تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

راهنمای کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی

برنامه‌نویسی را می‌توان جزو آن دسته از حرفه‌هایی دانست که در چند سال اخیر تقاضای بسیار زیادی برای آن ایجاد شده است. متناسب با آن هم متخصصان زیادی وارد بازار شده‌اند. خوشبختانه در کشور ما هم تعداد برنامه‌نویسان حرفه‌ای و مسلط، رو به افزایش است. اما متأسفانه تورم‌های موجود در کشور باعث شده تا بخش اعظمی از آنها قادر به درآمدزایی مشابه با همتایان بین‌المللی‌شان نباشند.

کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی

به همین جهت است که اغلب برنامه‌نویسان، به دنبال پروژه‌های خارجی یا کسب درآمد دلاری هستند. این موضوع اگرچه می‌تواند جذابیت بسیار زیادی داشته باشد، اما متأسفانه طیف زیادی از آنها با چگونگی شروع این فرایند یا انجام آن آشنایی ندارند. به عبارت ساده‌تر آنها نمی‌دانند که به چه صورت فرایند کسب درآمد دلاری خود به کمک برنامه‌نویسی را آغاز کنند.

ما در این مقاله سعی داریم تا راهنمای کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. ما مرور کاملی بر روی جنبه‌ها و روش‌های مختلف این موضوع داشته‌ایم. در انتها هم راهکاری مناسب جهت نقدکردن این درآمدها را خدمت شما عزیزان بیان می‌کنیم؛ لذا اگر به دنبال افزایش درآمد خود از طریق برنامه‌نویسی هستید، حتماً ما را تا انتهای این مقاله همراهی فرمایید.

زبان برنامه‌نویسی مناسب برای کسب درآمد دلاری

یکی از سؤالات رایج و متداولی که اغلب متخصصان از خود می‌پرسند، زبان مناسب برای شروع کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی است. در واقع همان گونه که می‌دانید، زبان‌های متنوعی برای برنامه‌نویسی وجود دارد. طبیعتاً نوع زبان موردنظر شما هم می‌تواند تأثیر مستقیمی بر روی درآمدهایتان داشته باشد. بر همین مبنا اغلب افراد قبل از شروع پروسه کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی، ابتدا زبان مناسب را جویا می‌شوند.

در رابطه با این موضوع باید عنوان کنیم که اغلب زبان‌ها می‌توانند درآمد قابل قبولی را به همراه داشته باشند. اما در این میان زبان‌هایی نظیر php ، پایتون، جاوا، جاوا اسکریپت، C++، C و #C تقاضای بیشتری در سطح بین‌المللی دارند. در واقع به‌وسیله این زبان‌ها می‌توان طیف زیادی از نیازهای موجود در جهان تکنولوژی را برطرف کرد. اما آن چیزی که بیش از نوع زبان اهمیت دارد، میزان تسلط شما بر روی آن است.

زبان برنامه‌نویسی مناسب برای کسب درآمد دلاری 

در واقع باید بدانید که شما در سطح بین‌المللی رقبای بسیار زیادی دارید. لذا عدم توانایی مناسب یا تسلط ناکامل شما بر روی یک زبان، می‌تواند ضعف آشکاری در این زمینه بوده و شما را از چرخه رقابت حذف کند. لذا بهتر است زمانی به دنبال کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی بروید که تسلط کاملی حداقل در یک زبان برنامه‌نویسی خاص داشته باشید. از طرفی دیگر حتما تعدادی پروژه را در داخل کشور انجام داده یا دست کم مدت زمانی را برای یک شرکت معتبر کار کرده باشید.

در واقع باید عنوان کنیم که اغلب کارفرمایان خارجی، در گام اول رزومه شما را جویا می‌شوند. لذا بایستی نمونه کارها و سابقه درخشانی داشته باشید. در غیر این صورت شانس شما برای جذب پروژه‌های مناسب بسیار اندک خواهد بود. بدین منظور توصیه می‌شود تا برای تکمیل رزومه خود، حتما تعدادی پروژه را انجام داده یا در برخی از شرکت‌ها (حتی به صورت کارآموز) مشغول به کار شوید. این موضوع می‌تواند مسیر را برای شما بسیار هموارتر سازد.

میزان درآمد دلاری برنامه‌نویسان

دومین پرسشی که اغلب افراد از خود می‌پرسند، میزان درآمدی است که برنامه‌نویسان می‌توانند کسب کنند. در واقع میزان درآمد، نیرومحرکه بسیار قدرتمندی است که می‌تواند متخصصان را به سمت یک مسیر جدید ببرد. لذا اگر مبلغ کسب درآمد دلاری چندان قابل‌توجه نباشد، یقیناً بسیاری از متخصصان ریسک و البته دردسرهای آن را به جان نمی‌خرد. دراین‌رابطه باید عنوان کنم که خوشبختانه درآمد برنامه‌نویسی در سطح جهانی، رقم بسیار معقول و ایده‌آلی است. به‌گونه‌ای که در سال گذشته کارفرمایان آمریکایی به طور متوسط سالانه ۸۴ هزار دلار را به‌عنوان حقوق ماهیانه به متخصصان برنامه‌نویسی خود پرداخت کرده‌اند. البته این رقم برای برنامه‌نویسانی است که تخصص بالایی داشته و بر روی حیطه کاری خودشان تسلط کامل دارند.

میزان درآمد دلاری برنامه‌نویسان 

با این وجود اگر شما بتوانید حداقل یک‌سوم این مبلغ را هم به‌عنوان حقوق دریافت کنید، بدون شک شرایط بسیار ایده‌آل‌تری را در داخل کشور خواهید داشت. افزون بر این موارد، شما می‌توانید با استفاده از روش‌های دیگر کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی، ارقام بسیار بیشتری را به دست بیاورید.

برای مثال فروش یک دوره یا توسعه یک برنامه اختصاصی می‌تواند درآمد نامحدود را برای شما ایجاد کند. ما در ادامه سعی داریم تا مروری بر روی هر یک از این روش‌ها داشته و دلیل محبوبیت و کارایی آنها را خدمت شما عزیزان بیان کنیم.

بیشتر بخوانیم: آموزش کسب درآمد با گوش دادن به موسیقی

شیوه‌های کسب درآمد دلاری به کمک برنامه‌نویسی

برنامه‌نویسی به دلیل محبوبیت و البته کارایی بسیار بی‌نظیر خود در طی چند دهه گذشته، محبوبیت زیادی را در سطح بین‌المللی کسب کرده است. همین فاکتور هم باعث شده تا روش‌های گوناگونی برای کسب درآمد به کمک برنامه‌نویسی خلق شود. اغلب این روش‌ها می‌تواند درآمدهای بسیار قابل‌توجهی را به همراه داشته باشد.

ما در ادامه سعی داریم تا برخی از این روش‌ها را خدمت شما عزیزان شرح داده و دلیل این ادعا را برایتان روشن سازیم. اما قبل از هر چیز باید بدانید که فعالیت در سطح بین‌المللی، نیازمند تسلط نسبی بر زبان انگلیسی است. لذا هراندازه که آشنایی بیشتری با زبان انگلیسی داشته باشید، یقیناً مسیر ورود شما به بازارهای بین‌المللی هم ساده‌تر خواهد بود.

ثبت‌نام در سایت‌های فریلنسری

یکی از بهترین و البته نخستین راه‌هایی که برای کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی وجود دارد، ثبت‌نام در وب‌سایت‌های فریلنسینگ است. در واقع دهه‌های گذشته وب‌سایت‌های زیادی برای کاریابی متخصصان حوزه برنامه‌نویسی خلق شده که در آن کارفرمایان می‌توانند پروژه‌های خود را قرار داده و برنامه‌نویسان هم نسبت به انجام آن اقدام کنند. از جمله این وب‌سایت‌ها می‌توان به upwork، freelancer، fiverr و… اشاره کرد.

شیوه‌های کسب درآمد دلاری به کمک برنامه‌نویسی 

شما می‌توانید یک اکانت در داخل این وب‌سایت‌ها ایجاد کرده و رزومه یا نمونه کارهای خود را در آنها بارگذاری کنید. پس از آن می‌توانید بر روی پروژه‌های موجود پیشنهاد داده و در صورت پذیرش کارفرما، آنها را آغاز کنید. پس از انجام کار و تأیید آن، مبلغ پروژه با کسر کارمزد اندکی به‌حساب شما واریز می‌شود. اگرچه این سازوکار اندکی طولانی به نظر می‌رسد اما باید عنوان کنیم که تعداد بسیار زیادی از برنامه‌نویسان در سطح بین‌المللی تنها از این روش کسب درآمد کرده و مبالغ بسیار بالایی را هم به دست می‌آورند.

