شاید برای خیلی از کاربران این نکته مطرح باشد که چگونه میتوان بدون هیچ مشکلی ریفاند پی پال را دریافت کرد. پی پال یک سرویس آنلاین است که راهی برای انتقال پول در اختیار شما میگذارد و میتواند وجوه مختلف را از طریق آن ارسال و دریافت کنید. کاربران در کشورهای مختلف میتوانند هزینه محصولات و خدمات را بهصورت آنلاین پرداخت کنند، اما اگر این خدمات نتوانستند رضایت شما را برآورده کنند، میتوانید از طریق روشهایی پول خود را در آن پس بگیرید که به اصطلاح ریفاند نامگذاری شده است. گاهی اوقات مشتریان و فروشندگان نمیتوانند در مورد محصول یا خدمات پرداخت شده با پی پال به تنهایی به توافق برسند.
بنابراین پی پال در چنین شرایطی برای حل مشکل، مداخله خواهد کرد. مداخله پی پال در صورتی انجام خواهد پذیرفت که کاربران درخواست ریفاند را در پی پال داشته باشند. در ادامه قصد داریم که بهصورت کامل به این موضوع پرداخته و روشهای مختلف را نیز با همدیگر مرور کنیم.
بیشتر بخوانید: اطلاعاتی در مورد ریفاند در پی پال
پی پال یک برنامه حفاظت از خریدار را ارائه میدهد تا خریداران از این طریق بتوانند در صورت عدم تحویل کالا یا مشکلات دیگر، از تقلب فروشنده جلوگیری کنند. چند دلیل متداول وجود دارد که کاربران اقدام به ریفاند در پی پال میکنند. این کاربران یا از خرید خود راضی نیستند یا اصلا محصول یا سرویس را دریافت نکردهاند. مشکل دیگری هم از سوی دیگر میتواند عدم دریافت وجه توسط فروشنده باشد که در این صورت، فروشنده هم میتواند درخواست ریفاند کند. در آخرین سناریو، نیازی به بازپرداخت مبلغ از جانب خریدار نیست و اگر فروشنده ظرف ۳۰ روز کاری، پرداخت مشتری را دریافت نکند، مبلغ بهصورت خودکار توسط پی پال از حساب خریدار به حساب فروشنده وصول خواهد شد.
آنچیزی که شما باید در مورد ریفاند در پی پال درک کنید، این است که این پلتفرم تنها یک واسط بین شما و فروشنده است. این پلتفرم ابزاری برای انتقال پول است و بنابراین، شما باید مستقیما با فروشنده ارتباط برقرار کرده و درخواست ریفاند کنید. حال ممکن است که شما بدون خریدار هم نیاز به درخواست ریفاند داشته باشید، در این هنگام چکار باید کرد؟
چند راه برای ارسال درخواست ریفاند پی پال بهصورت خودکار وجود دارد. بهخاطر داشته باشید که قبل از دریافت ریفاند درخواستی، برخی از محصولات یا خدمات باید توسط فروشنده پردازش شوند. شما نمیتوانید از طریق پی پال درخواست ریفاند کنید، اما میتوانید معامله را لغو کنید. تفاوت در این خواهد بود که اگر بخوانید ریفاند کنید، این بدان معنی است که شما پولی را برای محصول یا سرویسی پرداخت کردهاید، اما دریافتی شما چیزی نبوده است که از آن رضایت داشته باشید. بنابراین میخواهید آن را بازگردانده و پول خود را پس بگیرید. در صورت درخواست لغو معامله، دریافت ریفاند هزینه و توقف روند خرید/فروش کالا یا خدمات انجام خواهد شد.
شما برای یافتن اطلاعات تماس فروشنده خود، به سایت پی پال نیاز خواهید داشت تا مستقیما از او برای ریفاند درخواست کنید. به این ترتیب میتوانید اقدام به چنین کاری کنید:
بیشتر بخوانید: بررسی امنیت حساب پی پال
با ورود به حساب کاربری خود میتوانید وضعیت ریفاند خود را در هر زمان بررسی کنید. انواع مختلفی از وضعیتها وجود دارد که میتوانید با آنها برخورد داشته باشید و ما آنها را در جدولی برای شما فراهم کردهایم که میتوانید مطالعه کنید.
وضعیت ریفاند |
معنی |
Pending | سیستم مالی شما در حال پردازش ریفاند است (این کار سه الی پنج روز کاری طول میکشد) |
Refunded | مبلغ درخواستی ریفاند شما در حساب پی پال یا کارت اعتباری شما ثبت شده است |
Temporary Hold | ریفاند شما قبل از اینکه سیستم مالی تراکنش موردنظر را حذف کند، پرداخت میشود (این کار سه الی پنج روز کاری طول میکشد) |
ompleted | ریفاند شما تائید و تکمیل میشود (دریافت مبلغ سه الی پنج روز کاری) |
وقتی که دوباره همه چیز را بررسی کرده و متوجه شدید که باید با شخص واقعی در این مورد صحبت کنید، میتوانید با بخش خدمات مشتریان پی پال تماس گرفته و مورد خود را مطرح کنید. شما میتوانید درباره حساب و جزئیات پرداخت صحبت کنید. بخش خدمات مشتریان پی پال قادر نخواهد بود هیچ اطلاعاتی را برای فردی به جز صاحب حساب فاش کند. ممکن است که صف طولانی در بخش پشتیبانی پی پال در انتظار شما باشد، اما این صف معمولا طولانی نبوده و سریعا میتوانید با آنها چت کنید.
شما بنا به چندین روشی که برای پرداخت تراکنشهای خود در پی پال استفاده میکنید، میتوانید از ریفاند استفاده کنید و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود دارد. حساب اصلی پی پال، کارت اعتباری یا عادی و موارد مشابه دیگر از ریفاند پشتیبانی میکنند. بنابراین میتوانید روش دلخواه خود را انتخاب کرده و سپس مابقی عملیات را جلو ببرید. در ادامه به آنها میپردازیم:
بیشتر بخوانید: چگونه از هک شدن حساب پی پال خود جلوگیری کنیم؟
برخی از کاربران گزارش دادهاند که هنگام درخواست ریفاند، پشتیبانی مشتریان پی پال چندان برای آنها جوابگو نبوده است و ریفاند آنها کاملا رد شده است. گاهی اوقات این اختلاف بین خریدار و مشتری هم ایجاد شده و درخواست ریفاند باعث ایجاد اختلاف شدیدتر نیز میشود. این مشکلات به دلیل گزارشات مختلف پی پال در مورد سیاست ریفاند است که کاربران را معمولا گیج میکند. گاهی اوقات هم مشکلاتی مانند عدم موجودی کالا برای فروشنده پیش میآید، اما به دلیل جلوگیری از ثبت «عدم موجودی» برای کالا توسط فروشنده، مشتری خرید خود را ثبت کرده و پرداخت را انجام میدهد. در چنین شرایطی فروشنده متوجه شده و معامله را لغو کرده و عملیات ریفاند توسط خریدار انجام میشود.
در این شرایط پی پال از خریدار درخواست میکند که با فروشنده تماس بگیرد و همین موارد ساده هم ممکن است که مشکلات زیادی را برای خریدار ایجاد کرده و سپس نارضایتی وی از روند حل و فصل ماجرا شود. مشتریان پی پال، هنگام پرداخت هزینه با پی پال، با مشکلاتی نظیر تهیه و تمدید اشتراک روبرو میشوند و بازهم پی پال توضیح دقیقی در این رابطه ارائه نمیکند. بنابراین، کاربران زیادی با اشتراکهای ناخواسته روبرو شده و پولشان را از دست میدهند.
هر گونه دلیلی که برای ریفاند مبلغ پرداخت شده خود داشته باشید، میتوانید از طریق چهار مرحله ساده ایت کار را انجام دهید. پی پال امکان ریفاند را با یک فرایند سریع و ساده فراهم کرده است و میتوانید نسبت به این کار اقدام کنید. در ادامه قصد داریم که این موضوع را بهصورت کامل بررسی کنیم.
با همین روش ساده میتوانید پول پرداختی خود را به حساب پی پال خود بازگشت دهید.
اگر چیزی را با کارت اعتباری، کارت شارژ یا حساب پی پال خریداری کردهاید، بهترین روش این خواهد بود که با فروشنده خود در ارتباط بوده و مشکلات ایجاد شده را بین خود برطرف سازید. این روش کارساز بوده و معمولا بدون نیاز به وارد شدن به تنش، میتوانید مشکلات خود را در زمینه پرداخت و تحویل کالا و خدمات مورد نظر خود حل کنید. اگر فروشنده رویهای را برای شکایت فراهم کرده است، از همان پلتفرم کار خود را پیگیری کرده و بررسی کنید که در وب سایت مورد نظر میتوانید مسئله دریافت پول خود را انجام دهید یا خیر. این روش قبل از درخواست ریفاند در پی پال میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
بیشتر بخوانید: لیمیت شدن پی پال و راه های جلوگیری از آن
بهتر است که به فروشنده ایمیلی را ارسال کرده و از یک الگوی خاص هم استفاده کنید. یک کپی از الگوی نامه خود تهیه کرده و در صورت نیاز، بعدا آن را برای بررسی کنار خود نگه دارید. حال در صورتیکه از این روش نتوانستید به جواب برسید، میتوانید به سراغ حساب پی پال خود رفته و مراتب را پیگیری کنید.
اگر از حساب پی پال خود، عملیات پرداخت را انجام دادهاید، مشکل خود را میتوانید در همین پلتفرم پیگیری کنید. از زمان پرداخت هزینه، شما ۱۸۰ روز فرصت دارید که اعاده دعوا کرده و درخواست ریفاند پول خود را انجام دهید. در صورتی که این ۶ ماه زمان بگذرد، گزینه ریفاند برای آن تراکنش شما غیرفعال خواهد شد. اگر با کارت اعتباری این پرداخت را انجام دادهاید، میتوانید پول خود را با استناد به بخش ۷۵ قانون Consumer Credit Act پس بگیرید. البته این به شرطی است که بیش از ۱۰۰ پوند و کمتر از ۳۰ هزار پوند پرداخت کرده باشید. محدودیتهایی در این زمینه وجود دارد که تنها مربوط به واحد پول بوده و مهم نیست که پرداخت را در ارز یورو، دلار یا موارد دیگر انجام داده باشید. این محدودیت تنها برای همین تراکنش است و به کل سفارشها مربوط نمیشود.
اگر کالای مورد نظر خود را مستقیما از فروشنده دریافت نکرده و واسطی مانند eBay در کار بوده است، معمولا نمیتوانید از قانون بخش ۷۵ استفاده کنید. اگر شرایط لازم را برای این منظور داشته باشید، شما به سادگی میتوانید از ارائه دهنده کارت اعتباری خود بخواهید که قانون بخش ۷۵ را در قبال شما اجرایی کند. ارائه دهنده کارت شما شرکتی است که صورتحسابهای شما را ارسال میکند. میتوانید اطلاعات تماس آنها را در وب سایتشان پیدا کرده و بهصورت کتبی با آنها ارتباط برقرار کنید. در این نامه، باید در مورد مبلغی که پرداخت کردهاید، صحبت کرده یا از هزینههای تعمیر کالای خود در صورت خرابی صحبت کنید. میتوانید در مورد هزینههای جبران عدم کیفیت محصول خود هم صحبت کرده و باز هم از یک الگوی نامه استفاده کنید.
در صورت موفقیت، ارائه دهنده کارت، پول شما را به کارت اعتباری واریز خواهد کرد. در این هنگام، فروشنده میتواند ریفاند شما را به چالش بکشد. حتی اگر قبلا پول خود را پس گرفته باشید، در صورت بروز چالش، ارائه دهنده کارت شما تماس گرفته و موضوع را با شما مطرح خواهد کرد. بهترین کار این است که پول ریفاند شده را برای چند هفته در حساب خود نگهداری کنید و در صورت موفقیت آمیز بودن چالشهای خود با فروشنده، میتوانید پول را برای خود بدانید. حتی اگر ادعای شما در این هنگام موفقیت آمیز نباشد، میتوانید فرایند تجدیدنظر را دوباره از ارائه دهنده کارت اعتباری خود پیگیری کنید.
بیشتر بخوانید: مقایسه پی پال، ویزا کارت و مستر کارت
ما در این مطلب سعی کردیم که شما را با روند ریفاند پی پال آشنا کرده و نکات ضروری را به شما گوشزد کنیم. ریفاند آخرین مرحلهای است که برای بازگشت پول خود میتوانید از آن استفاده کنید. در بیشتر اوقات شما میتوانید مشکل ایجاد شده را با فروشنده کالا یا طرف دوم دعوا حل و فصل کرده و پول خود را پس بگیرید. در صورتی که سایت فروشگاهی موردنظر یا طرف دوم معامله، از این طریق جواب درستی به شما نداد، میتوانید از ریفاند پی پال استفاده کنید.
ریفاند پی پال طوری است که این پلتفرم بهصورت واسط عمل کرده و میتواند مشکل بین دو طرف را حل کند. از طریق حساب کاربری و تراکنشهای انجام یافته در این بخش میتوانید ریفاند را پیگیری کرده و تا چند روز کاری به نتیجه دست پیدا کنید. شما نیز میتوانید از تجربیات خود در این زمینه برای ما صحبت کنید. آیا تاکنون نیازی به ریفاند پی پال داشتهاید؟ در بخش کامنتها با ما در ارتباط باشید.