از محصولات این سایت واجد شرایط ارسال رایگان هستند و اگر هم می‌خواهید که سریع‌ترین شیوه حمل و نقل را داشته باشید، می‌توانید به بخش انبارهای آن سر زده و ببینید که کدام یک از آن‌ها به یکی از کشورهای نزدیک ایران یا کشوری که آشنا و دوستی در آن‌جا دارید، شیپینگ دارند. از این طریق می‌توانید کالا را به وی سپرده و ارسال آن به سمت ایران را از این طریق پیگیری کنید.

۱۳. سایت Made-in-China

این سایت در سال ۱۹۹۶ تاسیس شده است و یک پورتال تجاری الکترونیکی پیشرو است که در چین مستقر شده است. این سایت کامل‌ترین و جدیدترین اطلاعات در مورد محصولات و تامین کنندگان چینی را در اختیار شما می‌گذارد. درست همان‌طور که شعار این سایت می‌گوید، ارتباط خریداران با تامین کنندگان چینی در آن فراهم شده است و می‌توانید به‌عنوان یک مرجع از آن استفاده کنید. این سایت ارتباط بسیار خوبی را برای ایجاد ارتباط بین طرفین یعنی مشتری و فروشنده ایجاد کرده است. این سایت یکی از بزرگ‌ترین و بهترین بازارهای چینی در سطح آنلاین است. این وب سایت، توسط شرکت فناوری فوکس که در سال ۲۰۰۹ در بورس اوراق بهادار شنژن فهرست شده بود، ارائه می‌شود. بنابراین، کاملا می‌توانید برای خرید عمده محصولات چینی از آن استفاده کنید.

۱۴. سایت Chinavasion

خرید کالا از سایت های چینی

این سایت یک تامین کننده عمده است که فقط در تجارت الکترونیکی فعالیت می‌کند و انواع ابزارهای پیشرفته و محصولات الکترونیکی را از مبدا چین به فروش می رساند. این شرکت در شنژن، یک مرکز اصلی تولید لوازم الکترونیکی هم مستقر کرده است و جایی است که می‌توانید کارخانه‌های برتر تولید کننده اپل، سامسونگ، سونی، اچ تی سی و سایر محصولات الکترونیکی با برندهای دیگر را پیدا کنید. به همین دلیل است که این سایت می‌تواند قیمت‌های رقابتی بیشتری برای محصولات مشابه ارائه کند. این سایت بیش از ۳۶۰ هزار خریدار ثبت شده دارد و تقریبا به هر کشور و منطقه‌ای در سرتاسر جهان هم کالاهای خود را ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

۱۵. سایت Everbuying

این سایت هم یک عمده فروشی آنلاین و پیشرو از کشور چین است که تخصص بالایی در ارائه دستگاه‌های الکترونیکی و محصولات مد دارد. آن‌ها مجموعه گسترده‌ای محصولات با کیفیت بالا از جمله جدیدترین گوشی‌های هوشمند، تبلت، پخش کننده‌های دی وی دی ماشین، لباس عروس و تجهیزات ورزشی را ارائه می‌کنند. همه این کالاها با قیمت رقابتی در اختیار شما خواهند بود و به‌صورت مستقیم از کارخانه در اختیار شما قرار می‌گیرد. دو مزیت مهم در مورد این سایت وجود دارد و آن هم ارسال رایگان به سراسر جهان در کنار ضمانت بازگشت پول تا ۳۰ روز است.

۱۶. سایت MadeInChina

این سایت هم یک پلتفرم آنلاین تجارت الکترونیک B2B است که تامین کنندگان چینی را خریداران جهانی مرتبط می‌کند. فروشندگان‌ آنلاین آن، اقلام مقرون به صرفه و قابل اعتمادی از جمله دکوراسیون منزل، لوازم شخصی، وسایل الکترونیکی و لوازم آشپزخانه، لوازم خانگی و موارد دیگر را هم در اختیار شما می‌گذارند. این سایت از امکان ارسال رایگان هم به سرتاسر جهان برخوردار است.

خرید ایمن

متاسفانه، بسیاری از فروشگاه‌های آنلاین از خاور دور وجود دارند که مشکلات در زمینه تحویل آن‌ها وجود دارد. بنابراین، قبل از اینکه اقدام به خرید کنید، در مورد اعتبار سایت‌ها تحقیق کرده و مطمئن شوید که مشکل خاصی در حین فرایند به‌وجود نخواهد آمد. این روند را می‌توانید با کسانی که خرید از چین را تجربه کرده‌اند، در میان گذارید.

افتتاح حساب در پلتفرم پرداخت آنلاین برای خرید از سایت‌های چینی

برای اینکه بتوانید به هر کدام از سایت‌ها دسترسی پیدا کرده و خرید کالاهای چینی را شروع کنید، حتما باید در یکی از پلتفرم‌های معتبر جهانی، حساب داشته باشید. پلتفرمی مانند پی پال، نمونه‌ای از این موارد است که با افتتاح حساب در آن به کمک نوین پرداخت، می‌توانید امکان خرید از سایت‌های چینی را داشته باشید. نوین پرداخت خدمات ارزشمند خود را به شکلی کاملا قابل اطمینان و سریع در اختیار شما قرار داده است و می‌توانید روند افتتاح حساب، سفارش از سایت و خدمات انتقال پول را از طریق سایت نوین پرداخت انجام دهید. نوین پرداخت، خدمات خرید مستقیم از سایت‌های مربوطه خارجی را نیز به سریع‌ترین شکل ممکن در اختیار شما می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: جایگزین پی پال و معرفی چند گزینه مهم

نتیجه‌گیری

علاوه بر ۱۶ سایتی که در این مطلب به شما معرفی کردیم، وب سایت‌های دیگری هم برای خرید آنلاین محصولات وجود دارند. شما می‌توانید هر کدام از این سایت‌ها را مشاهده کرده و با مقایسه و تحقیق در مورد هر کدام از آن‌ها، بهترین‌شان را برای خرید انتخاب کنید. اکثر سایت‌های خرید چینی، دارای اپلیکیشن مخصوص به خودشان هستند و می‌توانید در گوگل‌پلی و اپ‌استور آن‌ها را پیدا کنید.

شما می‌توانید محصولات را در گوشی خود سفارش داده و آن‌ها را ثبت کنید. علاوه بر این، تمامی سایت‌های خرید از چین دارای سیستم حمل و نقل بین‌المللی هستند و می‌توانند محصولات را تقریبا به هر منطقه و کشوری در جهان ارسال کنند. در نظر داشته باشید که هیچ یک از این سایت‌ها نمی‌توانند مستقیما به داخل ایران شیپینگ داشته باشند. شما برای رهایی از این مشکل، می‌توانید از سایت‌های واسط استفاده کرده یا اینکه از دوست یا آشنای خود درخواست کنید که کالای شما را در خارج از کشور تحویل گرفته و مقدمات تحویل آن به شما را انجام دهد. این راهکار تقریبا توسط اکثر خریداران از کشور ایران انجام می‌شود.

شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این رابطه با ما به اشتراک گذارید. کدامیک از این سایت‌ها توانستند که نظر مثبت شما را جلب کنند؟ در بخش کامنت‌ها با ما همراه شوید.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات