تماس تلفنی 021-91307777
امتیاز 0,0 از 5 ( 0 رای )

بررسی انواع کارمزد پی پال

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند ما را به سمت دنیای فریلنسر بکشاند. بسترهای بسیار زیادی برای افراد مختلف فراهم شده است تا بتوانند دانش و استعداد خود را به اشتراک گذارند و با مشتریان خود در سرتاسر جهان کار کنند. پرداخت‌ها بخش مهمی از این فعالیت هستند و شما به ازای هر پروژه‌ای که انجام می‌دهید، باید حق‌الزحمه خود را به طریقی دریافت کنید. اگر در حوزه‌های بین‌المللی کار کرده باشید، می‌دانید که روش‌های متعددی برای این منظور وجود دارد. پی پال یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌هایی است که برای این منظور کاربرد دارد و توسط میلیون‌ها فریلنسر و کسب و کارهای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بنابراین، شما نیز می‌توانید با افتتاح حساب در پی پال و شروع به فعالیت، پرداخت‌های مشتریان خود را از این طریق دریافت کنید. البته، قبل از این‌کار باید درک روشنی از هزینه‌هایی که در قالب کارمزد این سرویس برای شما خواهد داشت، هم داشته باشید. امروزه پی پال به‌عنوان دومین سرویس محبوب برای دریافت و ارسال آنلاین پول در سرتاسر جهان شناخته می‌شود. این برنامه از سال ۱۹۹۸ شروع به فعالیت کرده و به هزاران فریلنسر این امکان را داده است که بتوانند پول را به آسانی در این سرویس منتقل کرده یا از مشتریان خود دریافت کنند. با این حال، یکی از نقاط ضعف این سرویس این است که بسته به شرایط، انواع مختلفی از هزینه‌های تراکنش دریافت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش برای نقد کردن درآمد ارزی فریلنسرها

انواع کارمزد پی پال

بسیاری از مردم دوست ندارند که بخشی از پول به دست آمده خود را به خود سیستمی که پول در آن جریان دارد، بپردازند. متاسفانه، این بخشی اجتناب ناپذیر از سیستم پرداخت‌های آنلاین است. این در حالی است که افتتاح حساب در پی پال به‌صورت رایگان انجام می‌شود، اما شما برای راه‌اندازی یک تجارت پایدار، باید این هزینه‌ها را هم بپردازید. در اصل، این شرکت بستر لازم را به‌صورت ایمن برای شما فراهم کرده است تا بتوانید مدیریت آسان پول خود را در این پلتفرم انجام دهید. به همین خاطر باید هزینه تراکنش‌های خود را پرداخته و عملکرد این پلتفرم برای آینده هم تضمین کنید تا بتواند به حیات خود ادامه دهد.

به خاطر داشته باشید که انواع مختلفی از هزینه‌ها می‌تواند وجود داشته باشد. بسته به کشوری که در آن زندگی می‌کنید، ماهیت معامله و میزان پول منتقل شده، درصد متفاوتی از هزینه کارمزد را در پی پال به شما تحمیل خواهد کرد. در این مقاله، ما مروری جامع روی هزینه‌های مختلف تراکنش‌های پرداخت شده توسط پی پال به شما ارائه خواهیم داد که می‌تواند تصمیم‌گیری آگاهانه را در مورد اینکه از کدام سرویس‌ها برای تجارت خود استفاده کنید، خواهد داد. در ادامه قصد داریم که کمی بیشتر در مورد پلتفرم پی پال صحبت کرده و الزامات اساسی برای فعالیت در آن را با همدیگر مرور کنیم.

معرفی پی پال (PayPal)

قبل از اینکه به سراغ کارمزدهای پی پال برویم، ابتدا با نحوه کار، مزایا و معایب این پلتفرم آشنا خواهیم شد. یکی از الزامات اساسی برای پایین نگه داشتن هزینه‌ها، درک نحوه عملکرد این پلتفرم است. پی پال در سال ۱۹۹۸ به‌عنوان یک پلتفرم پرداخت پرداخت تاسیس شد و میزان دسترسی آن در کشورهای مختلف نیز در طول این مدت زمان افزایش پیدا کرده است؛ به‌طوری که امروزه افراد زیادی از سرتاسر جهان می‌توانند از آن استفاده کنند. با یک حساب پی پال، می‌توانید پول انتقال داده و منابع مالی خود را مانند حساب‌های بانکی عادی در کشور، مدیریت کنید. پرداخت‌های بین‌المللی در این پلتفرم انجام شده و با ایجاد حساب کاربری در این سرویس، می‌توانید شروع به فعالیت کنید.

در نظر داشته باشید که کاربران کشور ما با چالش‌های متعددی در زمینه افتتاح حساب در پی پال روبرو هستند و بنابراین، بهتر است که از سایت‌های واسط مانند نوین پرداخت استفاده کرده و افتتاح حساب در این پلتفرم را در عرض چند دقیقه انجام دهید. پی پال یکی از محبوب‌ترین سیستم‌های پرداخت پرداخت است، چرا که استفاده از آن برای هر دو طرف معامله بسیار راحت و ایمن جلو می‌رود. برخی افراد با استفاده از اطلاعات حساب بانکی خود برای پرداخت آنلاین، احساس راحتی ندارند، بنابراین پی پال می‌تواند جایگزین مناسبی در این زمینه برای پرداخت هزینه‌ها باشد. البته کاربران کشور ما چاره‌ای هم به جز این ندارند و به دلیل عدم متصل بودن حساب‌های بانکی به سیستم‌های جهانی، تنها می‌توانند از پلتفرم‌هایی مشابه پی پال برای این منظور استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: جایگزین پی پال و معرفی چند گزینه مهم

انواع کارمزد پی پال

روش‌های زیادی هم وجود دارد که مشتریان می‌توانند برای پرداخت از طریق پی پال استفاده کنند. کاربران در کشورهای دیگر می‌توانند حساب بانکی، کارت اعتباری یا کارت‌های عادی خود را به پی پال متصل کرده و تنها هزینه خدمات را بپردازند. این افراد می‌توانند روش پرداخت دلخواه خود را انتخاب کرده و از خدمات پی پال استفاده کنند. استفاده از سیستم پرداخت پی پال، ارتباطی به کشور طرفین معامله ندارد و وقتی که از این طریق انجام شود، پول با خیال راحت روی کیف پول دیجیتالی ذخیره می‌شود و شما می‌توانید برای پرداخت آنلاین اقدام کرده یا این پول را به حساب بانکی کشور خودتان منتقل کنید. این گونه خدمات هم توسط نوین پرداخت در اختیار شما قرار گرفته و بدون چالش خاصی می‌توانید تبدیل ارزی را انجام دهید.

برخی از تراکنش‌ها نیازی به پرداخت هزینه ندارند، اما پی پال هزینه‌های ثابت را برای برخی از معاملات در نظر گرفته است. درک این ساختارهای بدون هزینه پی پال، به شما کمک می‌کند که تصمیم‌گیری درستی در مورد استفاده از روش‌های پرداخت پی پال داشته باشید. حال در ادامه با ما همراه باشید تا به‌صورت کامل در مورد هزینه‌های پی پال هم با شما صحبت کنیم.

هزینه‌های پی پال

همان‌طور که حدس زده بودید، کارمزد پی پال شامل درصدی از کل مبلغی است که در تراکنش‌های خود پرداخت کرده یا دریافت می‌کنید. صرف نظر از نوع معامله، محتمل‌ترین سناریو این است که انتقال دهنده یا پرداخت کننده پول، باید این هزینه‌ها را بپردازد. با این حال، هزینه انتقال پول در پی پال می‌تواند برای اکثر فروشندگان کالا گیج کننده باشد. عوامل متعددی روی مبلغی که باید برای پردازش تراکنش خود بپردازید، تاثیر می‌گذارد. اگر کار آفرین یا فروشنده آنلاین هستید، هنگام تجربه شرایط معامله، ممکن است که با چنین مشکلاتی روبرو شوید. مهم‌ترین عاملی که باید بدانید، این است که چرا پی پال این مبلغ خاص را روی تراکنش شما شارژ کرده است. در ادامه به متداول‌ترین دلایل می‌پردازیم.

اگر از شخصی که در کشوری متفاوت از کشور شما زندگی می‌کند، پول دریافت می‌کنید، پی پال هیچ هزینه اضافی از شما نمی‌گیرد، مگر اینکه از کارت اعتباری یا عادی خود برای ارسال این پول استفاده کنید. موارد دیگری هم وجود دارد که در آن، هزینه کمی را برای کارمزد پرداخت می‌کنید و آن هم برای زمانی است که به‌عنوان یک سازمان غیردولتی، از پلتفرم پی پال برای دریافت کمک‌های خود استفاده کنید. در ادامه به‌صورت دقیق‌تر وارد این هزینه‌ها خواهیم شد و یک به یک آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: بررسی امنیت حساب پی پال

کارمزد تراکنش در پی پال

در بیشتر موارد، پی پال هزینه ثابتی برای تراکنش‌ها از شما دریافت می‌کند که شامل ۲.۹ درصد از مبلغ کل تراکنش همراه با ۰.۳۰ دلار هزینه ثابت است. در شرایط دیگر مانند معاملات مربوط به تبدیل ارز، این کارمزد می‌تواند متفاوت باشد. بنابراین، با توجه به همین موضوع، راه ساده‌ای برای محاسبه هزینه پرداخت با پی پال وجود دارد و شما می‌تواند نرخ ثابت کارمزد این پلتفرم را بررسی کرده و از ماشین حساب ساده‌ای برای این منظور کمک بگیرید. ماشین حساب‌های ویژه‌ای برای این منظور هم وجود دارد که هزینه کارمزد پی پال را برای تراکنش‌های شما بررسی می‌کند. این ماشین حساب‌ها، مبلغی که پرداخت یا دریافت می‌کنید را همراه با ارز و نرخ کارمزد ثابت دریافت کرده و اطلاعات نهایی را در اختیار شما می‌گذارد.

انواع کارمزد پی پال

به‌خاطر داشته باشید که اگر می‌خواهید اطلاعات دقیقی را دریافت کنید، باید همه چیز را به درستی وارد کنید. برخی از از سایت‌ها وجود دارند که می‌توانید به‌صورت رایگان از آن‌ها استفاده کنید؛ مانند SaleCalc. آمازون، eBay و Etsy هم ابزارهایی دارند که برای این منظور کاربردی هستند. صرف نظر از این که از چه روشی استفاده می‌کنید، همیشه مهم خواهد بود که هزینه‌های خود را محاسبه کرده و از سردرگمی‌هایی که ممکن است که بین فروشنده و مشتری وجود داشته باشد، رهایی پیدا کنید.

درک بهتر هزینه‌های پی پال به‌عنوان صاحب کسب و کار

اگر صاحب یک کسب و کار آنلاین هستید یا قصد انجام آن را دارید، ضروری خواهد بود که نحوه محاسبه کارمزد را در پی پال برای ارسال و دریافت پول بدانید. در برخی موارد، صاحبان کسب و کار غرق در هزینه‌های زیادی هستند و نمی‌دانند چگونه آن را محاسبه کنند. برای درک نحوه عملکرد هزینه‌های پی پال برای یک تجارت آنلاین، ما در ادامه لیستی از سوالات خاص را آماده کرده‌ایم و نحوه عملکرد این هزینه‌ها را در اختیار شما می‌گذاریم.

در پی پال باید انتظار چه هزینه‌هایی را داشته باشیم؟

هزینه تراکنش برای صاحبان کسب و کار و مشتریان آن‌ها متفاوت خواهد بود. اگر صاحب مشاغل آنلاین هستید، برای هر خریدی که مشتریان شما انجام می‌دهند، باید هزینه اضافی پرداخت کنید. در چنین مواردی، مشتری نیازی نخواهد داشت که هزینه اضافی را در این موارد بپردازد. به‌عنوان مثال، اگر صاحب یک آژانس طراحی هستید که خدمات طراحی وب را ارائه می‌کند. هر باری که شخصی از طریق پی پال به کسب و کار شما پول واریز کند، قیمت استاندارد تعیین شده در فاکتور شما را پرداخت می‌کند. این در حالی است که شما هزینه اضافی را در معامله به‌عنوان کارمزد پرداخت کرده و مابقی پول را از پی پال به حساب خود وارد می‌کنید. در ادامه هزینه‌های دیگری را عنوان می‌کنیم که احتملا باید در پی پال آن‌ها را بپردازید.

هزینه‌های استاندارد برای خریدهای آنلاین انجام شده در پی پال ۲.۹ درصد از مبلغ تراکنش همراه با ۰.۳۰ دلار است. با این حال، اگر فروش در مکان فیزیکی فروشگاه شما انجام شود (در خارج از ایران) و شخصی از طریق پی پال این کار را انجام دهد، هزینه‌ها به ۲.۷ درصد + ۰.۳۰ دلار به ازای هر تراکنش تغییر پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: تفاوت حساب پی پال شخصی و بیزینس

هزینه‌های بین‌المللی

در معامله‌های بین‌المللی، نرخ‌ها کمی متغیر خواهد بود. اگر معامله کاملا به‌صورت آنلاین صورت گیرد، هزینه ۴.۴ درصد + ۰.۳۰ دلار را پرداخت خواهید کرد. از سوی دیگر، اگر معامله در فروشگاه فیزیکی شما انجام شود و حساب پی پال مشتری از کشور دیگری باشد، هزینه ۴.۲ درصد + ۰.۳۰ دلار به جای ۲.۷ درصد + ۰.۳۰ دلار را پرداخت خواهید کرد. عوامل دیگری هم وجود دارند که می‌توانند بر میزان کارمزد دریافتی توسط پی پال تاثیرگذار باشند. در ادامه بیشتر در مورد آن‌ها توضیح خواهیم داد.

انواع کارمزد پی پال

کارمزدهای کمتر شناخته شده پی پال

برخی از هزینه‌های پال هم وجود دارد که کمتر متداول بوده و ممکن است که صاحبان کسب و کار با آن‌ها روبرو شوند. اگر می‌خواهید از حساب پی پال خود حداکثر استفاده را داشته باشید و از سردرگمی یا اشتباه جلوگیری کنید، حتما باید به چنین هزینه‌هایی هم توجه کنید.

هزینه‌های مبادله ارز

ممکن است در مواردی مشتری شما با ارز متفاوتی پرداخت را انجام دهد. در این مورد، پی پال باید تبدیل ارز مشتری به ارز شما را انجام دهد. این فرایند ساده است و نیازی به تنظیمات اضافی از طرف دیگر ندارد، اما شما باید هزینه اضافی را برایش بپردازید. در بیشتر موارد، ۲.۵ درصد از کل مبلغ دریافتی شما به این کار اختصاص داده می‌شود. این هزینه مضاف بر کارمزد استانداردی است که قبلا برای دریافت پول پرداخت کرده‌اید. بنابراین، شما یک هزینه ثابت به همراه هزینه تعویض ارز را در هر تراکنش خود پرداخت خواهید کرد. کل مبلغی که قرار است دریافت کنید، بسته به کشوری دارد که این پول از آن به حساب شما واریز می‌شود. اگر می‌خواهید از هزینه‌های مبادله ارز برای هر کشور مطمئن شوید، پی پال یک ماشین حساب ارزی ارائه داده است تا این اطلاعات به‌صورت رایگان در اختیار شما قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: چگونه ارز مسافرتی بگیریم؟

نرخ کارمزد برای سازمان‌های واجد شرایط

اگر یک موسسه خیریه ثبت شده در پی پال دارید و می‌خواهید از طریق آن پلتفرم، کمک‌های مالی دریافت کنید، می‌توانید این کار را بدون هیچ مشکلی انجام دهید. با این حال، به خاطر داشته باشید که پی پال هزینه مشخص ۲.۲ درصد + ۰.۳۰ دلار برای هر تراکنش دریافت خواهد کرد. اگر هر ماه بیش از ۱۰۰ هزار دلار کمک مالی دریافت کنید، می‌توانید با پشتیبانی پی پال تماس گرفته و هزینه‌های ماهانه کمتری را پرداخت کنید. در مورد موسسات خیریه واجد شرایط، اهدا کننده پول می‌تواند هزینه پرداخت را خودش را متحمل شده و شما مبلغ کامل را دریافت کنید.

انواع کارمزد پی پال

سخن آخر

بدین ترتیب در این مطلب سعی کردیم که کارمزدهای تراکنش در پلتفرم پی پال را بررسی کرده و اطلاعات تکمیلی را ارائه کنیم. شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این رابطه با ما درمیان گذارید. به نظر شما کارمزدهای پی پال در مقایسه با پلتفرم‌های دیگری مانند وب مانی و پرفکت مانی چه‌طور است؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک گذارید.

لیست برچسب ها
فرم ارسال دیدگاه و نظرات