به‌گونه‌ای که طبق نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، اغلب آنها ماهیانه قریب به سه هزار دلار درآمد دارند. این رقم برای کاربران ایرانی می‌تواند بسیار ایده‌آل باشد. البته باید این موضوع را به‌خاطر داشته باشید که تمام این وب‌سایت‌ها به دلیل تحریم‌های موجود، کاربران ایرانی را نمی‌پذیرند. اما شما می‌توانید با استفاده از شرکت‌های واسطه ایرانی، نسبت به ایجاد حساب و نقدکردن درآمد خود اقدام کنید.

جذب مشتری از شبکه‌های اجتماعی

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی، جذب مشتریان به‌صورت مستقل است. در واقع اغلب کاربران قادر به ثبت‌نام در وب‌سایت‌های فریلنسینگ نیستند. البته این موضوع به معنی پایان ماجرا نیست چرا که شما می‌توانید با استفاده از روش‌های دیگری نسبت به جذب مشتری اقدام کنید.

یکی از شاخص‌ترین و البته ساده‌ترین راهکارهایی که در این حیطه وجود دارد، جذب مشتریان از طریق شبکه‌های اجتماعی است. در واقع شما می‌توانید با ایجاد یک صفحه در شبکه‌هایی نظیر لینکدین، اینستاگرام، فیس‌بوک و … با کارفرمایان مختلف ارتباط برقرار کرده و از این طریق نسبت به اخذ پروژه‌های مختلف اقدام کنید. خوشبختانه در کشور ما متخصصان زیادی وجود دارد که از این طریق سالانه پروژه‌های مختلفی را جذب کرده و درآمد دلاری مناسبی دارند. بدیهی است که این روش دردسرهای مورد قبلی را نداشته و می‌تواند ارتباط و اعتبار مؤثرتری را برای شما به همراه داشته باشد. مازاد بر این هزینه‌های این روش کمتر بوده و نقدکردن درآمدهای آن هم ساده‌تر است.

شیوه‌های کسب درآمد دلاری به کمک برنامه‌نویسی 

ایجاد پروژه‌های مستقل

یکی دیگر از مهم‌ترین و البته شاخص‌ترین روش‌های کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی، ایجاد پروژه‌های مستقل است. در واقع شما می‌توانید با استفاده از دانش خود، پروژه‌های مختلفی را استارت زده و با استفاده از ابزارهای خارجی آن را به بازارهای جهانی متصل کنید. برای مثال اگر شما تخصص کافی در زمینه ساخت برنامه‌های اندرویدی دارید، می‌توانید به‌سادگی هرچه‌تمام‌تر یک بازی یا اپلیکیشن مناسب را پیاده کرده و آن را در مارکت پلیس‌ها و اپ‌استورهای بین‌المللی قرار دهید.

خوشبختانه این روزها، شرکت‌های واسطه بسیاری هم وجود دارند که می‌توانند این مسیر را برای شما تسهیل کنند. به همین جهت با چنین اقدامی، شما می‌توانید به منبع بی‌نظیری از درآمدهای دلاری متصل شوید. این موضوع در رابطه با سایر زبان‌های برنامه‌نویسی هم صادق است. بر فرض مثال اگر تخصص کافی در زبان‌های php یا جاوا اسکریپت داشته باشید، می‌توانید یک وب‌سایت حرفه‌ای ایجاد کرده و از طریق آن، درآمد دلاری داشته باشید.

این درآمد متناسب با نوع ساختار فروشگاه شما اعم از مجله‌ای، مارکت پلیس، فروشگاهی و … متغیر خواهد بود. اما نوع آن هر چیزی که باشد، می‌توانید به کمک شرکت‌های واسطه مختلف، دروازه پرداخت‌های بین‌المللی یا تبلیغات کلیکی شرکت‌های دیگر را برای آن فعال کنید. همین مورد باعث می‌شود تا بتوانید درآمد قابل قبولی را به دست بیاورید.

تولید دوره‌های آموزشی

تولید دوره‌های آموزشی یکی دیگر از روش‌های محبوب برای کسب درآمد دلاری است. در حقیقت افراد زیادی در سطح جهانی وجود دارند که به دنبال یادگیری موضوعات عمومی و تخصصی زبان‌های برنامه‌نویسی هستند. شما می‌توانید با آموزش این موارد، درآمد مناسبی را برای خود کسب کنید.

خوشبختانه برای این موضوع شرایطی بسیار همواری در سطح بین‌المللی فراهم شده است. شما می‌توانید به‌سادگی هرچه‌تمام‌تر، یک دوره آموزشی ایجاد کرده و آن را در پلتفرم‌های مخصوص فروش دوره‌های آموزشی قرار دهید. یکی از معروف‌ترین پلتفرم‌های جهان برای فروش دوره‌های آموزشی، وب‌سایت udemy است. شما می‌توانید در این وب‌سایت ثبت‌نام کرده و دوره‌های آموزشی خود را در آن بارگذاری کنید.

کسب درآمد از سایت یودمی

پس از آن کاربران می‌توانند با بررسی جزئیات و بخش‌های مختلف آن، تصمیم‌گیری کرده و نسبت به خرید اقدام کنند. در این حالت بخشی از هزینه به‌عنوان پورسانت شبکه کسر شده و مابقی در اختیار شما قرار می‌گیرد. اگرچه اغلب افراد تصور می‌کنند که به دلیل رقابت‌های بالا در این پلتفرم‌ها، قادر به جذب مشتریان بالایی نیستند، اما باید خاطرنشان کنیم که همواره دوره‌های مناسب و حرفه‌ای مشتریان خود را کسب می‌کنند.

به‌گونه‌ای که اغلب مدرسان حرفه‌ای این  پلتفرم، سالانه تا حدود ۱۰۰ هزار دلار درآمد دارند و این در نوع خود بسیار منحصربه‌فرد است. البته باید عنوان کنم که فعالیت در این پلتفرم همانند سایر همتایان خارجی آن، برای ایرانیان محدود شده است. با این اوصاف شما می‌توانید به کمک شرکت‌های داخلی نسبت به ایجاد حساب در آن‌ها اقدام کرده و درآمدهای خود را نقد کنید. لذا هیچ‌گونه دغدغه‌ای بابت این موضوع نداشته باشید.

بیشتر بخوانیم: آموزش کسب درآمد از عکاسی و نقد کردن آن

نقدکردن درآمد دلاری برنامه‌نویسی

خوشبختانه در سطح کشور ما برنامه‌نویسان حرفه‌ای زیادی وجود دارد که اغلب آنها دانش بالایی داشته و می‌توانند در سطح بین‌المللی فعالیت داشته باشند. با این وجود اغلب آن‌ها علاوه بر اطلاعات، راه مناسبی برای نقدکردن درآمدهای خود سراغ ندارند. در حقیقت آنها حساب‌های بانکی خارجی نداشته و به همین جهت نمی‌دانند برای نقدکردن درآمدهای دلاری خود از چه مسیری استفاده کنند.

ما در گروه نوین پرداخت سعی کرده‌ایم تا این مسیر را برای شما بسیار هموارتر سازیم. در واقع تیم ما حساب‌های بانکی مختلفی در خارج از کشور دارد که می‌تواند به‌وسیله آن هر نوع درآمد دلاری را برای شما نقد کنیم. لذا کارفرمای شما به هر صورتی اعم از حواله بانکی، پی پال، پرفکت مانی، وب مانی و … دستمزدتان را پرداخت کند، نوین پرداخت می‌تواند آن را برایتان نقد کند. افزون بر این موارد، تیم ما کمترین کارمزد ممکن را دریافت کرده و پروسه نقدکردن را هم در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهد.

از طرفی تیم پشتیبانی خبره ما می‌تواند در تمام مراحل شما را همراهی کند. همین فاکتور باعث شده تا بسیاری از متخصصان حرفه‌ای، نوین پرداخت را برای شروع کسب درآمد دلاری از برنامه‌نویسی انتخاب کنند. اگر شما هم تمایل دارید تا فعالیت خود را در این حیطه آغاز کنید، می‌توانید هم اکنون با کارشناسان ما در گروه نوین پرداخت تماس حاصل فرمایید.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات