تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

راه‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسری (فریلنسینگ) در ایران

این روزها تعداد زیادی از متخصصان دنیای تکنولوژی، فعالیت‌های خود را به‌صورت فریلنسری انجام داده یا دست‌کم برای مدتی آن را تجربه کرده‌اند. مزیت‌های این روش باعث شده تا بخش اعظمی از افراد حرفه‌ای، فعالیت خود را به این شیوه دنبال کنند. با این وجود جذابیت‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسری باعث شده تا بسیاری از آنها، به سمت این حیطه گرایش پیدا کنند.

راه‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسری

با این وجود اغلب آنها با راه‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسری (فریلنسینگ) در ایران آشنایی ندارند. این عدم آگاهی همان چیزی است که ما قصد داریم تا در ادامه این مقاله به آن پرداخته و روش های مختلف برای کسب درآمد از آن را خدمت شما عزیزان بیان کنیم. لذا اگر شما هم به دنبال کسب درآمد دلاری از فریلنسری در ایران هستید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی فرمایید.

معرفی فریلنسری و مزایای آن

فریلنسری را می‌توان یکی از مفاهیم جدیدی دانست که به‌واسطه نفوذ اینترنت در میان مردم ایجاد شده است. در واقع این روزها بخش زیادی از متخصصان حوزه وب، بدون نیاز به حضور اجباری در محل کار و به‌صورت دورکاری وظایف خود را انجام می‌دهند. این پروسه عموماً به‌عنوان فریلنسری شناخته می‌شود.

معرفی فریلنسری و مزایای آن

انجام خدمات به‌صورت فریلنسری مزایای بسیار زیادی دارد. همین مورد هم باعث شده تا مورد توجه تعداد زیادی از مخاطبان قرار گیرد. وابسته نبودن به ساعت کاری مشخص، عدم نیاز به حضور در محیط کاری، انجام فعالیت از داخل خانه یا محیط دلخواه، نداشتن سقف درآمدی و … از جمله شاخص‌ترین مزیت‌هایی است که فریلنسینگ را در بین متخصصان محبوب کرده است.

افزون بر این، انجام خدمات به‌صورت فریلنسینگ هم موجب کاهش هزینه‌های کارفرماها می‌شود. این فاکتور سبب شده تا بسیاری از شرکت‌ها، تمایل زیادی به جذب فریلنسرها و واگذاری پروژه‌های خود به آنها داشته باشند. در واقع همین عدم محدودیت باعث شده تا بسیاری از فریلنسرهای داخلی هم به دنبال پیشرفت کار خود باشند. تلاش برای کسب درآمد دلاری یکی از این شیوه‌های پیشرفت است که می‌تواند درآمد آنها را به شیوه‌ای اعجاب‌انگیزی افزایش دهد.

محدوده درآمد دلاری فریلنسینگ از ایران

 میزان درآمد  دلاری حاصل از فریلنسینگ، یکی دیگر از موضوعاتی است که ذهن اغلب کاربران را به خود درگیر می‌کند. در واقع باید عنوان کنیم که ورود به بازار بین‌المللی برای فریلنسینگ دشواری‌ها و رقابت‌های زیادی دارد. لذا اگر رقم درآمد آن معقول نباشد، بدون شک بسیاری از کاربران تمایلی به آن نشان نخواهند داد. دراین‌رابطه باید عنوان کنیم که درآمد دلاری فریلنسینگ به مولفه‌های زیادی بستگی دارد. برای مثال نوع مهارت شما، میزان تسلط، بسترهای فعالیتی، تعداد ساعات کاری و … همگی می‌تواند در این درآمد مؤثر باشد. اما در حالت کلی اغلب متخصصان می‌توانند ماهیانه به‌صورت میانگین هزار دلار را از فریلنسینگ کسب کنند. این موضوع متناسب با مهارت آنها می‌تواند بیشتر شود.

محدوده درآمد دلاری فریلنسینگ از ایران

ولی درهرحال اگر زمان و انرژی کافی گذاشته شود، رسیدن به رقم هزار دلار می‌تواند امری معمول و نرمال باشد. اما باید بدانید که اگر تلاش خود را در این حیطه افزایش دهید، می‌توانید این درآمد را به میزان نامحدودی افزایش دهید. برای مثال برخی از فریلنسرها می‌توانند درآمدی بیش از ۱۰۰ هزار دلار در ماه داشته باشند. لذا نباید سقف درآمدی خاصی را برای خود لحاظ کنید چراکه پتانسیل این شیوه بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانیم : راهنمای کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی

آیا کسب درآمد فریلنسینگ از ایران ممکن است؟

زمانی که صحبت از کسب درآمد دلاری به‌وسیله فریلنسینگ می‌شود، اولین چیزی که ذهن کاربران را به خود درگیر می‌سازد، تحریم‌های بین‌المللی است. در واقع این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از ایرانیان در سطح جهانی را مختل کرده است. یقیناً این موضوع فعالیت فریلنسرها را هم شامل می‌شود. اگرچه این تحریم‌های ظالمانه تا حد زیادی عرصه فعالیت را برای ایرانیان دشوار کرده، اما باید عنوان کنیم که خوشبختانه شگردها و روش‌های گوناگونی برای دورزدن آنها وجود دارد.

در حال حاضر هم شرکت‌های بسیاری وجود دارند که می‌توانند بستر لازم برای فعالیت شما در بازارهای بین‌المللی را فراهم کنند. لذا باید عنوان کنیم که ایرانیان هم می‌توانند با کمک شرکت‌های مختلفی نظیر نوین پرداخت، در بازارهای بین‌المللی فعالیت کرده و درآمد دلاری از طریق فریلنسینگ داشته باشند. البته باید به خاطر داشته باشید که این فعالیت بر بستر برخی از پلتفرم‌ها دشوارتر بوده و در مقابل، برخی دیگر سخت گیری‌های چندانی ندارند. برای مثال برخی از سرویس‌ها حتی به آی پی‌های ایرانی هم حساس بوده و اجازه ورود آن‌ها را نمی‌دهند. به عبارتی اگر با اینترنت داخلی وارد این وبسایت‌ها شوید، عملا حساب شما مسدود می‌شود. در این حالت باید علاوه بر دور زدن مشکلات بانکی، یک vps با ای پی کشورهای خارجی هم خریداری کنید. این موضوع باعث می‌شود تا از هر جهت نسبت به فعالیت خود آسوده خاطر بوده و بتوانید با اطمینان بیشتری در این مسیر قدم بگذارید.

آیا کسب درآمد فریلنسینگ از ایران ممکن است؟

مهارت‌های لازم برای کسب درآمد دلاری از فریلنسری

همان گونه که اشاره کردیم، نوع مهارت شما می‌تواند ارتباط مستقیمی با سطح درآمدتان از فریلنسینگ داشته باشد. در واقع هراندازه که مهارت شما نایاب‌تر باشد، یقیناً دستمزدهای شما هم بیشتر می‌شود. برای مثال دستمزد یک برنامه‌نویس هوش مصنوعی با دستمزد یک طراح گرافیک یا تولیدکننده محتوا متفاوت خواهد بود. این تفاوت را می‌توان به‌سادگی از رقم پروژه‌های مربوط به آنها در داخل وب‌سایت‌های کاریابی مشاهده کرد. اما در این میان چیزی که بیش از حرفه شما اهمیت دارد، میزان تسلط بر آن است. در واقع هراندازه که شما تسلط بیشتری بر روی حوزه کاری خود داشته باشید، یقیناً دستمزدهای بیشتری هم برای کار شما پرداخت می‌شود. لذا بهتر است قبل از هر چیزی، تمرکز خود را بر روی افزایش مهارت و تسلط در یک حیطه کاری خاص معطوف کنید.

مهارت‌های لازم برای کسب درآمد دلاری از فریلنسری

اما چنانچه از درآمدهای آن راضی نبودید، می‌توانید به دنبال یک مهارت دیگر بروید. در این میان پروژه‌های مربوط زبان برنامه‌نویسی پایتون، تولید انیمیشن، ساخت اپلیکیشن‌های هوشمند و ساخت ربات‌های معامله‌گری بیشترین دستمزد را به همراه دارد چرا که تخصصی بوده و نیروی کار ماهر آنها نسبت به سایرین کمتر است. لذا یادگیری آنها به شیوه حرفه‌ای می‌تواند شانس شما برای کسب درآمد دلاری بیشتر را افزایش دهد.

روش‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسینگ

همان گونه که اشاره کردیم، حوزه فریلنسینگ بسیار متنوع بوده و روش‌های گوناگونی برای کسب درآمد به‌وسیله آن وجود دارد. با این وجود اغلب کاربران اطلاعات دقیقی در رابطه با آنها ندارند و همین مورد باعث می‌شود تا در هنگام ورود به بازارهای بین‌المللی دچار سردرگمی شوند.

ما سعی کردیم تا در ادامه برخی از رایج‌ترین و البته بهترین راهکارها جهت کسب درآمد دلاری از فریلنسینگ در ایران را برای شما عزیزان شرح دهیم. شما با پیروی از آنها می‌توانید درآمد قابل قبولی را به دست بیاورید. البته به یاد داشته باشید که بایستی حتماً تا حدودی به زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید. این موضوع مسیر کار شما را هموارتر خواهد کرد.

ثبت‌نام در سایت‌های پروژه محور

همان گونه که اشاره کردیم، فریلنسینگ به‌عنوان یکی از اشکال کاری محبوب در دنیا شناخته می‌شود. همین فاکتور هم باعث شده تا وب‌سایت‌های زیادی برای تسهیل کار متخصصان آن خلق شود. وب‌سایت‌های پروژه محور مهم‌ترین و البته بهترین بستر کاری برای فریلنسرها است. خوشبختانه این روزها وب‌سایت‌های زیادی برای تخصص‌های گوناگون خلق شده که کاربران می‌توانند در آنها ثبت‌نام کرده و نسبت به انجام پروژه‌های موجود در آنها اقدام کنند. برای مثال تولیدکنندگان محتوا می‌توانند به وب‌سایت‌هایی نظیر textbroker؛ طراحان به وب‌سایت‌هایی نظیر 99design, graphicriver ؛ تدوین گران به سایت‌هایی نظیر videohive و…. مراجعه کنند.

روش‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسینگ

به عبارت ساده‌تر می‌توان گفت این روزها برای هر نوع تخصصی در حوزه فریلنسینگ، یک سایت تخصصی پروژه محور ایجاد شده که کاربران می‌توانند به آن مراجعه کرده و پروژه‌هایی متناسب با تخصص خود را دریافت کنند. افزون بر این موارد، آنها می‌توانند در وب‌سایت‌های جامع‌تر و عمومی‌تری نظیر fiverr، upwork، freelancer و… هم ثبت‌نام کنند.

اگرچه پروسه ثبت‌نام در این وب‌سایت‌ها اندکی دشوارتر بوده و مستلزم حساب‌های خارجی است، اما می‌توان به کمک شرکت‌های ایرانی، آنها را دور زد و زمینه لازم برای شروع فعالیت را فراهم کرد.

جذب مشتری از شبکه‌های اجتماعی

یکی از روش‌های ساده و مؤثری که اغلب فریلنسرهای ایرانی آن را دنبال می‌کنند، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی است. در واقع تعداد زیادی از کارفرماها تمایل دارند تا به‌صورت مستقیم با خود متخصصان در ارتباط باشند. شبکه‌های اجتماعی می‌توانند این نیاز را در بهترین وجه ممکن برطرف کنند.

بدین منظور شما می‌توانید یک حساب در شبکه‌های اجتماعی پرطرف‌دار نظیر اینستاگرام، لینکدین، فیس‌بوک و … ایجاد کنید. به کمک آن‌ها می‌توانید با کارفرمایان مختلف ارتباط برقرار کرده و بدین ترتیب پروژه‌هایی مناسبی را جذب کنید. در نظر داشته باشید که شانس موفقیت شما در این روش ارتباط مستقیمی با نحوه پرزنت و معرفی خودتان دارد.

برای مثال جزئیات موجود در حساب لینکدین شما و نحوه ارائه اطلاعات یکی از مهم‌ترین مولفه‌هایی است که می‌تواند به شما در جذب مشتریان کمک کند. افزون بر این موارد برای نقدکردن درآمد در این روش، مسیر بسیار ساده‌تری را در پیش خواهید داشت. همین موضوع باعث شده تا تعداد زیادی از متخصصان ایرانی، این روش را در اولویت خود قرار دهند.

آموزش

آموزش جزو راهکارهای ایده‌آلی است که اغلب فریلنسرهای حرفه‌ای آن را دنبال می‌کنند. در واقع طیف زیادی از کاربران در سطح بین‌المللی، به دنبال یادگیری مهارت‌هایی هستند که شما در آنها تسلط دارید. لذا اگر بتوانید به شیوه‌ای مناسب آنها را آموزش دهید، یقیناً شانس بیشتری برای کسب درآمد خواهید داشت. بدین منظور هم کافی است تا یک دوره آموزشی کامل به زبان انگلیسی یا سایر زبان‌های بین‌المللی پرطرف‌دار نظیر عربی، ایجاد کرده و آن را در پلتفرم‌هایی مانند یودمی یا skillshare برای فروش قرار دهید. مازاد بر این شما می‌توانید به طور مستقیم این ویدئوها را در اکانت یوتیوب خود بارگذاری کرده و در صورت مانیتایز شدن، به‌ازای بازدید آن درآمد دلاری خواهید داشت.

روش‌های کسب درآمد دلاری از فریلنسینگ

ایجاد پروژه‌های مستقل و بازاریابی

ایجاد پروژه‌های مستقل یکی از روش‌های مرسوم دیگر برای کسب درآمد دلاری توسط فریلنسرها است. در واقع اغلب فریلنسرها، ایده‌های جالبی در حیطه کاری خود دارند. چنانچه این افراد بتوانند آنها را در سطح بین‌المللی پیاده کنند، یقینا درآمدهای مناسبی خواهند داشت. برای مثال توسعه‌دهندگان می‌توانند بازی‌ها یا اپلیکیشن‌های مختص به خود را ایجاد کنند. از طرفی طراحان وب هم می‌توانند وب‌سایت‌های بی‌نظیری را به وجود بیاورند.

درهرحال آنها می‌توانند با استفاده از خدمات شرکت‌های واسطه، پروژه و ایده خود را به بازار جهانی متصل کنند. از طرفی آنها می‌توانند برای سایر شرکت‌های بزرگ بازاریابی کنند. در واقع اغلب وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های بزرگ، قابلیتی به نام افیلیت دارد که می‌توانید به کمک آن، برای محصولاتشان مشتری جذب کرده و در ازای فروش موفق هم پورسانتی را کسب کنید.

بدین طریق شما می‌توانید تبلیغ آنها را در پروژه‌ها و وب‌سایت‌های خود قرار داده و بدین ترتیب شانس درآمد خود را افزایش دهید. البته به‌خاطر داشته باشید که انجام این موارد مستلزم شناخت دقیق از نیاز کاربران و ارتباط آن با پروژه شما است. لذا حتماً قبل از آن امکان‌سنجی‌های لازم را انجام دهید.

بیشتر بخوانیم: آموزش کسب درآمد با گوش دادن به موسیقی

نقد کردن درآمد دلاری از فریلنسری

یکی دیگر از دغدغه‌های مهمی که اغلب فریلنسرهای ایرانی با آن مواجه می‌شوند، نحوه نقدکردن درآمدهای دلاری خود است. در واقع آنها نمی‌دانند که چگونه دستمزدهای کسب شده از کارفرماهای خارجی را دریافت و آن را به ارز رایج کشور تبدیل کنند. خوشبختانه برای این موضوع راه‌های مختلفی وجود دارد.

یکی از بهترین و البته ایده‌آل‌ترین مسیرها، کمک‌گرفتن از شرکت‌های واسطه نظیر نوین پرداخت است. ما می‌توانیم در گروه نوین پرداخت هر نوع درآمد خارجی را برای شما در کوتاه‌ترین زمان ممکن نقد کنیم. گروه ما به دلیل داشتن حساب‌های بانکی خارجی، قادر است خدمات متنوعی را در این زمینه به شما ارائه دهد. افزون بر این موارد ما کمترین کارمزد ممکن و سریع‌ترین خدمات را به مشتریان خود عرضه می‌کنیم. در کنار آن تیم پشتیبانی ما تسلط کاملی به نیازی‌های شما در سطح بین‌المللی دارد. لذا اگر به دنبال نقدکردن درآمد دلاری خود یا کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید، می‌توانید هم اکنون با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات