تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

پی پال (PayPal) یکی از بزرگ‌ترین خدمات پرداخت آنلاین در جهان است که بیش از هر نام دیگری آن را می‌شناسیم. این پلتفرم، دو نوع حساب برای کارهای مختلف در اختیار شما می‌گذارد که می‌توانید بسته به نیاز خود، از آن‌ها استفاده کنید. پی‌پال این حساب‌ها را شخصی (Personal) و تجاری (Business)‌ نام‌گذاری کرده است. حساب‌های شخصی پی پال برای آن دسته از افرادی مناسب است که بیشتر قصد خرید یا دریافت حقوق خود را به‌صورت آنلاین و از سایت‌های خارجی دارند. افرادی هم که دوست دارند پولی را بین چند فرد تقسیم کنند، می‌توانند از همین حساب شخصی استفاده کنند.

حساب‌های تجاری هم بیشتر برای تاجرین یا صاحبان کسب و کار مناسب است و امکانات جالبی در اختیار این افراد قرار می‌گیرد، چرا که ویژگی‌های بیشتری نسبت به اکانت شخصی دارد و یقینا می‌تواند برای کارهای بزرگ‌تر مناسب باشد. ما در این مقاله، قصد داریم که شما را به‌صورت کامل با حساب‌های شخصی و تجاری پی پال آشنا کرده و تجزیه و تحلیل ویژه‌ای روی این موضوع داشته باشید. بنابراین با ما همراه باشید تا بتوانید اطلاعات کامل را در این زمینه دریافت کرده و در صورتی که قصد افتتاح حساب در پی پال را داشتید، می‌توانید تصمیم‌گیری بهتری در این زمینه انجام داده و از خدمات نوین پرداخت برای افتتاح حساب در پی پال استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: پی پال چیست و چگونه کار می‌کند؟

اکانت شخصی (Personal) پی پال

تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

حساب‌های شخصی پی پال، برای آن دسته از کسانی مناسب است که از پی پال برای ارسال پول به دوستان یا خانواده خود استفاده می‌کنند و در کنار آن، به خرید آنلاین از سایت‌های خارجی هم علاقه بسیاری دارند. علاوه بر دریافت پول از دوستان خود، می‌توانید از حساب پی پال برای پرداخت هزینه پیتزا و مواردی از این دست هم استفاده کنید. البته زاویه صحبت تنها مربوط به کشور خودمان نمی‌شود و قصد داریم که مزایای کلی این‌گونه حساب‌ها را بیشتر با مثال‌های مختلف برای شما شرح دهیم تا در جریان کامل این قضایا قرار بگیرید. شما می‌توانید از حساب شخصی پی پال برای فروش کالا و خدمات نیز استفاده کنید.

اگر فریلنسر یا هنرمند هستید، می‌توانید از این نوع حساب، به‌صورت ایده‌آل‌تر استفاده کنید و درآمد ارزی خود را نقد کنید. اما بیاد داشته باشید که حساب‌های شخصی پی پال، به شما اجازه نمی‌دهند که به خیلی از گزینه‌هایی که حساب بیزینس در اختیار شما می‌گذارد، دسترسی داشته باشید. بنابراین، لازم و ضروری است که این دو نوع حساب را کاملا بررسی کرده و سپس یک حساب مناسب برای خود باز کنید. در این راستا، باید نگاهی هم به آینده داشته باشید و ببینید که آیا به امکانات حساب بیزینس پی پال نیاز خواهید داشت یا کلا در مسیر متفاوتی قرار دارید.

بیشتر بخوانید: تفاوت وب مانی و پی پال

راه‌اندازی حساب پی پال، توسط نوین پرداخت، به‌صورت کاملا سریع و آسان انجام می‌شود و حتی اگر تاکنون سابقه ایجاد کیف پول دیجیتالی را ندارید، می‌توانید بدون هیچ گونه دانش خاص یا دردسری، اقدام به این ایجاد این حساب‌ها کنید. در ادامه می‌خواهیم بیشتر در مورد حساب‌های تجاری پی پال صحبت کرده و ببینیم که تفاوت‌های اصلی آن با حساب شخصی در چیست. باز کردن حساب تجاری پی پال هم دردسری برای شما نخواهد داشت و صرفا باید امکانات آن را شناخته و ببینید که این نوع حساب در برابر حساب شخصی برای شما مناسب خواهد بود یا خیر.

در حساب‌های شخصی پی پال، تعداد قابل توجهی از کاربران قادر به دیدن نام کامل شما خواهند بود. بنابراین اگر صاحب یک کسب و کار حرفه‌ای هستید، این مورد می‌تواند برای شما دردسرساز باشد و حتما باید از حساب نوع تجاری پی پال استفاده کنید. این نوع حساب برای افرادی مناسب است که قصد انجام تراکنش‌های شخصی یا انتقال بین بین افراد مختلف را دارند و ماهیت کاملا مشخصی هم دارد. در حساب‌های نوع شخصی، باید اطلاعات اساسی خود را مانند نام کامل، آدرس ایمیل معتبر، آدرس فیزیکی و شماره تلفن خود را وارد کنید. اطلاعات دیگری هم وجود دارد که به منظور صدور کارت اعتباری، کارت مخصوص debit و موارد دیگر خواسته می‌شود.

حساب تجاری (Business) پی پال

حساب تجاری پی پال همه گزینه‌هایی که حساب شخصی برای شما فراهم می‌کند را دارا خواهد بود، اما در کنار آن دارای ویژگی‌های بیشتری هم است که برای صاحبان مشاغل کوچک، بزرگ و متوسط می‌تواند مناسب باشد. به‌عنوان مثال، حساب‌های تجاری پی پال به شما این امکان را می‌دهند که فاکتورها را ارسال و دریافت کنید. به علاوه، می‌توانید تنظیمات خدمات اشتراکی را خودتان انجام داده و از طریق چنین مواردی، این امکان را به مشتریان خود بدهید که برای ارسال‌ و دریافت‌های پول که به‌صورت مکرر انجام می‌شود، تنظیمات لازم را برقرار کرده و بدون اینکه نیازی به کنترل خاصی باشد، چنین خدماتی را دریافت کنند.

شما همچنین می‌توانید با استفاده از رابط کاربری پی پال، اقدام به دریافت فاکتور کنید. اگر هم یک فریلنسر هستید و نیاز دارید که به مشتریان خود فاکتور ارسال کنید، اما هیچگونه تجربه‌ای در زمینه ساخت اسناد مربوط به آن ندارید، می‌توانید از قابلیت‌های پی پال استفاده کرده و چنین خدماتی را دریافت کنید. علاوه بر این، با پی پال بیزینس می‌توانید از وب سایت تجاری خود به‌عنوان یک پورتال تجارت الکترونیک استفاده کنید. این امر می‌تواند خریدهای آنلاین را برای مشتریان شما آسان‌تر کند. به علاوه، دارندگان حساب تجاری پی پال می‌توانند به طیف وسیعی از ابزارها و مزایای دیگر در زمینه تجارت هم دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: ثبت نام در پی پال

به عنوان مثال، صاحبان مشاغل مختلف می‌توانند برای اعتبار یا وام پی پال اقدام کرده و با افزایش اعتبار حساب خودشان، از این مزایا برای توسعه کسب و کار خودشان بهره ببرند. این ویژگی بسیار عالی است، چرا که می‌توانید از چنین وجوهی برای سرمایه‌گذاری مجدد در کسب و کارهای خود استفاده کنید. همچنین، پی پال به‌طور مستقیم از طریق موسسه خودش تامین مالی می‌کند و به شما این امکان را داده است که اطلاعات پرداخت و صورتحساب خود را در یک سایت منحصربه‌فرد نگهداری کنید. به‌خاطر داشته باشید که راه‌اندازی حساب بیزینس پی پال در مقایسه با حساب کاربری شخصی در این پلتفرم، کمی بیشتر طول خواهد کشید. همچنین، هنگامی که در حساب کاربری تجاری خود باشید، نمی‌توانید بدون تماس با پشتیبانی، حساب خود را به حساب شخصی تغییر دهید.

تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

حساب‌های تجاری بیشتر برای مرتفع کردن نیازهای حرفه ای کاربران طراحی شده است و نهادهای بزرگ کسب و کار می‌توانند از آن استفاده کنند. اگر قصد استفاده آزادانه‌تری از حساب تجاری را دارید، همه باید به چنین حساب‌هایی توجه داشته باشید. یکی از جنبه‌های حیاتی حساب تجاری، این است که می‌توانید همراه با اکثر سیستم عامل‌های تجارت الکترونیک از آن استفاده کنید. اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید، می‌توانید پرداخت‌های پی پال را مستقیما از فروشگاه خودتان بپذیرید. این موضوع حتی به خدمات اشتراک هم اطلاق می‌شود و می‌توانید ارتباط بهتری از این طریق با مشتریان خود داشته باشید.

شما از طریق این حساب کاربری می‌توانید پرداخت‌های منظم را مدیریت کرده و انتقال پول ماه به ماه را برای پرداخت حقوق کارمندان خود از این طریق انجام دهید. اگر کسب و کار شما روی پی پال برای ارائه صورتحساب پیاده‌سازی شده است، می‌توانید از آن به‌عنوان نرم افزار حسابداری خود هم استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید پشتیبانی از چند کاربر را برای حساب کاربری خود را هم داشته باشید. حساب‌های کاربری پی پال سطح دسترسی را برای هرکدام از کارمندان شما تنظیم کرده و نیازی نخواهید داشت که آن‌ها را به‌صورت دستی در نرم‌افزارهای مختلف وارد کنید.

این حساب‌ها ویژگی‌های زیادی مانند امکان چاپ برچسب و ردیابی کارت‌های اعتباری را فراهم کرده‌اند و حتی می‌توانید دسترسی به خدمات تجاری و پشتیبانی ۲۴ ساعته را برای مشتریان خود فراهم کنید. می‌توانید معاملات صورت یافته توسط کارت‌های اعتباری را بیشتر کنترل کرده و امکاناتی را برای مشتریان خود فراهم کنید. در نهایت، شما می‌توانید از یک حساب کاربری پی پال، برای شرکت یا DBA خود هم استفاده کنید. بنابراین، هیچ‌گونه نیازی به وارد کردن یک نام واقعی نخواهید داشت و این حساب صرفا برای کسب و کار و شرکت شما می‌تواند ایجاد شود. می‌توانید از حریم خصوصی خود در این نوع حساب کاربری محافظت کرده و اجازه ندهید که کاربران غیرمجاز در اینترنت بتوانند به اطلاعات حساس شما دسترسی داشته باشند.

پی پال توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته است و امنیت حساب کاربری تجاری را بیش از حساب کاربری شخصی مورد توجه قرار می‌دهد. بنابراین، نگاه حرفه‌ای‌تری به این نوع حساب کاربری صورت می‌گیرد. شما برای راه‌اندازی کسب و کار پی پال خود، به تمام اطلاعات لازم برای حساب کاربری شخصی نیاز خواهید داشت، اما لزومی به نمایش کامل نام شما در این حساب نخواهد بود. می‌توانید به جز آن‌ها، نام تجاری و آدرس شرکت خود را هم وارد و سپس یک شماره تلفن از شرکت را نیز برای شناسایی وارد کنید. بعدا می‌توانید حساب‌های کاربری دیگری را هم به این حساب وصل کنید. به هر حال یک شرکت می‌تواند از حساب‌های کاربری متعددی استفاده کند و پی پال از این موضوع پشتیبانی کامل دارد.

مقایسه اکانت پی پال تجاری و شخصی از نظر فی

می‌دانید که پی پال برای انجام برخی از تراکنش‌ها در سیستم خود، از صاحبان اکانت کارمزدی تحت عنوان فی دریافت می‌کند که قصد داریم در این بخش به آن‌ها اشاره کنیم. هنگام انجام دادن تراکنش‌های داخلی آنلاین در این پلتفرم، اگر صاحب اکانت شخصی باشید، نیازی به پرداخت فی نخواهید داشت، البته در صورتی که تبدیل ارز در تراکنش شما وجود نداشته باشد. اگر صاحب اکانت تجاری باشید، برای این کار باید به اندازه ۲.۹ درصد از کل مبلغ مالی تراکنش خود به‌همراه ۰.۳۰ دلار فی پرداخت کنید. هزینه پرداخت آنلاین بین‌المللی همراه با کارت یا حساب بین‌المللی هم شامل فی خواهد بود که برای اکانت‌های شخصی و تجاری کاملا مشابه حساب می‌شود.

حساب چنین تراکنش‌هایی بدین صورت خواهد بود که ۳ درصد بابت هزینه تبدیل ارز، ۱.۵ درصد بابت هزینه تراکنش بین‌المللی و هزینه ثابت هم بسته به نوع ارزی که با آن تبادل می‌کند، باید به‌عنوان فی بپردازید. هزینه‌های پرداخت داخلی و بین‌المللی در فروشگاه‌های فیزیکی هم شامل فی خواهد بود که البته در داخل کشور عملا کاربردی ندارند و کاربران حاضر در کشورهای خارجی بیشتر با این موضوع دیگر هستند. به هر حال، کاربران اکانت شخصی پی پال برای این منظور هیچ هزینه‌ای را پرداخت نمی‌کنند، اما کاربران تجاری پی پال، ۲.۷ درصد از کل تراکنش را برای خرید داخلی در فروشگاه‌ها و ۴.۲ درصد از کل هزینه را نیز برای خرید بین‌المللی از فروشگاه‌ها باید پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: قوانین پی پال و استفاده از پی پال در ایران

جوانب مثبت و منفی

همان‌طور که گفتیم، اکانت شخصی و تجاری پی پال شباهت‌های زیادی به‌همدیگر دارند و می‌توانیم با توجه بیشتر به مزایا و معایب هرکدام از این حساب‌ها، تصمیم‌گیری بهتری برای افتتاح حساب در هر کدام از آن‌ها داشته باشیم. ابتدا جوانب مثبت و منفی حساب‌های شخصی پی پال را بررسی می‌کنیم. با افتتاح حساب شخصی پی پال، می‌توانید بسیاری از هزینه‌های اضافی، مانند هزینه‌های ماهیانه خود هنگام خرید از فروشگاه یا هزینه‌های شارژ را بدون هیچگونه کارمزدی انجام دهید. شما می‌توانید پول‌های در یک حساب شخصی را به حساب مرتبط دیگر خود، بدون هیچگونه هزینه اضافی انتقال دهید.

بیشتر بخوانید: مزیت‌ های استفاده از حساب اینترنت پی پال

تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

حساب کاربری شخصی در پی پال راهی سریع و آسان برای خرید آنلاین یا ارسال پول به دوستان و خانواده است. می‌توانید از این گزینه آسان برای فروشگاه‌های eBay، Etsy‌ و سایر وب سایت‌ها استفاده کنید. این حساب کاربری رایگان بوده و حتی اگر نیاز انتقال پول در یکی از کسب و کارهای خود داشته باشید، می‌توانید هزینه ۱ درصد از تراکنش (تا سقف ده دلار) را پرداخت کرده و فورا این انتقال وجه را به حساب خود انجام دهید.

از جوانب منفی این حساب هم می‌توانیم به هزینه‌های فی مربوط به کارت‌های اعتباری و آنلاین اشاره کنیم که در هر صورت باید آن‌ها را بپردازید. دسترسی محدودی هم به خدمات تجاری خواهید داشت که هر کسی برای فروش کالاها یا خدمات خود به آن نیازمند خواهد بود و شما تنها با حساب تجاری می‌توانید به چنین مواردی دسترسی داشته باشید.

حساب‌های تجاری هم دارای نکات مثبت و منفی هستند که توجه به آن‌ها ضروری است. با این اکانت، راه‌های بیشتری برای پذیرش کارت اعتباری خود خواهید داشت و علاوه بر آن، می‌توانید از ابزارهای ردیابی بیشتری هم برای کارت اعتباری خود استفاده کنید. با توجه به اینکه این نوع حساب‌ها برای کسب و کارهای مختلف توسعه داده شده است، یقینا امنیت بیشتری در مورد حریم خصوصی خود خواهید داشت و می‌توانید این‌گونه حساب‌ها را برای شرکت یا برند تجاری خود هم ثبت کنید.

هزینه‌های تعمیر و نگهداری آن‌ به‌صورت ماهیانه بوده و طبق استانداردهای پی پال در اختیار شما قرار می‌گیرد. کاربران می‌توانند از کاربرانی که حساب پی پال ندارند، با کارت‌های اعتباری در ارتباط بوده و بدین ترتیب پرداخت‌های آن‌ها را دریافت کنند. تا مرز ۲۰۰ کارامند می‌توانند به حساب کاربری تجاری شما دسترسی داشته باشند و شما انتخاب خواهید کرد که هر کارمند چه نوع دسترسی به این حساب کاربری خواهد داشت.

تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

شما می‌توانید پشتیبانی کاملی از مشتری انجام داده و به ابزارهای بیشتری از پی پال در این زمینه‌ها دسترسی پیدا کنید. فروشندگان هم می‌توانند از طریق پی پال به پردازش کامل حساب‌های کاربری بپردازند. 

می‌توانید صورتحساب کامل ارسال و دریافت‌های خود را هم در این نوع حساب‌ها دریافت کنید. از مصادیق منفی هم می‌توانیم به محدودیت‌های موجود پیرامون داون‌گرید کردن حساب به نوع شخصی اشاره کنیم که تنها از طریق پشتیبانی سرویس مشتریان می‌توانید به آن دست پیدا کنید. با این حساب، باید ۳ درصد برای هزینه تبدیل ارز همراه با ۱.۵ درصد هزینه بیشتر برای پرداخت‌های بین‌امللی خود بپردازید.

گزینه‌های جایگزین پی پال

گزینه‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانید به‌عنوان جایگزین برای پی پال از آن ها استفاده کنید. در ادامه قصد داریم که کمی به این مورد بپردازیم.

پایونیر

بسیاری از امکانات پی پال را می‌توانید در پایونیر دریافت کنید. پایونیر نیازمندی‌های شما را به‌صورت کامل مرتفع کرده و از آن به‌طور گسترده در سرتاسر جهان استفاده می‌شود. این سرویس در سال ۲۰۰۵ و در نیویورک راه‌اندازی شده است. Payoneer به‌عنوان ارائه دهنه خدمات پرداخت شناخته می‌شود که به کاربران اجازه می‌دهد تا پول خود را به‌صورت آنلاین ارسال و دریافت کنند. این پلتفرم در حال حاضر دارای بیش از ۴ میلیون مشتری واقعی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان است.

بیشتر بخوانید: جایگزین پی پال و معرفی چند گزینه مهم

معاملات انجام شده در این پلتفرم، دو درصد از بالاتر از نرخ متوسط بازار است و به‌دلیل امکانات بسیار خوبی که دارد، به‌عنوان یک جایگزین پی پال در سرتاسر جهان از آن استفاده می‌شود. پایونیر پشتیبانی بسیاری خوبی از مشتریان خود دارد و می‌توانید از طریق تلفن، چت آنلاین یا ایمیل، با آن‌ها در ارتباط باشید. زمان پاسخ‌دهی سایت کمی کند و معمولا در عرض یک هفته می‌توانید مشکل خود را برطرف سازید.

نکات بیشتر

در نظر داشته باشید که دو نوع پرداخت مختلف در پی پال وجود دارد که می‌توانید با این پلتفرم انجام دهید. یکی از آن‌ها Purchase Payments بوده و دیگری Personal Payments نام دارد. با استفاده از سیستم پرداخت شخصی، ارسال کننده پول انتخاب می‌کند که خودش قصد پرداخت کارمزد تراکنش را دارد یا آن را به گیرنده پول محول می‌کند. به هر حال ارسال پول رایگان نبوده و یکی از طرفین باید این کار را انجام دهد. این نوع پرداخت‌ها را می‌توانید به هر نوع حساب کاربری انجام دهید و از این رو هیچ‌گونه محدودیتی در این زمینه نخواهید داشت. حساب‌های شخصی برای کسب و کارهای شما مناسب نیستند و بالاخره به محدودیتی برخورد خواهید کرد که نیاز به استفاده از حساب کاربری تجاری را برای‌تان ایجاد خواهد کرد.

با این حال، اگر میزان استفاده از پرداخت در کسب و کار شما پایین است، بهتر است که همان هزینه اضافه را در حساب کاربری شخصی خود وارد کرده و به سمت حساب کاربری تجاری نروید. توجه به این نکته هم ضروری است که پی پال حساسیت بسیار زیادی روی فعالیت‌های شرط بندی در پی پال دارد و سیاست‌های سخت گیرانه‌ای در این زمینه اعمال کرده است و معاملاتی مانند کازینو را نمی توانید در این سیستم انجام دهید. کاربران می‌توانند دو نوع حساب شخصی و تجاری داشته باشند و برای هرکدام هم آدرس ایمیل منحصربه‌فردی را مورد استفاده قرار دهند. هرکدام هم می‌توانند حساب بانکی و کارت اعتباری خاص خودشان را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: درگاه اینترنتی پی پال

تفاوت حساب پی پال شخصی و پی پال بیزینس

سخن نهایی

در نهایت، باید بگوییم که انتخاب از بین حساب شخصی و تجاری پی پال می‌تواند بسیار آسان باشد. شما تنها باید میزان استفاده از این پلتفرم را در ذهن خود مرور کرده و ببینید که به ویژگی‌های اضافی‌تر حساب تجاری پی پال نیاز دارید یا خیر. اگر این‌طور نبود، یک حساب شخصی می‌تواند کار شما را راه بیندازید. در نظر داشته باشید که حساب تجاری دارای تمام امکانات حساب شخصی است و اگر هزینه‌های بیشتر برای‌تان قابل هضم است، می‌توانید از گزینه مورد اعتمادتر تجاری پی پال استفاده کنید. اگر قصد دارید که از حساب پی پال برای خرید از فروشگاه‌های آنلاین یا پرداخت صورتحساب در مواقع مختلف همراه با دوستان و آشنایان خود استفاده کنید، نیازی به حساب کاربری تجاری پی پال نخواهید داشت، چرا که احتمالا هیچ کدام از ابزارهای یا گزینه‌های وام برای‌تان نیاز نخواهد بود. این موارد کمک می‌کند که با ایجاد حساب شخصی، از برخی از هزینه‌های اضافی هم در پی پال جلوگیری کنید.

اگر هم صاحب یک کسب و کار کوچک هستید و دوست دارید که پرداخت‌های آنلاین را پردازش کنید یا اینکه مشتریان بتوانند فاکتور خرید و پیشنهادات بیشتری را از شما دریافت کنند، می‌توانید از حساب‌های تجاری پی پال استفاده کرده و به قابلیت‌های بیشتری هم دسترسی پیدا کنید. در هر صورت، فراموش نکنید که قبل از افتتاح حساب، بررسی‌های دقیق و لازم را انجام داده و سپس یک خرید ایده‌ال و حساب شده را تجربه کنید. شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این رابطه با ما درمیان گذارید. فکر می‌کنید چه تفاوت‌های مهمی بین حساب شخصی و تجاری در پی پال وجود دارد؟ شما کدام نوع حساب را برای افتتاح شدن انتخاب می‌کنید و دلیل‌تان برای انجام این کار چیست؟ در بخش کامنت‌ها با ما همراه شوید و با دیگر کاربران هم در مورد این موضوع بحث کنید.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات